8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA etti
21-10-2015, 00:22,
RE: 8.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (1) - Y.Malatyaspor (2 ) SEFER YILMAZ İSTİFA !!!!
sezon başında erkan hocaya teklif bile gitmedi şimdi adama gelde kurtar bizi diyorsun Mustafa Bozbağ yönetimi şunu anlamalı maliyetli topçu almayın kulubü borca sokmayın ama 3 tane çöp adam alacağına 1 tane adam gibi adam al 3 ay önce istemediğin takımı emanet etmediğin güvennmediğin adamı 2 ay sonra takımın başına kurtarıcı olarak getirme neresinden tutarsanız tutun komedi Erkan hocanında teklifi kabul etmesi komedi uğur aktaş gibi adamlar erkan hoca yüzünden balıkesire gitti plansızlık diz boyu tüm bunlara rağmen Erkan hoca iyi tercih yukarılara oynayacağız gibi en azından zorluyacağız
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
21-10-2015, 00:35, (This post was last modified: 21-10-2015, 00:36 by maicon_28.)
(20-10-2015, 23:18)yirmisekiz Wrote: Takim çöp dolu

Fevzi
Aladdin
Waldison
Onur Cenik
Andre
Husamettin

Onur Demir dos oynamali. Bu kadroda baska care yok.

Tchiami yi begeniyorum ben. Yetenekli. Vedat da destek geldiginde gorevini iyi yapiyor. Abwo ve Abdul kotuler. Orta saha komple çöp. Sikinti orda. O yuzden Onur Demir oraya girmeli. Biraz iyi diyecegimiz Ridvan var

aynen kesinlikle katılıyorum onur demir denenmeli.Burada her ne kadar cihancan ön liberoda beğenilsede ben hiç beğenmiyordum o zamanda..Umarım erkan hoca cihancana dönmez ve onu oynasın 1-2 maç.Hareketli çok koşar mücadele eder.Ama her maç sarı kartı garanti yani 4 haftada bir cezalı oolur orası banko Big Grin

hatta ve hatta aslında erkan hoca Mehmet çayanı oynatsa keşke.Yanlış hatırlamıyorsam ön libero orta sahaydı ve fiziğide gayet iyiydi..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
21-10-2015, 08:44,
(20-10-2015, 20:22)sokakbaşımeyhane Wrote: Erkan  hocanın  hocaligini  şimdi  göreceğim  bana  tukurdugumu yalatsin  yeter  ki  başarılı  olsun  ama  bu sene  3 yada  4 hoca değişti ririz

Geçen sene geldiğinde bende hiçbişey beklemiyodum kendisinden. ama ben yedim tüm laflarımı. şuan ise çok memnunum gelmesine
Reply
21-10-2015, 09:22,
(21-10-2015, 08:44)kerasus Wrote:
(20-10-2015, 20:22)sokakbaşımeyhane Wrote: Erkan  hocanın  hocaligini  şimdi  göreceğim  bana  tukurdugumu yalatsin  yeter  ki  başarılı  olsun  ama  bu sene  3 yada  4 hoca değişti ririz

Geçen sene geldiğinde bende hiçbişey beklemiyodum kendisinden. ama ben yedim tüm laflarımı. şuan ise çok memnunum gelmesine

ben gecen senede beğenmiyordum..1-0 dan sonra skora yatmalar,6 -7 transfer yapıp sonra teker teker hepsini kadro dışı bırakmalar cizre faciası,kendinden güçlü olan takımlardan 4 yemeler vs vs..,bu sene balıkesir-giresun maçında resmen balıkesir gibi takımı rezil hale getirmiş resmen adamları rezil ettik o gün...gecen sene puan bazında başarılı oldu  eyvallah ama onunda sebebi mehmet birinci yüklemeleri yaptı kaymağını erkan yedi..kaldı ki balıkesir giresun maçından sonra"giresun gibi takımlarıda yenmeliyiz"derken aklısıra bizi küçümseyen erkan hocayı şahsen istemiyorum...madem giresunspor gibi takımlar diyorsun da ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yemeye imza atıyorsun diye sormazlar mı adama??demek ki tutarsız bir adamsın...bekleyip göreceğiz..şahsi düşüncem devre arasındaki kampa yeni hocayla gireriz..
Derelili çotanak
Reply
21-10-2015, 09:26,
bir de dikkatimi çeken bir olay var ne zaman maraton tribün hocayı istifaya çağırsa bozbağ o akşam toplantı yapıyor hocayı kovuyor...
Derelili çotanak
Reply
21-10-2015, 10:43,
Geçen sene hiçbir maçta rakip bizden daha iyi oynayamadı. Hiçbir maçta rakip takım galibiyete biraz daha yakındı haketti denemez. Osmanlı maçları istisna. Vede ligin son çeyreği. Ligde kalmayı garantileyip Play off umutları bile varken Bozbağ "hedefimiz ligde kalmak" vs diyerek takımı frenledi resmen. 4 yediğimiz maçlarda ondan sonra oldu zaten. Samsun maçı ise Ergün malının yüzünden. Samsun bariz şekilde skora yattı öne geçince ama Ergün penaltı kaçırdı dönüşünde 2-0 oldu. ve sonrası geldi zaten maçtan koptuk haliyle. Maç boyu kaçırdıkları zaten hariç Ergünün. Ligin en zayıf kadrosuyla her maç rakipten üstün oynamak büyük marifetti bence. Öne geçincede kontrollü oynadığı doğrudur. Ama Sefer hoca gibi topu rakibe verip kendisi ceza sahasında bekleyerek gol yemeyeceğini sanan çağ dışı bir anlayış değildi. İspanyol ekolü gibi "en iyi savunma hücumdur" prensibiyle oynatırdı. Yani öne geçsek bile top bizde kalır böylece her an gol yicez diye bekleyerek izlemiyorduk maçları.

Ha tabi Mehmet hocanında kendisine çok iyi bir takım emanet ettiği doğrudur. Mehmet hocada haksız yollanmıştı bence. Puana yansıtamasak bile onun zamanında da taş gibi top oynuyorduk aslında. Eninde sonunda birine fena patlayacaktı ama malesef yollandı. Zaten Başta Mehmet hoca var diye şampiyonluğu bile hazmademeyen çok sayıda Giresunlu vardı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)