15.Hafta 1461 Trabzon - GİRESUNSPOR
12-12-2015, 17:37,
RE: 15.Hafta 1461 Trabzon - GİRESUNSPOR
Erkan hoca değişikliklerde çok geç kaldı. Çok rahat alacağımız maç kaydı gitti elimizden.
Reply
12-12-2015, 18:31,
yalnız beyler tamam hocanın değişikliklerde hatası var ama hakemin katlettiği maç sonrası tepkimizi hakeme değilde bizi buralara getiren hocaya gösterirsek nankörlük etmiş oluruz. hemen hemen hepimizin korktuğu bir maçta takım farkı kaçıracak futbol oynamışsa buda zaten hocanın sayesindedir. bugün türkiye liglerinde deplasmanda 1-0 öndeyken bir an önce farkı artırıp rahatlamak için baskı kuran kaç takım var? sadece ptt değil süper lig dahil kaç takım sayabilirsin bu şekilde? devre arasında burda ne yazıyorduk? 2.yarıya baskılı başlayıp fişi çekmemiz lazım diyorduk. takım tamda istediğimiz gibi oynadı zaten. ama eldeki malzeme belli malesef. formda bi vedat var onada hakem hareket bile ettirmedi her pozisyonunda faulle durdurdu vedatı. waldison zaten son vuruşu olmayan birisi bide üstüne bencil ve artistik hareketleri eklenince sonuç böyle oluyor malesef. bugün eğer suçlu arayacaksak erkan hoca son sırada gelir. bizim kadro kalitemiz 1461 den daha iyi değil zaten. bugün bizi bukadar üstün oynatan şey erkan hocanın bu takıma kattığı havaydı. ve erkan hoca geldiğinde bu takım 1461 in gerisindeyken şimdi liderlik maçına çıktı. bu kadroyu liderlik mücadelesine sokacak kalibrede bir hoca oyuncu değişiklikleri vs her konuda dört dörtlük olsa zaten giresunda ne işi olurduki?
Reply
12-12-2015, 19:06,
Kerasus güzel diyorsunda 93 dakikada oyuncu degistirmek beraberlige yatmaktir hangi hoca galibiyet ararken son dakikada oyuncu değiştirir dunyada 1 dakika da maç çevirecek oyuncu ben tanimadim ayrıca rakip takimi açacak yedeklerde Arif var tam bu maçlar ın adamı neyi bekliyorsun degistirmek için tchami dökülüyor cihancan sahada yok 87 de oyuncu degistirmek neyin nesi 3 dakikada oyunu değişterecek kadar kaliteliyse 20 dakika önce al oyunu tamamen degistirsin 1461 de zenciyi çıkar uzakara küme düşer
Derelili çotanak
Reply
12-12-2015, 19:43,
Valla ben hakemin sonucu etkileyecek hiç bir hareketini görmedim hatta bize olmadık yerlerde bile düdük çaldı serbest vuruş kazandırdı.erkan hocanın bizde kredisi bitmez ama bugün eminim yaptığı hatanın oda farkında en azından arifi biraz daha erken alıp durmuş oyunu hareketlendirebilirdi ama sağlık olsun en çok üzüldüğüm olay 90+1 de berk oyuna girerken alaattinin yavaş adımlarla kenara gelmesi ve oyunu geciktirmesi oldu. Biliyorum ufak detaylar bunlar ama futbolda saniyeler bile önemli alaattin kardeşim maçı bitirdi çıkarken.
Reply
12-12-2015, 20:14,
Ne hakemi yaa. Adam neredeyse hatasiz mac yonetti.
Reply
12-12-2015, 20:27,
(12-12-2015, 19:43)cotanak88 Wrote: Valla ben hakemin sonucu etkileyecek hiç bir hareketini görmedim hatta bize olmadık yerlerde bile düdük çaldı serbest vuruş kazandırdı.erkan hocanın bizde kredisi bitmez ama bugün eminim yaptığı hatanın oda farkında en azından arifi biraz daha erken alıp durmuş oyunu hareketlendirebilirdi ama sağlık olsun en çok üzüldüğüm olay 90+1 de berk oyuna girerken alaattinin yavaş adımlarla kenara gelmesi ve oyunu geciktirmesi oldu. Biliyorum ufak detaylar bunlar ama futbolda saniyeler bile önemli alaattin kardeşim maçı bitirdi çıkarken.

Alaattinin olayına bende kıl oldum önceki maclardada bu yapıldı hedefi lafta değil kafanda koyucan
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
12-12-2015, 21:19, (This post was last modified: 12-12-2015, 21:20 by maicon_28.)
bencede hakem güzel yönetti

sadece golden önce arquini orta sahada 2 kişi sıkıştırmıştık topu kaptık ama 1461 e faul verdi arquin bile şaşırdı o pozisyonda.Faul sonrasında gol oldu.Tabi esasında küçük bir hata sayılır ama gole mal olduğu için büyük hata diyede gözükecektir.

bana göre maç boyunca iyi yönettiği için , sonuçta hakemlerinde robot olmadığını ve maç içinde hata yapabilceğini hesaba katarsak ufak hataya girer.

orda arka direkte vurdurmayacaktı hüsam..

birde 2.yarıda tchaminin sağda bir pozisyonu vardı sanırım okan yıldızdan kurtarmıştı tam ceza sahasına girer okan ayağını takmıştı arkadan ona da sarı kart gerekliydi.(tchamini duran toptan orta - şut karışımı attığı duran top pozisyonu öncesi )
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-12-2015, 21:23,
hakem ara ara faullerimizi vermedi özellikle sonlara doğru ama maça direkt etki edecek işler yapmadı, beraberliği hakeme bağlayamam şahsen. Fena oynamadık ama girmedi adamlarda hiçbirşey yapamadan puan aldılar, Erkan Hoca golden sonra Arif ve 80'lerde Rıdvan hamlesi yapsa maç yine dönerdi ama ilginç şekilde yapmadı.
Reply
12-12-2015, 21:40,
gol yediğimiz pozisyonda faul falan yapmadık. aksine arkhin mi ne boksa topu bacaklarıyla makasa aldı. bu normalde fauldür. fakat hakemin gözü önünde görmezden geldi o hareketi. devamında adam baktı hala topu alamayınca en sonunde bizim faul yaptığımızı söyledi ve o pozisyon golle sonuçlandı. o pozisyon aynı zamanda 2. yarıda rakibin ilk kez ceza sahasına girdiği pozisyon oldu. o olmasa öyle yada böyle girecekti o top kaleye mutlak kazanacaktık. rakibede direnç sağladı resmen hakemin hediye ettiği pozisyondaki gol. sadece o değil. maçı izlemeyip radyodan falan dinlemiş olsam vedatın topla alakası olmadığını sahaya kasaplık yapmaya çıktığını sanırdım. bir ara istisnasız her pozisyonuna faul verdi vedatın. yeter "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" naptı bu adam bukadar? tek yaptığı şey top rakipteyken pres yapmaktı oysa. ayrıca rakibin sarı kartı olan yuncular öyle net fauller yaptılarki, 2.sarıyı çıkarmadı bitürlü. hayır benim anlamadığım sarı kartı olan öyle paldır küldür girmeye cesaret edemez. hakemin hediye ettiği pozisyonda gol olması maçın sonucunu etkilemiyorsa bişey diyemem.
Reply
12-12-2015, 22:22,
oh be göztepede berabere kaldı süper oldu bu. ads ve samsunda kazanamazsa zararsız atlatırız haftayı
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)