11. Hafta Adana Demirspor-GİRESUNSPOR
08-11-2015, 11:28,
RE: 11. Hafta Adana Demirspor-GİRESUNSPOR
(07-11-2015, 23:34)kerasus Wrote:
(07-11-2015, 17:37)cotanak88 Wrote: 4-5-6. sıradan 7 puan alıp , son 3 sıradaki takımlara 7 puan kaybı ne kadar dengesiz bir takım olduğumuzun kanıtı.

O dengesizliğimizden değil nekadar salakça yönetildiğimizin kanıtı. geçen sezon oynattığı futbol ve aldığı sonuçlar ortadayken erkan hocayı gönderip yerine sefer gibi stajeri getirmek sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. denizli ve malatya ile erkan hoca yönetiminde çıksak sence yine 1 puanmı çıkarırdık? her türlü 6 puan cepteydi erkan hoca olsa. hadi diğer puan kaybettiğimiz maçları hiç saymıyorum bile. şuan belki liderlik kovalıyorduk.
Erkan hoca yönetim belirsizliği olduğu için ayrılmış saolsun bozbağ blörf yaparak iyi giden takımın içine etti.ne yapıp edip hoca tutulmalıydı ama gel görelim liderlik kovalayacak bir takım yok karşımızda bunu sende biliyorsun bende gerçekci olalım.
Reply
08-11-2015, 13:12,
(08-11-2015, 11:28)cotanak88 Wrote:
(07-11-2015, 17:37)cotanak88 Wrote: 4-5-6. sıradan 7 puan alıp , son 3 sıradaki takımlara 7 puan kaybı ne kadar dengesiz bir takım olduğumuzun kanıtı.

O dengesizliğimizden değil nekadar salakça yönetildiğimizin kanıtı. geçen sezon oynattığı futbol ve aldığı sonuçlar ortadayken erkan hocayı gönderip yerine sefer gibi stajeri getirmek sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. denizli ve malatya ile erkan hoca yönetiminde çıksak sence yine 1 puanmı çıkarırdık? her türlü 6 puan cepteydi erkan hoca olsa. hadi diğer puan kaybettiğimiz maçları hiç saymıyorum bile. şuan belki liderlik kovalıyorduk.
Erkan hoca yönetim belirsizliği olduğu için ayrılmış saolsun bozbağ blörf yaparak iyi giden takımın içine etti.ne yapıp edip hoca tutulmalıydı ama gel görelim liderlik kovalayacak bir takım yok karşımızda bunu sende biliyorsun bende gerçekci olalım.

34 haftalık lig maratonunda liderliğe oynayacak bir takımız demedim. aksine önceki kopyaladığım mesajımda görmemişsin heralde, bu kadroyla play off hayal bile olamaz dedim. ancak şuanda 15 puanımız var. 1 puan aldığın denizli malatya maçlarına da 5 puan ekle 20 ediyor. lider kaç puanda? 21. bu durumda şuanki puanlara göre liderlik kovalamış olmuyormuyuz? 

arkadaş onca mesajın içinden 1 tane cümle seçipte muhalif olmaya çalışmayın. doğru düzgün okusan zaten aynı fikirde olduğumuzu göreceksin.
Reply
08-11-2015, 16:40,
(08-11-2015, 13:12)kerasus Wrote:
(08-11-2015, 11:28)cotanak88 Wrote:

34 haftalık lig maratonunda liderliğe oynayacak bir takımız demedim. aksine önceki kopyaladığım mesajımda görmemişsin heralde, bu kadroyla play off hayal bile olamaz dedim. ancak şuanda 15 puanımız var. 1 puan aldığın denizli malatya maçlarına da 5 puan ekle 20 ediyor. lider kaç puanda? 21. bu durumda şuanki puanlara göre liderlik kovalamış olmuyormuyuz? 

arkadaş onca mesajın içinden 1 tane cümle seçipte muhalif olmaya çalışmayın. doğru düzgün okusan zaten aynı fikirde olduğumuzu göreceksin.
hepimizin ortak paydası giresunsporun başarısı sana niye muhaliflik yapim Confused iyi giden herşeyi bozmakta usta bir yönetimimiz var liderlik kovalasanda devre arası takımı bozar bunlar.
Reply
09-11-2015, 00:51,
Kerasus gelenin gidenin vurduğu Erciyes maçını niye kayıp sayniyorsunuz onu anlamıyorum ...Bu arada düşme puani bu sene yüksek olacak gibi alttan kopan takım yok
Derelili çotanak
Reply
09-11-2015, 01:05,
Biz kazandık, puan aldık alttaki takımların da puan alacağı tuttu.Urfa hariç hepsi puanla ayrıldı maçlardan.
Düşme puanı yüksek olacağı kadar yükselme puanı da bir o kadar düşük olur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
09-11-2015, 01:10,
(09-11-2015, 00:51)sokakbaşımeyhane Wrote: Kerasus  gelenin  gidenin vurduğu  Erciyes  maçını  niye  kayıp  sayniyorsunuz  onu anlamıyorum ...Bu arada  düşme  puani bu sene  yüksek  olacak  gibi  alttan  kopan takım  yok

Orada söylemiştim zaten, bu kadroyla kafaya oynayacak halimiz yok malesef. E erkan hocayla bundan sonra düşme hattıylada bi alakamız olmaz. Dolayısıyla tipik orta sıra takımı olacağımızı düşündüğümden 3 puan eksik yada fazlanın çok farketmeyeceğini düşündüm. ha keşke takım bu gazla devam edip play off kovalasa ben haksız çıkarım erciyes maçını kayıp saymamakla. böyle bir durumda yanılmaktan mutluluk duyarım.
Reply
11-11-2015, 21:33,
Herkesin herkesi yenebilecek gücü olan bir sezon geçiricez. Çok süpriz olur çok rekabet olur.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)