12.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Karşıyaka
23-11-2015, 12:08,
RE: 12.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Karşıyaka
(23-11-2015, 00:49)mvsr Wrote: 10 bin kişi maça giriş engelim kalksın diye o kartı aldı.Buna rağmen niye maça gitmiyorlar sorgulamak lazım.Sonuç da stadda maç izleme ayrıcalığı olan insanlar bunlar.

Onlar maça gitmesinde herhangi bir engel olmayan kişiler yani maça gitme hakkı olabilemn kişiler sadece. maçtaki seyirci sayısıyla kıyaslamamak lazım. mesela passolig öncesinde kısıtlama tyoktu herkesin maça gitmeye hakkı vardı. ama seyirci 30-40 binleri bulmuyordu sonuçta. yani o 10 bin içerisinde gurbetçilerde vardır geldiği zaman girmek için almıştır, işi olan müsait olmayan vardır maç günü hasta olan vardır, vardır oğlu vardır işte. kısacası o sayı maçtaki seyirci sayısını veremez.
Reply
23-11-2015, 13:45,
Passolig ülkede futbolu bitirdi..utanmadan hala savunanlar var...tüpçü ALLAH belanı versin...ben gitmiyorum sırf passolig rezaleti var diye...ben eşimi çoçuğumu hafta sonu maça rahat rahat götüremeyeceksem sokayım o karta...Türk milleti benimsemez benimseyemez..bizde hadi kalk maça gidelim bugün kültürü var...kartlar martlar engel oluyor bu olaya..
Derelili çotanak
Reply
23-11-2015, 14:05,
passolig olduğu sürece hiçbir maça gitmem gitmeyeceğim. buna çözüm araması gereken taraftar değil yöneticilerdir. tabi futbolun başında türkiyenin en vasıfsız adamlarından birinin olduğunu düşününce bunun imkansız olduğu anlaşılıyor.
Reply
24-11-2015, 00:33,
Yöneticilerin hiç bir şekilde pasorezaletten memnun olduğunu dusunmemekle birlikte iktidardan göt korkusundan sesleri çıkmıyor olan da taraftara oluyor
Derelili çotanak
Reply
24-11-2015, 01:36,
(22-11-2015, 22:52)kerasus Wrote:
(22-11-2015, 21:53)emre_1466 Wrote: Passoligin tribünlere etki ettiği kesin ancak üç büyükler Giresun`a maça gelse herkes stada koşar bu da acı bi gerçek.
ona bakarsan ordu maçı oluncada dolar o stad. üç büyükler gelince stadın dolması giresunun değil ülkenin büyük bir sorunu. herşeyde kendi şehrimizi karalamaktan vazgeçelim artık.

Bu mantıkla gidersek başarı gelince zaten Türkiye`nin her yerinde stad dolar Wink
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
25-11-2015, 09:46,
(24-11-2015, 01:36)emre_1466 Wrote:
(22-11-2015, 22:52)kerasus Wrote:
(22-11-2015, 21:53)emre_1466 Wrote: Passoligin tribünlere etki ettiği kesin ancak üç büyükler Giresun`a maça gelse herkes stada koşar bu da acı bi gerçek.
ona bakarsan ordu maçı oluncada dolar o stad. üç büyükler gelince stadın dolması giresunun değil ülkenin büyük bir sorunu. herşeyde kendi şehrimizi karalamaktan vazgeçelim artık.

Bu mantıkla gidersek başarı gelince zaten Türkiye`nin her yerinde stad dolar Wink

ısrarla bi b.k atma çabasındasın kendi takımına kendi şehrine. oysa taraftar söz konusu olduğunda süper ligdeki birçok takım bizim yanımıza bile yaklaşamaz. bu b.k atma çabana bi ablam veremedim açıkçası.
Reply
25-11-2015, 18:16,
Bu şehrin takımı trajik bir şekilde Sakarya`da küme düştüğünde bu şehirde insanlar çılgınca şampiyonluk kutladı mı, kutlamadı mı? Bana bunun cevabını ver. Onun dışında burası ufak bir taraftar forumu burada biz şöyleyiz, biz böyleyiz, biz en iyiyiz, vururuz, kırarız gibisinden nutuklar atmaya gerek yok.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
25-11-2015, 18:22,
Bu şehirde istisnasız herkes giresunsporludur diye bir iddiam olmadı benim. Benim iddia ettiğim şey çok basit, türkiyede süper lig dahil birçok takımdan daha iyi durumdayız. buda nutuk falan değil herkesin kabullendiği bir gerçek. hayır öyle değil diyorsan eğer bana süper ligde 9 tane taraftar say bizi 3 e katlayıp 5 e bölecek kadar iyi olan. yani bak akımların yarısını saysan yeter.

kendi şehrinin takımını tutma konusuna gelirsek, ben bursada bulundum, sakaryada bulundum. bu şehirlerden çok ama çok fazla insan tanıdım. ama hangi takımlısın sorusuna henüz bursaspor cevabı almadım. (tabi bu şampiyonluktan önceydi, şimdi olabilir). türkiyenin hiçbir yerinde sadece memleketinin takımını tutan bir şehir yok. dolayısıyla bunun için giresunu eleştiremezsin.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)