23.Hafta | Denizlispor 2 - 0 GİRESUNSPOR
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 23.Hafta | Denizlispor - GİRESUNSPOR
urfa maçından sonra bi arkadaş yazmıştı maçın hakkı beraberlikti,şansa kazandık,oyun olarak ümit vermedi diye

cidden dediği doğruydu gözümüzü boyadılar sadece. Bu mükemmel fikstürü değerlendiremiyoruz ya , yazıklar olsun. Erkan sözeriyle dışarıda kazanmamız imkansız artık. Son 4 deplasman 0 puan

dediğim gibi erkan sözeriyle bu iş imkansız ama 2 galibiyet alıp birde muhteşem fikstürü görünce olmaayacağını bildiğim halde bir ümitlenmiştim işte. Sağolsunlar ilk maçta ve en kolayında s..tiler hayallerimizi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
27-02-2016, 19:09
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: 23.Hafta | Denizlispor 2 - 0 GİRESUNSPOR
Hayallerinizin üzerine bir şişe soda iyi gider.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
27-02-2016, 20:10
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
Ligde kalacağımız puanı sağlasınlar gerisine gerek yok öyle çok büyük bi beklentimde yok takımdan
27-02-2016, 20:36
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
abwo u21 le çıkmış maça

Vedat ve dodo hariç diğer yabancıları cebinden çıkarır

hele güzel zeminlerde daha iyi oynuyor, bugünde çok iyiydi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
27-02-2016, 20:50
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: 23.Hafta | Denizlispor - GİRESUNSPOR
(27-02-2016, 19:09)maicon_28 Wrote: urfa maçından sonra bi arkadaş yazmıştı maçın hakkı beraberlikti,şansa kazandık,oyun olarak ümit vermedi diye

cidden dediği doğruydu gözümüzü boyadılar sadece. Bu mükemmel fikstürü değerlendiremiyoruz ya , yazıklar olsun. Erkan sözeriyle dışarıda kazanmamız imkansız artık. Son 4 deplasman 0 puan

dediğim gibi erkan sözeriyle bu iş imkansız ama 2 galibiyet alıp birde muhteşem fikstürü görünce olmaayacağını bildiğim halde bir ümitlenmiştim işte. Sağolsunlar ilk maçta ve en kolayında s..tiler hayallerimizi
Sanırım benden bahsediyorsun. Smile Urfa maçında penaltıları ve kendi kalesine golü çıkar oyun anlamında hiç birşey yapmadık demiştim ve bu hafta da değişen hiç birşey olmadı. Sanki play offa oynayan denizli biz düşme hattında gibiydik. Denizli bir ara öyle paslar yaptıki kafayı yedim hiç pres yok baskı yok biri top şişirir biri biri etrafında dönerken top kaybeder. La bi takımın oyun planı olur maçtan önce böyle oynayacağız der şunu yapacağız der bizimkiler sanki ilk defa beraber oynuyo gibilerdi yanındaki arkadaşına pası atarken topun şiddetini ayarlayamıyorsan o işi yapma bi zahmet. 2 defa liderliği kaçır şimdi rakipler puan kaybındayken 6.lıktaki yerini kaçır. Aklıma artık şikeden başka birşey gelmiyo borç ödeme uğruna para mı alıyo nedir hep çıkıştayken takımı frenliyorlar saçma gelebilir ama burası türkiye.
27-02-2016, 20:51
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Passo lig çıktı çikali ilk defa maça gide yım dedim gittigime gideceğim e pişman oldum bu kadar ruhsuz bu kadar ezik bir futbol beklemiyordum sanki düşmeye oynayan bizdik giresun dan istanbuldan bursada n gelen taraftara yazık oldu ...Recep niyaz gibi topçu bizde yok bu ruhsuzlardan bir cacık olmaz
Derelili çotanak
27-02-2016, 21:08
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Erkan sözeri hedefimizden sapmadık demiş ama hedefin ne olduğunu söylememiş. Eğer ki play offtan bahsediyorsa hoca yat kalk rakiplere dua et onların sayesinde 7.ciyiz.
27-02-2016, 21:29
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Denizli ye karsi pozisyona giremeyen takima gulerler
27-02-2016, 21:42
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
bizim takımın kapasitesi budur arkadaş ne bekliyorsunuzki? denizli denizli diye küçümsediğiniz takımın iş yapacak oyuncusu bizden daha fazla. bariz şekilde bizden iyi kadroya sahipler. ki en golcü isimleri sakat olduğu için bugün yoktu. bu takım eğer play off potasındaysa beğenilmeyen erkan hocanın takım oyunu ve mücadeleci futbolu sayesindedir. ama kapasite budur işte. karşımızda bizim gibi az buçuk mücadele eden takım görünce afallıyoruz. rakibe karşı hiçbir artımız kalmıyor. bugünde o maçlardan biriydi. rakipten kötü futbol oynamadık, ama rakipte ne yaptığını bilen futbolcu sayısı daha fazla. iki takımda mücadeleci bir futbol sergileyince iş futbolcuların maharetine kaldı. böyle maçlarda hiç şansımız yok zaten. çünkü ligin en dandik kadrosuna sahibiz. bugün recepin attığı golü atacak kaç oyuncumuz var? mesela ilk yarıda ceza sahası çaprazında berkan çok müsait bi şans buldu ama dağlara taşlara vurdu. aynı pozisyonu denizli bulsa ya gol atar yada zar zor kaleci çıkarır korner olur.
27-02-2016, 23:12
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

zemin çok iyiydi futbolcularımızı olumsuz etkiledi diye düşünüyorum Smile erkan sözeri bunu atladı son 4 deplasmanda gol atamadan yenilmeyi buna bağlıyorum artık aklıma bişey gelmiyor
28-02-2016, 00:22
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)