14.Hafta | GİRESUNSPOR 5 - 1 Boluspor
08-12-2015, 22:59,
RE: 14.Hafta | GİRESUNSPOR 5 - 1 Boluspor
Bende en son Adana demire 5 atmıştık diye kalmıştı aklımda. Çünkü o 6-2 ve 5-2 lik maçların hiçbiri bu maçtaki heyecanın yanına yaklaşamadığından ilk akla gelen maç ads oluyor. 6-2 lik güngören maçında averaja ihtiyacımız varken ve zayıf rakibide bulmuşken istesen 7-8-9- a gideceğin maçta erhan altın denen it oğlu it takımı rolantiye alıyordu ve sene sonunda averajla düşmüştük. keza kartalı 5-2 yendiğimiz sene öyle bi hücum gücüne sahiptikki çoğu maçımıza 4-5 atmamız lazımken levent eriş dene puşt her maç skora yattığından gazozuna maçta görebilmiştik sadece o skoru. bu yüzden en son nezaman 5 atmıştık diyince çoğumuzun aklına 5-1 lik ads ve 6-1 lik erzurum maçları geliyor tabiki. çünkü bu maçın muadili onlardı. o yıllardan sonra ilk kez böyle havaya girdik.
Reply
09-12-2015, 00:02,
(07-12-2015, 23:25)adebisi28 Wrote: Şimdi hemen eleştiriyor gibi olmasın ama Abwo yetersiz olabiliyor çoğu zaman. Hamrun kaçmasaydı kanatlarımız ateş ediyor olurdu ama Abwo'da herşeyini veriyor, böylesi bizim için daha iyi oldu belki.
Hamrun denen şerefsiz romanya'ya kaçmıştı. biz bunu mahkemeye vermedik mi ? hala sonuçlanmadı mı ? bu adam nasıl oluyorda futbol oynayabiliyor anlamış değilim.
Dereli'li
Reply
09-12-2015, 00:24,
olayın sıcağıyla demiştim

biz hamroun için bükreşten para falan alamayız net yani. Çünkü Giresunsporluluk bunu gerektirir Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
09-12-2015, 00:34,
(09-12-2015, 00:24)maicon_28 Wrote: olayın sıcağıyla demiştim

biz hamroun için bükreşten para falan alamayız net yani. Çünkü Giresunsporluluk bunu gerektirir Big Grin

ben de alabileceğimizi sanmıyorum, sözleşmede muhtemelen bir açık vardı ve bundan faydalandılar diye düşünüyorum yoksa Bükreş gibi bir takımın bu denli bir transfere imza atacağını zannetmiyorum ama süpriz bir şekilde para da alabiliriz ama ihtimal yok gibi.

Bana en çok koyan Olgun Peker'in Pedriel Giresunsporun oyuncusudur dedikten sonra oyuncunun sezon sonunda hiçbir ücret ödemeden takımdan ayrılmasıydı, unutmadık unutmayacağız da büyük başkanı ve büyük başkancıları.
Reply
09-12-2015, 01:34,
İkinci devreye bir tane pır pır, teknik sol açık ve yine teknik bir forvet arkası transferleri bizim için elzem.
Reply
09-12-2015, 01:36,
Resmi siteden yayinlamislardi bi de pedriel gençer ve bi oyuncu daha vardı hatırlayamadım 3 yıllık sözleşme imzaladılar diye. Maratonun açık tarafinda yeter osman çırak artık yeter diyenleri de unutmamak lazım. Ne rezil günler gördük hakikaten. Ama ben şu anki yönetimin ucuza kapama meselesini hala beğenmiyorum o başka. Ama en azından takım Giresun'dan yönetiliyor ne neyse oyuz diyor yönetim. Karanlık adamlar yok yönetimin içinde. Bozbag siyasi olarak birleştirici birisi. Hem belediyeden hem de Canikliden destek görüyor. 

Hamroun konusunda durum ne bilmiyorum ama Canikli yardımcı olabilir bu konuda. Uluslararası tecrübeli bir avukat Söke Söke aldırır o parayı.
Reply
09-12-2015, 09:53,
o sene ilginçlikleri yazmaya kalksak kitap olur. bi gün bakmışsın haber çıkıyor şu şu oyuncuların sözleşmeleri uzatıldı diye 8 oyuncu sayılıyor. aradan 3 hafta geçiyor bakmışsın birkaç oyuncuya yol verilmiş ve bu oyuncular arasında 3 hafta önce sözleşmesi uzatıldığı bildirilen oyuncularda var. nolduda birden şutlandılar ve madem şutlanacaklardı ne diye sözleşmeleri uzatıldı bilen yok, sormaya cesaret eden zaten yok. ama aksine sınırsız destek vardı. pedrielin bonservisi alındı dedi. meğer bonservisi kendi menejerlik şirketi olarak almış giresunsporu klübü olarak değil. isteyince antrenörlük lisansı çıkmayan ali erenin işini hemen çözdü federasyondaki bağlantılarını kullanarak. fakat bütün sene hakemler bizi doğrarken elinden bişey gelmedi nedense mafya bozuntusunun.
Reply
12-12-2015, 00:02,
eyy bi zamanların kardeş görünümlü kalleş bolusu içine aldın dolu dolu çok iyi oldu bu ibnelere böyle farklı koymamız...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)