30-11-2015, 17:00,
|
|
GenCotanak
Senior Member

|
Threads: 1
|
|
RE: 13.Hafta | Samsunspor 0 - 2 GİRESUNSPORUMUZ
Şu Vedat her hava topunu alıyor maşallahı var. Kendisini geliştirirse çok iyi yerlere gelir. Çok çalışması lazım. Türkiye Milli Takımında şuanda ileriye dönük oynayabilecek bir forvet kıtlığı var gibi görünüyor. Dün maçı izledim orta sahada akıllı paslarla çıkabilseydik maç farka giderdi ama Samsunspor da çok şanssızdı baya net goller kaçırdılar ve maçın genelinde üstün oynadılar. Biz pozisyonları az yakaladık ama akıllıca skora gittik.
|
|
30-11-2015, 18:00,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
(30-11-2015, 12:37)kerasus Wrote: (30-11-2015, 10:18)harrison Wrote: Önceki sayfalardada yazdım tekrar ediyorum,bu ibarelerin ilk çıkışları kesinlikle totem değil.Bunlar GİRESUNSPOR umuzun başarısından sonra totem adını almış ibareler,çünkü bu arkadaşlar ne yazıkki böyle bir başarıya inanmamışlardı,BAKINIZ diğer maçlardaki yorumlara.......
hocam sen bi dahisin zaten. hey gidi be sen kaçın kurasısın yutturamazlar sana böyle totem numaralarını.
yahu arkadaş totem nedir hiçmi duymadınız hayatınızda? hadi 60 yaşındaki dayı bilmez, ona saygı duyarızda siz bari yapmayın. totem dediğin şey zaten yanılmaktan ortaya çıkan bir durumdur. söylediğinin tersi çıktıkça totem haline gelir bi süre sonra. mesela bende kendimce totemim vardır, çok kötü görününce kapatırım izlemem. bide bakmışsın kazanmışız veya skor lehimize dönmüş vs. veya basketbol euroleague maçlarını izlermisin hiç bilmiyorum. oradada rakip takım serbest atış kullanırken totem yaparlar, bu oyuncu çok iyi atıyor vs der atıştan önce. ve kaçırır bazen. ulan arkadaşın dediği gibi sene olmuş ve biz kaç yaşında adamlara totemin noldunu anlatıyoruz yahu şaka gibi valla.
önceki sayfada biriside hangilariniz doğru söyledi bilmem falan diyor. yahu o yazıları BEYNİNLE tekrar bi oku bakalım. ama üstüne basarak söylüyorum, BEYNİNLE oku lütfen. mesela bitanesi taç bile atamayız demiş. la arkadaş taç atamadığımız maç olurmu hiç? sence bunun gerçek bir yorum olma ihtimali varmı? hadi takıma güvenmiyor diyeceksin ama taç atışı sadece çok mükemmel takımların başarabildiği çok efsane bir başarı değil. futbolda çok çok sıradan bir pozisyon. belliki espiri işte, yani totem. bunun nesini ciddiye alıyorsun? veya biri demişki sahaya çıkarsak başarıdır. la arkadaş sahaya neden çıkmayalım? zaten belli değilmi espirili bir yazı olduğu? yani içlerinde ciddi yazılmış olma ihtimali olan bir tane bile mesaj yok zaten. şunları ayırt edemiyorsan zaten bence ciddi anlama kıtlığı vardır.
hayır 4 maçlık seri yapmışız takım gümbür gümbür gidiyor. adam galibiyete sevineceğine kutlama yapacağına yok o inanmamışmış, yok o totem yapmışmış bunu eleştiriyor. yahu farzetki ortada totem falan yok. ben bu maçı kaybederiz dedim ve kazandık. ee sonuç? sen takımın galibiyetine değilde benim yanılmama mı seviniyosun? böyle bir günde takımın başarısını değilde bizim totemimizi konuşanlar gelmiş burda giresunsporluluk taslıyorlar. sizin derdiniz takımın başarısı falan değil, egonuzun tatmin olması. başkaları yanılırken sizin yanılmamış olmanız. aferin size büyük insansınız. buralarda harcanıyorsunuz vallahi.
biraz sert oldu ama bozulan bozulsun. şu zamanda takımın galibiyetine sevinmek değilde başka hesaplar yapanlar bozulsunlar bi zahmet.
