Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
13-12-2015, 20:21,
RE: Yeşil Giresun Belediye 2015&2016
Bu kadar iyi oynayıp kaybetmek çok üzücü.
Reply
13-12-2015, 20:46,
İşler daha da zorlaşıyor muhtemelen Banvite de yeniliriz gibi olmazsa olmazımız antep ve Büyükçekmece maçları. Onlar bize nefes aldırır belki.
Reply
13-12-2015, 21:03,
Bu takım düşmez bir uzun ile anlaşmısız perkins son dakikada sorumluluk alıp topu kullansaydı maçı alırdık gecenin en kötüsü mutluydu
Derelili çotanak
Reply
13-12-2015, 21:50,
Maç baştan itibaren başa baş giderken üçüncü çeyrekte bir ara oyundan kopuş yaşandı. Efes o arada farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Akabinde skor tekrar dengelense de 3 basit top kaybı var, ikisini Warren diğerini Perkins yaptılar. Bunlardan biri olmasaydı iş yine görülebilirdi. Aslında özellikle Warren de genel itibariyle başarılıydı, hızıyla fark yaratan bir oyuncu. Crocker ilk yarı yoktu, ikinci yarı bilhassa smaçla bitirdiği pozisyon jeneriklik. Hosley ve Dulkeys silik kaldılar. Katkı verebilecek bir ilave oyuncu daha olsa yine de kazanılabilirdi. Can savunmada kritik işler yaptı. Maçı anlatan spikerler 2 yerli oyuncu transferi yapılmak üzere olduğunu duyurdular.
Reply
13-12-2015, 21:56,
tamam kaybettik yine kando sayesinde de

onun dışında bir şey çekti dikkatimi giresunlu olmasam bu takımın maçını izlemem çok zevksiz oynuyoruz.Kaos basketbolu bir tane set hücumumuz yok..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-12-2015, 22:26,
(13-12-2015, 21:56)maicon_28 Wrote: tamam kaybettik yine kando sayesinde de

onun dışında bir şey çekti dikkatimi giresunlu olmasam bu takımın maçını izlemem çok zevksiz oynuyoruz.Kaos basketbolu bir tane set hücumumuz yok..

Maç içerisinde zaman zaman doğru yaptığımız ne varsa hemen bundan vazgeçiyoruz. mesela can girdi savunmaya enerji kattı onun enerjisiyle maça ortak olduk ama bidaha can oyuna alınmadı. az biraz mantıklı hücumlarla öne geçtik ama ondan sonra asla normal sert hücumu yapmadık yine karanbol basketboluna döndük. topu nalan paldır küldür içeriyi zorluyor. 70-69 gerideyken rakip tamda 5 saniye ihlali yapmış ve topa sahip olmuşuz ama yine karambol hücumunda topu kaybettik. faulleri attılar ama yine karambolde boş döndük ve olay bitti. bizim gördüklerimizi ahmet hocanın görmeme ihtimali yok arkadaş. bu işinde bişeyler dönüyor bence.
Reply
13-12-2015, 23:01,
sonuçlara bakmaksızın yazıyorum Kandemir'e ayar oluyorum özellikle Türk oyunculara tacrından, en kısa zamanda yollarımız ayrılır umarım ki daha önce de yazdım yine yazayım takım mutsuz.
Reply
14-12-2015, 13:46,
Başkan Yardımcısı Güneş: “Esef’i izlemeye gelenler söz veriyorum ben adreslerinize imzalı Efes forması göndereceğim”

Yeşilgiresun Belediyespor’da Başkan Yardımcısı Sertaç Güneş, rakibi izlemek için salona gelenlere seslenerek; “İmza ve fotoğraf için kuyrukta bekleyenler, bir zahmet maça gelmeyin. Ben size Efes forması gönderirim” dedi.

Başkan Yardımcısı Güneş; “Bugünkü güzel mücadelede emeği geçen herkese teşekkürler. Sahada yüreğini ortaya koyan bir takım varken, Anadolu Efes’i izlemeye gelen, imza fotoğraf için kuyrukta bekleyen arkadaşlar, rakibi izlemek için gelecekseniz bir zahmet gelmeyin. Söz veriyorum ben adreslerinize imzalı Efes forması göndereceğim” şeklinde konuştu.

Valla doğru demiş. Maçın bazı anlarında tiyatro izler gibiydi millet. Diğer maçların çok altında idi atmosfer.
Reply
14-12-2015, 18:46,
gördüğüm en kötü giresun seyircisiydi

kalabalık ile orantılı olarak söylüyorum tabi bunu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-12-2015, 19:38, (This post was last modified: 14-12-2015, 19:40 by Yaglidereli.)
Dejan IVANOV ile anlaşmışız. 4 numaraya takviye geldi bu da büyük ihtimalle Mutlunun kalacağı anlamına gelir. Bütün sezonu Darnell ile geçemeyiz. Hosley bizim için neredeyse facia bir transfer oldu. Bakalım Ivanov nasıl olacak.
İzlediğim kadarıyla ayakları çabuk, güçlü ve sırtı dönük oynamayı seven bir pf. İstatistik bulamadım fazla ama dış şutu da var gibi. Çok keskin olduğunu sanmıyorum ama bakalım.
Bir de yerli oyuncu transferi gelecek artık kadro bakımından bahanemizin kalmamış olması gerekir. Lig için gayet yeterli rotasyona sahibiz.

https://www.youtube.com/watch?v=EktZ6bE0tWg

27 sayıyla oynadığı maç.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)