26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
19-03-2016, 16:45,
RE: 26 Hafta - GİRESUNSPOR - K.Erciyesspor
Yazık be 3-0 dan maç veriler inşallah erciyes bi tane daha atar ... bi takım 3-0 dan maç veriyosa bazı şeyler sorgulanmalı kaç etti ya kaç etti mk insanlara hayal tacirliği yaptırıyorlar başka bişe değil millet sonra maça geliyor gelmez tabi neden gelsin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçiyorsun resmen 3-0 nedir ya 3 mk yerinde ...
Başkentten !
Reply
19-03-2016, 16:48,
şike var bile diyemiyorum midemi bulandırıyor şu ruhsuz takım.
Reply
19-03-2016, 16:48,
ERKAN SÖZERİ DÜNYANIN EN KORKAK TEKNİK DİREKTÖRÜDÜR.

BEN BURDAN GÖRÜYORUM O GÖRMÜYOR. LAN HANGİ FUTBOL KÜLTÜRÜNDE VAR 10 KİŞİ DEFANS ALAATTİN ORDAN ORAYA KOŞUYOR "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
19-03-2016, 16:51,
Bitsin şu lig artık bir an önce 40 puan yapıp ligde kalmayı garantileyelim...Söylenecek söz yok alttaki takımların umut ışığı olduk
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
19-03-2016, 16:52,
3-0 3-3 maç veriyorsan evinde dükkanı flan kapatalım playoff flan bizim neyimize bu ligde olduğumuza şükredelim.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
Ulan hakeme sovsem ayrı hocaya sovsem ayrı futbolculara sovsem ayri. Hakem maçın anasını "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Erkan hoca ayrı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Sahadaki sikikler ayrı geçen hafta 6 uzatma dakikasında ceyrek pozisyon bulamadık bugün ikinci yarı sanki biz gerideymisiz gibi sürekli kontra yedik.
Reply
Erkan şerefinle defol. Taktik maktik agzina sictin takimin. Defans bilmeyen takimi 10 kisi defans yaptiriyosun. Abwoyu cikar Cihan i al. Vedati da cek geri. Bu ne lan bu ne beyin yok mu sende?
Reply
19-03-2016, 16:53,
Bilet fiyatlarını düşürdüğünüz için sağolun, daha kalabalık bir grup izledi bu rezilliği.
Reply
19-03-2016, 16:55,
çek "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"dumun takımını taaa yalağa çek ulan kalenin önüne dizilin bari yemezdiniz 3 gol namerdim yemezdiniz. biz niye umutlanıyorsak zaten ne haddimize bizim umutlanmak senin ne haddine playoff oynamak salak giresun senin ne haddine! ne taraftar hak ediyor ne de sinekten yağ çıkaran yönetim futbolcuların "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" zaten. bir iki sene daha takılalım böyle pttde heyecan getirelim biz hariç diğer izleyenlere sonra düşeriz zaten lazım değil pttsi yetti kapatın gidin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Reply
19-03-2016, 16:56,
Çok ciddi hakem hataları var evet hem bize hem erciyese ama 3-0 yaptın hakem düzeltti 1 oldu Hüsamettin denen adam 3.ligde dahi oynayamaz gitsin orduda oynasın 3-4 haftadır her boku yapıyor takıma zararı had safhada, adamı bi kesemedik erkan hoca defans oynatabilen bir hoca değil bırak takımı sıkma mk oynasın kaç keredir aynı halttan puan verdin hala görmüyorsan demeyin kardeşim play off diye bu ne be taraftar neden gelsin abi maç bunlara mı gelsin sonra şike iddaa söylentilerine maruz kalıyoruz millet götüyle gülüyor bizler savundukça şu maçta erciyesi yenemeyen takıma apaçık salak derler salak dahası yok ...
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)