(17-11-2015, 12:59)kerasus Wrote: ya beyler doğru söyleyin totem falan yapmıyonuz dimi? bu karşıyakada benim göremediğim ne var acaba
Sevgili Arkadaşım ;
İkinci alıntı senin Karşıyaka maç topiğinden alınmıştır,sen bile yapılan yorumlara inanamıyorsun ve doğru söyleyin totem falan yapmıyoruz dimi diyerek yukarıda yazdıklarınla çelişiyorsun,yani sen bu yorumuda totem ibaresini kullanana kadar kimse totemden bahsetmiyor BENCE direk düşüncelerini dile getiriyor mesela en entresanı 2.hafta oynadığımız Elazığspor maçının açılış topiği,Adanademirspor maçının topiğindede buna benzer yorumlar bulmak mümkün neyse gelelim konumuza senin bu yorumundan önce varmı hiç taç atamayız yorumu yok!! niye çünkü yanılgının verdiği reaksiyon ile olayı başka yöne çekme girişimleri başlıyorda ondan anlayacağın kimse hatası ile yüzleşmek istemiyor,dahada entresan olanı bu yorumları yapan hiçbir arkadaşın şu anki duruma müdahil olmaması yani kimse çıkıpta ben bunları yazarken totem yaptım veya totem denedim demiyor.Lakin sen arkadaşların yerine bu mesajların ciddi yazılmış olma ihtimali yok diyerek ortaya çıkıp O KUŞ BEYNİNLE demagoji yapıyorsun.
4 maçlık seri yapmışız tabiki ben bu sevinci doya doya yaşıyorum,tahmin ediyorum sende yaşıyorsundur veye yaşamalısın fakat sen hala egodan bahsederek kendini aklamaya çalışıyorsun.Benim hiçbir mesajımda kişilerin GİRESUNSPOR luğunu tartışmak yok,zaten orada anlaşamıyoruz seninle,ben şunu savunuyorum " Eleştri tadında ve zamanında olmalı,zaten eleştri olmazsa herkes aynı fikirde demiktir ki bu mümkün değil,Tenkitte yerinde ve zamanında olmalı bundada sıkıntı yok fakat yazdığın veya söylediğin cümle veya kelimenin arkasında durmamak veya olayı başka yöne çekmek sıkıntı " tekrar söylüyorum senin karşıyaka maç topiğinde ( Yukarıda paylaştığım ) yazdıklarından önce yapılan yorumların ciddi olmadığına dair söylemlerin kesinlikle yanlış,paylaşımından sonrakiler espri maiyetinde olabilir vede öyle ben o yorumlarla ilgili hiç bir şey yazmadım vede söylemedim.
Son olarak yanılgıyı kabul etmek Erdemdir,büyüklük olayına gelince sende aşağılık kompleksi varsa onu bilemem çünkü bende öyle bir durum yok.Kimsede senin yazdığın yazıya bozulmaz çünkü geçen sezon bu ve benzeri yazılarından dolayı bir müddet forumdan uzak kalmıştın,dolayısıyla senin doğruların yanlışmışki bir süre ara verdin herşeye sallama merakına
Neyse şunda mutabık kalalım hepimiz GİRESUNSPOR luyuz... Biraz daha dikkatli yorum yaparsak daha iyi olacak.
sürçü lisan ettiysem affola.......
|
|
30-11-2015, 18:39,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
RE: 13.Hafta | Samsunspor - GİRESUNSPORUMUZ
(26-11-2015, 10:02)ArmanınPeşinde Wrote: Yarısahayı, ceza sahasını felan geçemeyeceğimizi düşünenler yoktur umarım. Samsun elbetteki favori takım ama son 3 maçtır ortaya koyduğumuz mücadeleyi yeniden sergilersek kağıt üzerindeki sayıların hiçbir önemi kalmaz...
