6.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (2 )- Denizlispor (2)
29-09-2015, 18:19,
RE: 6.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (2 )- Denizlispor (2)
8 milyon lira ve Giresunspor.
Asla yan yana gelemeyecek kelime.Bana göre abartı var başkanın açıklamalarında.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
29-09-2015, 19:53,
Ptt 1. lig analiz programında tartışmalı pozisyonlar değerlendirildi yorumcuların tamamı buz gibi golün yendiğini belirtti hatta Tanju çolak bal gibi gol dedi ve hakem sınıfta kalmıştır yorumunu kullandı....İki penaltı pozisyonundan birini gösterdiler bence ilk yarıdaki daha net penaltı idi ama onu değerlendirmediler... ikinci yarıdaki ele çarpma pozisyonada net penaltı dediler...Kısaca hakem bu hafta bizi biçti doğradı...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
29-09-2015, 22:13,
3 senedir giresunsporun parasını sokağa atamayız diye diye en gereksiz adamları topladı. o gereksiz transferlere giresunsporun parasını değilde öpücükmü veriyor? ertuğrul sağlamda bursada kendini bulunmaz nimet göre göre aldı boyunun ölçüsünü. "ben olmazsam giresunspor bir hiç" kafasıyla klüp yönetilmez.
Reply
29-09-2015, 22:19,
Forma bilboard gibi stadyumun heryeri reklam dolu iddadan para geliyor trt ayri para veriyor bilet passolig derken acayip para geliyor nedir bu fakir edebiyatı?
Reply
30-09-2015, 09:40,
Arkadaşlar hep gelirden bahsediyoruz,gönül isterki şu anki gelirimizin iki,üç katı daha gelirimiz olsun fakat kimse giderleri hesaplamıyor sonuçta amatörleri,profesyonelleri,çalışanları ile bir kulupten bahsediyoruz.
Yine iddia ediyorum ( son 10 yılı baz alarak ) Kitapçıyı tenzih ederek hiç bir yönetim maddi,sportif ve kurumsallaşma açısından bugünkü yönetim kadar başarılı olmamıştır.
Bakınız: Osman çırak ve Olgun Peker dönemlerine hala o zamanların pisliği temizleniyor şu an
Reply
30-09-2015, 13:38,
yani şimdi olgun peker gibi kötü niyetli değil diye bütün hatalarını görmezden gelip övmekmi lazım? 4 sezonunu geçiriyor yahu adam bir tane dahi hatası yokmu ?
Reply
30-09-2015, 15:48,
An itibariyle hata var veya yok durumuna girmeye gerek yok,hatasız kul olurmu? hata varsa yer'eceğiz,başarıyıda öve'ceğiz,şu anda bu işi iyisiyle kötüsüyle yapan ve yapabilecek başka bir kişi gözükmüyor benim tez im bu yoksa bende isterim daha iyi durumlarda olalım her maç topıc inde aldığımız galabiyetlerin keyifli yazılarını yazayım ne bileyim süper lig için planlar yapayım ama şehrin ekonomik yapısı ve olayın içerisinde olması gereken kişilerin yaklaşımı itibariyle şi andaki durumdan daha iyi olmamız zor gibi gözüküyor....
Reply
30-09-2015, 22:06,
(30-09-2015, 15:48)harrison Wrote: hatasız kul olurmu? hata varsa yer'eceğiz,başarıyıda öve'ceğiz,

işte bende bunu demeye çalışıyorum. başarıyı övüyoruz zaten, gurur duyuyoruz. yada olgun peker gibilerden farklı olduğunu iyi niyetli olduğunu herzaman belirtiyoruz. ama bunların yanında bazı hatalarınıda belirtmek zorundayız. gerçekten transfer konusundaki inadı giresunspora çok zarar veriyor. bunlar dile gerilmeyip bozbağ olmazsa halimiz nolurdu dendiği sürece en iyi günlerimiz böyle olur. kimse eleştirilemez değildir. bozbağda eleştirilebilir gerektiğinde.
Reply
30-09-2015, 22:13, (This post was last modified: 30-09-2015, 22:16 by genoa28.)
başkan Giresunspor Blöf yapma yeri değil diyor ama blöfün kralını yapıyor. Transfer politikasında ki hatalar ve vizyonsuzluk sıkıntılı durumlar.

Olgun Peker ve Osman Çırak dönemlerine bakılırsa başkan el üstünde tutulmalı belki ama sürekli bebek gibi de nazlayamayız başkanı, başkan kalırsa gelecekte neler yapabilir diye düşünürsek çok önemli hayaller kuramayız, giderse kim gelir bilemeyiz ama neelr yapabileceği tamamen muamma.
Reply
30-09-2015, 23:46,
Açık ve net ! Giresunspora yöneticilik yapıp, demeç vermeye fotoğraf çektirip açıklama yapmakta kimseye fırsat vermeyenler 1. Ligde oynayan bir kulübün 1 milyon 500 bin TL lik oyuncu peşinatını ödeyemiyorsalar bu işi yapmayacaklar.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)