24-10-2015, 15:37,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
RE: 9. Hafta | Kayseri Erciyesspor - GİRESUNSPOR
Bir kaç yönetici çıkar iş kazası der, mağdur edebiyatı yapar gazımızı alır merak etmeyin
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
24-10-2015, 15:39,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Arkadaşlar sefer hocadan kalan hezimeti toparlamak zaman alır, erkan hocaya bir kaç maç müsaade etmek lazım, her hafta hocamı değiştircez , futbol bilgisi 0 bi adama 7-8 haftadır dayanıyoruz, takımda ciddi bir oyuncu eksikliği sene başından beri var eldeki bu malatya ve erciyes uyanmamıştı, daha önce dediğim gibi uyandırmadan 15 20 puan yaparız hesabındaydım ama maalesef olmadı direk rakibimiz 2 takımada yenildik, bugün htcaminin bireysel hatasından yenildik 1 puanı almaya çok yakındık, sağdan orta açsa içeriye top daha farklı olacaktı ama sıkıştırdı içeri döndü kaleci eser çıktı zaten o pozisyonun hakkıydı gol, onun devamında köşe vuruşu oldu abdülün attığı golu onlar attı yine orda htcmi bomboş bırakıyor adamı, halbuki baya etkili idi, artık anılı kalede deneme zamanı bence eser yenmeyecek goller yiyor ilk golde çıkış hatası akabinde toplara allah ne verdiyse çıkıyor kafasına göre ....
Başkentten !
|
|
24-10-2015, 15:46,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Gelene geçene düzülen takımlara iki haftada 6 puan verdik Allah sizi bildiği gibi yapsın başka bişey demiyorum ..
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
24-10-2015, 16:00,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Tarihin en kot giresunsporu. Birkac tane oyuncunun disinda tamamen les bir takim. Mucadele yok. Ust uste 2 pas yok. İkili mucadele yok. Kotu takimlar duran toplarla etkili olur ve genelde kalecileri iyidir. Biz de kaleci de kotu duran toplari da karsi kaleciye ya da disari yolluyoruz
Bu takima yorum yapmam. Mustafa Bozbag in futbol cehaleti sinemalarda
|
|
24-10-2015, 16:05,
|
|
2 haftadır takımda hırs yok mucadele yok bitseydi gitsek içerisindeler hocaların hatasıda eklenince sonuç gayet normal bu ligin en zayıf takımı en futboldan anlamayan yönetimi bizde gercek bu parayı yönetmek futboldan anladığın anlamına gelmez birisi bozboğa futbolcu transferinden elini çek desin
Derelili çotanak
|
|
24-10-2015, 16:29,
(This post was last modified: 24-10-2015, 16:30 by Okan.)
|
|
Okan
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Bence Erkan hocaya fazla sure vermemek lagzim. Maximum 2 hafta daha, olmuyorsa sali verip gitsin. Zarari hep bize hep bize.
|
|
24-10-2015, 16:31,
(This post was last modified: 24-10-2015, 16:35 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
(24-10-2015, 15:26)maicon_28 Wrote: (24-10-2015, 15:24)sokakbaşımeyhane Wrote: Maicon kardeşim hoca moca değil sağbek çıkıyor fevzi özkan denen futbol fukarası sahada Vedat cıkıyor
abi geçen seneden beri dediklerin % 90 tutuyor.
Erkan Sözeriyi forumda tek beğenmeyen sendin sanırım.Bu maçla birlikte benimde gözümden düştü.
Maicon kardeşim bana biri aciklasın yaptigi 3 degisikle neyi amacladi hhaftalardir forma yüzü gormeyen cihancanda ne gördü 2 günlük id manda?ucüz kahramanlık pesinde ya tutarsa...çok büyük hoca diyecekler...vedati cikarmaktaki maksat neye? Abdülaziz, Arif, waldisont,tchami, Fevzi özkan savunmaya hiç gelmeyen adamlar ileride savunmya yardım eden tek adam vedatin cikarilmayacagini sarı Çizmeli mehmet aga bilir neyin kafasını yaşıyor anlamadım
Derelili çotanak
|
|
24-10-2015, 17:52,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Hadi acil bi toplantı daha yapsın yönetimde yetersiz oyunculara ya ceza kessin ya da biletini. Bana göre icerde kaybetmeyle dısarda hic galibiyeti olmayana kaybetmek aynı şey.
Bi Allahın kuluda statta yönetime tepki göstermiyor anlam veremiyorum. Götürüleri, getirilerini geçti de fark bile atıyor !
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
24-10-2015, 17:57,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
fazla kumar oynarsan sonunda masada iflas edersin Mustafa Bozbağ yönetimi devamlı kumar oynama peşinde ya tutarsa hesabı sezon başı iskeleti koru ama takımı ligde tutan Erkan Sözeriye teklif götürme sonra 2 ay sonra denizden düşen yılana sarılır hesabı sezon başında güvenmediğin takımı tekrar emanet etmediğin Erkan Sözeriye gel kurtar bizi de suç Erkan Hocada flan değil şuan plansızlık haddisizlik diz boyu kulüpte kulube giden kapıdan içeri giren ne demek istediğimi anlamıştır Erkan hoca gene takımı toparlayacakdır ama sonrası gene Bozbağ yönetimi kafasıyla kumar oynamaya devam ediceğiz
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
24-10-2015, 18:07,
(This post was last modified: 24-10-2015, 18:17 by kral1234.)
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Ben sefer yilmaza da kizamiyorum herifin çapı kalitesi belliydi. Hocaligi bile tartışılan ismail kartal'ın yardımcısı. Napabilir ki bu adam da bunu takımın başına getirirsin? Çünkü bizimkiler biliyo ki bu adam pahali transfer yapmaz. Yönetime şunu alacaksınız bunu alacaksınız demez. Abwo da dahil ne kadar çöp yabancı varsa doldurdular takıma.
Geçen sene ordunun maddi durumu Bucanın transfer yasağı vs derken yirttik. Dustugumuz sene ünyeli mal tepecike o golü atamadı yine yirttik. Şampiyonluk olayına benim de aklım ermiyo. Ama futbol anlamında alınan futbolcular anlamında yönetimin puanı on üzerinden bir bilemedin iki. Gelinen şu noktada tek suçlu YONETIMDIR.
|
|
|