Arkadaşlar fazla uzatmanın anlamı yok. Hepimiz Giresunspor için buradayız, iyidir kötüdür bir şekilde takımla ve Giresun'la ilgili yorumlar yapıyoruz. Herkes eleştiri, totem, veya daha farklı şeyler söyleyebilir. Olayı uzatmanın anlamı yok. Zaten alıntıda gösterdiğim gibi ben de bu yorumları ilk önce totem olarak düşünmemiş ve farklı yorumlamıştım. Sonra yanlışım farkında vardım, fazla uzatmadım. Ortak gayemiz Giresunspor olsun, kişisel tartışmalara girmeyelim.
|
|
30-11-2015, 18:43,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Beyler onu bunu bırakın da dünden beri yazacağım fırsat olmadı.
Son 20 dkk falan Erkan hoca Vedat'ı defans oynattı. Rakibin kalıplı uzunlarının içeri yığıldığını görünce fizik olarak zayıf Onur'u çıkardı ve Muriqi'yi defansa çekti. Rıdvanla da orta sahayı güçlendirdi. Bu müdahele işe de yaradı Vedat fizik olarak rakibi ezdi.
Erkan hocanın oyunu okuma özelliği gerçekten iyi. Sefa Yılmazdan sonra altın bulmuş gibiyiz.
|
|
30-11-2015, 19:30,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(30-11-2015, 18:00)harrison Wrote: Sevgili Arkadaşım ;
İkinci alıntı senin Karşıyaka maç topiğinden alınmıştır,sen bile yapılan yorumlara inanamıyorsun ve doğru söyleyin totem falan yapmıyoruz dimi diyerek yukarıda yazdıklarınla çelişiyorsun,yani sen bu yorumuda totem ibaresini kullanana kadar kimse totemden bahsetmiyor BENCE direk düşüncelerini dile getiriyor mesela en entresanı 2.hafta oynadığımız Elazığspor maçının açılış topiği,Adanademirspor maçının topiğindede buna benzer yorumlar bulmak mümkün neyse gelelim konumuza senin bu yorumundan önce varmı hiç taç atamayız yorumu yok!! niye çünkü yanılgının verdiği reaksiyon ile olayı başka yöne çekme girişimleri başlıyorda ondan anlayacağın kimse hatası ile yüzleşmek istemiyor,dahada entresan olanı bu yorumları yapan hiçbir arkadaşın şu anki duruma müdahil olmaması yani kimse çıkıpta ben bunları yazarken totem yaptım veya totem denedim demiyor.Lakin sen arkadaşların yerine bu mesajların ciddi yazılmış olma ihtimali yok diyerek ortaya çıkıp O KUŞ BEYNİNLE demagoji yapıyorsun.
4 maçlık seri yapmışız tabiki ben bu sevinci doya doya yaşıyorum,tahmin ediyorum sende yaşıyorsundur veye yaşamalısın fakat sen hala egodan bahsederek kendini aklamaya çalışıyorsun.Benim hiçbir mesajımda kişilerin GİRESUNSPOR luğunu tartışmak yok,zaten orada anlaşamıyoruz seninle,ben şunu savunuyorum " Eleştri tadında ve zamanında olmalı,zaten eleştri olmazsa herkes aynı fikirde demiktir ki bu mümkün değil,Tenkitte yerinde ve zamanında olmalı bundada sıkıntı yok fakat yazdığın veya söylediğin cümle veya kelimenin arkasında durmamak veya olayı başka yöne çekmek sıkıntı " tekrar söylüyorum senin karşıyaka maç topiğinde ( Yukarıda paylaştığım ) yazdıklarından önce yapılan yorumların ciddi olmadığına dair söylemlerin kesinlikle yanlış,paylaşımından sonrakiler espri maiyetinde olabilir vede öyle ben o yorumlarla ilgili hiç bir şey yazmadım vede söylemedim.
