13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
30-11-2015, 23:48,
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
Başka dediğin nickim ile napıyon nediyon diye daha önce yazışmadık mı? Ben de günlerce esip gürleyip işlettim ben olduğumu fark etmediğini anlayarak. Smile bunu bile estin gürledin sonra karşıma çıkamadın diyecek kadar pişkinsin.

Derin sorunların sebebiyle kendi eksenin etrafında dönen bir dünyan olsun istiyorsun. Ufacık bir tartışmada bile hakaret yoluna gidiyor, millete ana avrat düz gidip ceza alınca kişisele bağlıyor, kendine ufacık bir toz bile kondurmuyorsun, çünkü sen sorunlusun.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
01-12-2015, 00:09,
geçen seneki maçın intikamını almış olduk liderlikten ettik ordu diye bağırdılar söyleyin orduya gelsin kurtarsın samsuncuğunu....Big GrinBig GrinBig Grin
Reply
01-12-2015, 00:16,
(30-11-2015, 23:48)chotanax Wrote: Başka dediğin nickim ile napıyon nediyon diye daha önce yazışmadık mı? Ben de günlerce esip gürleyip işlettim ben olduğumu fark etmediğini anlayarak. Smile bunu bile estin gürledin sonra karşıma çıkamadın diyecek kadar pişkinsin.

Derin sorunların sebebiyle kendi eksenin etrafında dönen bir dünyan olsun istiyorsun. Ufacık bir tartışmada bile hakaret yoluna gidiyor, millete ana avrat düz gidip ceza alınca kişisele bağlıyor, kendine ufacık bir toz bile kondurmuyorsun, çünkü sen sorunlusun.

Simdi burda seninle tartismaya girmeyi düşünmüyorum.  Arkadas acmis bende olani soyledim. Eger adamsan klavyeden atip tutmak yerine yuzume karsi yaparsin bu hakaretlerini de. Ama degilsin. Yuzume karsi boyle olmamis seyleri soyleme veya kivirma durumun yok cunku.
Reply
01-12-2015, 00:42,
Beyler TRT'de PTT ligiyle ilgili program ya da programlar var mı? Gecen sene cumartesi pazar geceleri oluyordu yarım yamalak da olsa izliyor PTT ligin ömer Üründülü Hayri Ülgeni dinlemek zorunda kalıyorduk ama bu sene kaldırıldı program başka da pek rast gelemedim
Reply
01-12-2015, 00:49,
Benim merakım, Vedat ilk transfer olduğunda Eskişehirspor'la centilmenlik anlaşması yaptığımız yazılmıştı şimdi oyuncu kıymete binecek bu noktada bilgisi olan varmı yani oyuncunun asıl ve tek sahibi bizmiyiz? Yoksa Eskişehirspor'un oyuncu üzerinde prensip olarak da olsa söz hakkı varmı bu ilerleyen zamanda gündeme gelecek sanırım
Reply
01-12-2015, 01:12,
ARTIK HAREKETE GEÇMELİYİZ

Dört haftadan bu yana maç kazanan takımının daha çok desteklenmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Giresunspor teknik direktörü Erkan Sözeri; “Şehrin de bize ayak uydurmasını istiyoruz. Deplasmanlarda ev sahibi takım taraftarlarının yoğun baskısı altında sahaya çıkıyoruz. Ancak maalesef kendi evimiz de bunu yapamıyoruz. Futbol da yenmek de var yenilmek de. Artık Giresunlu futbolseverlerinde harekete geçmesi gerekiyor. Pazartesi akşamı oynayacağımız Boluspor maçında tribünleri tamamen dolu görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı

Erkan hoca gerekeni söylemiş. gereksiz tartışmaları bir yana bırakıp belkide liderlik maçına çıkacağımız bu maçta stadı dolduralım.4 te 4 yapmış takıma bir gecemizi ayıralım. cümle aleme taraftar görsün. maç pazartesi 19.00 da yayın yine trt spor.
Reply
01-12-2015, 01:25, (This post was last modified: 01-12-2015, 01:26 by maicon_28.)
bir kere geçen sene olduğu gibi maratonda birleşmeli 2 grup tekrardan.

küslük bir daha olmamak kaydıyla bitsin artık tek bir çatı altında buluşalım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
01-12-2015, 11:04,
(01-12-2015, 00:49)celebi980 Wrote: Benim merakım, Vedat ilk transfer olduğunda Eskişehirspor'la centilmenlik anlaşması yaptığımız yazılmıştı şimdi oyuncu kıymete binecek bu noktada bilgisi olan varmı yani oyuncunun asıl ve tek sahibi bizmiyiz?  Yoksa Eskişehirspor'un oyuncu üzerinde prensip olarak da olsa söz hakkı varmı bu ilerleyen zamanda gündeme gelecek sanırım

evet bu konuyu bende hatırlatacaktım. kafama takıldı geçen maicon demişti sanırım. öyle bişey varsa yandık. sene sonu her türlü çöker eskişehir. düşerse zaten kendisi kullanır düşmezsede alıp iyi bi paraya okutur veya kiralar.
Reply
01-12-2015, 16:23,
Bilginize;
Bugün trt spor kanalın da 1.lig analiz programı var.Tanju Çolak'lı program 19:00'da başlayacak.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
01-12-2015, 18:11,
aynen geçen gördüm twitterda bedavaya alma hakkı varmış es esin

yani es es mal değilse vedat yolcu sene sonu bence

düşsede alır düşmesede
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)