Son olarak yanılgıyı kabul etmek Erdemdir,büyüklük olayına gelince sende aşağılık kompleksi varsa onu bilemem çünkü bende öyle bir durum yok.Kimsede senin yazdığın yazıya bozulmaz çünkü geçen sezon bu ve benzeri yazılarından dolayı bir müddet forumdan uzak kalmıştın,dolayısıyla senin doğruların yanlışmışki bir süre ara verdin herşeye sallama merakına
Neyse şunda mutabık kalalım hepimiz GİRESUNSPOR luyuz... Biraz daha dikkatli yorum yaparsak daha iyi olacak.
sürçü lisan ettiysem affola.......
ben nezaman ne yazdığımı zaten biliyorum ve hepsinin arkasındayım. alıntıya gerek yoktu. seninde gördüğün üzere kimse bana bak kerasus biz totem yapıyor dememiş ama senin gibi kuş beyinli olmadığım için yazılanların totem olduğunu farketmişim. bir önceki mesajımda belirttiğim gibide totem yani adı üstünde zaten yanılgılardan ortaya çıkar totem yapma olayı. kimsenin geri adım attığı falan yok. zaten geri adım atmalarını gerektiren bi olayda yok. her taraftar gibi fikirlerini yazdı herkes zamanında. bir zamanlar bukadar güzel top oynamıyorduk ve formsuzduk ve kolay gol yiyorduk vs. haliyle ozamanki yorumlarla şimdiki düşünceler bir olmaz. o zamanlar insanların kaybederiz demeleri çok normal. sen bana sezon başında kadro kurulurken," biz bu kadroyla şampiyonluk kovalarız süper takım kurduk" diyen bir babayiğit gösterebilirmisin? tabiki hayır. öyleyse yok işte siz inanmadınız biz inandık masallarını geçeceksin.
yanılgı konusunda, evet kabul etmek erdemdir. totem konusunda olmasa bile benimde yanıldığım şeyler oldu ve yasnıldığımı herkesten önce kendim öyledim büyük bir zevkle. hatta sen alıntı yapmadan kendim yazayım. geçen sene mehmet hoca gönderilip erkan hoca getirilirken çok salladım. ve bugün yanıldığımı görmekten inanılmaz derecede mutluyum. bundan utanmıyorum sıkılmıyorum gocunmuyorum. dahada örnek istersen sayabilirim kendi yanılgılarıma. eğer mutlu olacaksan bu örnekleri çoğaltabilirim. fakat bu konuda senin bahsettiğin gibi kimsenin yazdıklarını kıvırdığı toteme çevirdiği falan yok. kendiliğinden gelişen spontane bir olay bu. sende biliyorsun ki bir zamanlar ciddi manada takım umut vermiyordu. haliyle umutsuz yorumlar yapılıyordu. fakat erkan hoca ile birlikte takım çıkışa geçip kimsenin ummadığı maçlardan galibiyetlerle döndükçe yani yorumlar tersi çıktıkça iş toteme döndü kendi kendine. erciyese yenilen takımdan ligin en formda takımı altınordu karşısında galibiyet beklemiyordu çoğunluk. hadi onuda kazandık ama ads deplasmanında zordu ve çokta umutlu değildi bazılarımız. ama sonrası toteme döndü. mesela karşıyaka maçı yorumlarında ilk başta bende bilmiyordum ve ciddi ciddi sordum ama baktım bazıları işi toteme dökmüş defa ediyor. bu maç başlığında bile benim mesajıma bakarsan, ilk başta ciddi olarak yazmışım "3 attığımız adana deplasmanından daha zor maç değil" ve sonra ekleme yapmışım adettendir diyip totem espirisini sürdürmüşüm. devre arasında bile fark yemezsek iyidir yazmıştım hatta.
forumdan uzak kalma meselesine gelince bilip bilmediğin konularda sallama istersen. zira evet zaman zaman kişilerle tartışma içerikli diyaloglarım olur ama bu forumda tartışmayı geçtim sırf galatasaray uğruna ana avrat düz gidenler oldu. hiçbirisi ceza almadı zaten az kişiyiz olur böyle şeyler denilip geçildi aynı kişi tarafından. mesela o dönem benim forumdan uzaklaşmama sebep olan mesajlarım senin şu yazdığın özellikle büyük harfle vurguladığın kelimelerden daha ağır değildi. ve sen bu mesajından dolayı ceza almayacaksın (almanı da istemem ayrı mesele). dolayısıyla cezayı veren kişi ile benim aramdaki reeldeki kişisel bir mevzu idi ve oda fırsatını bulmuşken cezayı verdi. yerimi yurdumu adresimi biliyor ama karşıma çıkamadığı için bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor yetkili arkadaş. dolayısıyla sende bilmediğin mevzuya balıklama dalma.
|
|
30-11-2015, 19:36,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(30-11-2015, 18:43)Yaglidereli Wrote: Beyler onu bunu bırakın da dünden beri yazacağım fırsat olmadı.
Son 20 dkk falan Erkan hoca Vedat'ı defans oynattı. Rakibin kalıplı uzunlarının içeri yığıldığını görünce fizik olarak zayıf Onur'u çıkardı ve Muriqi'yi defansa çekti. Rıdvanla da orta sahayı güçlendirdi. Bu müdahele işe de yaradı Vedat fizik olarak rakibi ezdi.
Erkan hocanın oyunu okuma özelliği gerçekten iyi. Sefa Yılmazdan sonra altın bulmuş gibiyiz.
erkan hoca kesinlikle daha iyi yerleri hakediyor td olarak. o yaptığı herkesin düşünemeyeceği, düşünse bile uygulamaya cesaret edemeyeceği bir olaydı. türkiyede onu yapabilecek hoca azdır. ve başarılıda oldu. adam akıllı pozisyon vermedik hiç. üste de waldison ile boş kaleye kaçırdık.
|
|
30-11-2015, 20:46,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Uzatmaya gerek yok beyler ortada bir yanlış anlaşılma olmuş arkadaşlar totem yapmış olaylar başka boyuta geçmiş...Bırakında tadını çıkarın galibiyetin farkında olmadan hepimiz totem yaptık herhalde olumsuz eleştiride bulunurken.. şimdi biraz geçmişe gittimde neler yazmışım neler hele transfer dönemlerinde giydirmediğim kimse kalmamış  yönetime futbolculara önemli olan eleştireceğiz eleştirirken kırıcı olmayalım takım, yönetim, futbolcular bizi utandırıyor helal olsun ne diyelim...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
30-11-2015, 21:26,
(This post was last modified: 30-11-2015, 21:28 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Gecen sene Vedat icin yazılanlar aklımda  ama ben her zaman Vedati hep savundum yanıltmadı totem demişken aklıma geldi
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
30-11-2015, 22:12,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Kimse şikayet edilmeden,şikayeti hak edecek birşey yazmadan ceza almadı bu forumda. Sağa sola hakaret edip şikayet aldıktan sonra kimse kişiseldi falan bıdı bıdı yapmasın.
Mesela iki kişi birbirine kuş beyinli yazmış ama şikayet yok. O zaman yapacak birşey de yok.
Heee bu arada; korku falan değil de adam olanın karşısına çıkılır, adam değilse yapacak birşey yok.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
30-11-2015, 22:45,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
Isin gucun kolpa olm senin birak bu isleri. Malum sitede kimligini belli etmeden bulurum seni vs esip gurluyordun. Ama istanbula geldin hemde cok yakin semte ama sesin cikmadi. Ancak klavyeden baska nick altinda es gurle sonra kimligin ortaya cikinca adam degilsin bla bla.
Haa bu arada ben korkuyorsun demedim. Bu derece ikiyuzlu yalanlarini yuzume karsi soyleyemezsin dedim. Ancak klavyeden es bakalim.
|
|
|