28-09-2015, 02:44,
|
|
RE: 6.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ (2 )- Denizlispor (2)
Oncelikle waldison bu kazmalarin arasında kesinlikle oynamalidir.adam bütün pozisyon larda vardı gol kaçırdı eyvallah gol pozisyonu yaratmak ta marifet...Berkan denen yetenek düşmanı ne yaptida her hafta 11 de 2 gol Alaattin kadar onunda salakligi adamı takip etmiyor Berkan in kesilmesi lazım Rızvan sağ bek oynamali sissokko takima kazandirilmali Rıdvan pancar motoru gibi kendi etrafinda dönüyor bal yapmayan arı...Anıl sissokko waldison rizvan 11 de başlamalı Berkan yedeğe çekilmeli Alaattin sehirle ilişkisi kesilmeli ayıptır
Derelili çotanak
|
|
28-09-2015, 08:49,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Yediğimiz iki gol resmen savunma faciası özellikle ikinci golde Onur ve Berkan ayakta otel parası ödüyorlar,maça gelirsek Arif, Fevzi,Onur Demir,Onur Cenik bence artık dinlendirilmeli
|
|
28-09-2015, 08:55,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Waldison iki gole rağmen bence bu ligin topçusu bile değil. İki golde futboldan ekmek yiyen herkesin atması gereken basit pozisyonlardı. ceza sahasında boşa kaçıp abwoya yaptığı adrese teslim orta bence gollerden daha şık hareketti. Kaçırdıklarımna ise diyecek bişey yok. Ama bukadar yetenek fukarasının arasında bi şekilde forma bulmalı tabiki. abwo bu sene çok çok kötü durumda. geçen sene hiç olmazsa hızlı koşularıyla adam eksiltirdi ve son vuruşta daha iyiydi. bu sene ayağına gelip olumlu sonuçlandırdığı pozisyon yok denecek kadar azdır. hele bu maçta neyine güvenipte rakip savunmacıların etrafını sarmalarını bekliyor anlamış değilim. rakip oyuncuları yanına çekmeye çalışınca sanırsın ki bi çalımla 3 kişiyi birden ekarte edecek ama öyle bişeyde yok. kaybolup gidiyor sonra.
bu sene şansımıza bekleneni veremeyen takım sayısı çok fazla. fakat denizliyi bile yenemeyen takım için ligde kalmak tarihi başarı sayılır.
|
|
28-09-2015, 21:31,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
herve tchami- waldison- vedat üçlüsü muhakkak bir arada oynamalı defans hattında berkan-onur artık pes ettirdi. rızvan-özgür-sishoko-fatih denenmeli.. cihan canda takıma monte edilebilir geçen sene ön liberoda sırıtmadı.
ilk 11 Eser-rızvan-sissoko-özgür-fatih-onur-rıdvan-herve-abwo-vedat-valdison olmalı gol bulmak istiyorsak 4-4-2 ye dönmesi lazım takımın.
|
|
29-09-2015, 00:03,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Maçın hakemi hakkında çok ilginç bir iddaa çıktı, daha önce tabiri caizse kovduğumuz bir hocanın oğluymuş vs. vs. oğlu babasının etkisinde kaldı filan diyorlar denizlinin hocası bile hem kalecilerinin hareketi yakışmadı , hemde iptal olan gol hatta giresunun 2 de penaltısı verilmedi diye açıklamalar yapmış oda ayrı bir olay....
Waldison ise haftalardır kadro yapamamasının nedeni ise ne kadar doğru bilinmez idmanlarda kaytarma durumu varmış, belim ağrıyo , dizim ağrıyo ayağına yatıp elinde telefon saha içerisinde oynarmış , bunlar çok garip iddaa lar
EN BOMBASI BOZBAĞ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA , 1,5 MİLYON BULAMAZSAM BIRAKIRIM DİYOR, NEYMİŞ PARASINI VEREMEDİĞİ FUTBOLCUNUN KARŞISINA ÇIKMAZMIŞ...
Başkentten !
|
|
29-09-2015, 00:59,
(This post was last modified: 29-09-2015, 01:00 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Bu hafta çok ilginç olaylar söz konusu.Derbi oynandı hakem hatası, Kasımpaşa - Rize maçı sonrası hakem çıktı yanlış yaptım özür diliyorum dedi canlı yayında.Bizim maçımız da hakem felaketti.Yine bir dümen dönüyor ama hadi hayırlısı.
Giresun medyası algı dayatmaya başlamış.Sefa hoca aleyhine haberler çıkmaya başladı.İstenmiyor olabilir kulüp tarafından.İlerleyen haftalarda yollar ayrılabilir.
Şimdi başkana bir şey diyeceğim de kalsın.Sırf ağlasınlar aman başka bir şey yapmasınlar.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
29-09-2015, 10:40,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Altyapı çökmüş maç bile kazanamıyor, yetiştirip profesyönel yaptığın adamlardan faydalanamıyorsun, takımın savunması evlerimin önü olmus ligde sadece 2 maçta gol yememiş, hoca ne isim olarak ne de sistem olarak takıma bir şablon oturtamamış her hafta kendisine fantazi arıyor. Biz de hala parasını veremediğim topçunun karşısına çıkmam falan ..
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
29-09-2015, 11:47,
|
|
(29-09-2015, 00:03)turkuaz_0628 Wrote: Maçın hakemi hakkında çok ilginç bir iddaa çıktı, daha önce tabiri caizse kovduğumuz bir hocanın oğluymuş vs. vs. oğlu babasının etkisinde kaldı filan diyorlar denizlinin hocası bile hem kalecilerinin hareketi yakışmadı , hemde iptal olan gol hatta giresunun 2 de penaltısı verilmedi diye açıklamalar yapmış oda ayrı bir olay....
Waldison ise haftalardır kadro yapamamasının nedeni ise ne kadar doğru bilinmez idmanlarda kaytarma durumu varmış, belim ağrıyo , dizim ağrıyo ayağına yatıp elinde telefon saha içerisinde oynarmış , bunlar çok garip iddaa lar
EN BOMBASI BOZBAĞ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA , 1,5 MİLYON BULAMAZSAM BIRAKIRIM DİYOR, NEYMİŞ PARASINI VEREMEDİĞİ FUTBOLCUNUN KARŞISINA ÇIKMAZMIŞ...
Doğru iskender atasoy diye bir hocaydı aslında başarılıydı seri galibiyetler aldı ama sonra ankaragücünden 4-5 futbolcu getirdi sonra takımın kimyası bozulmuştu şu an ankaragücünde altyapı hocalığı yapıyor galiba..bu arada yönetim iyice sıktı...bırakacaksınız bırakın
Derelili çotanak
|
|
29-09-2015, 12:52,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Yönetim bırakınca elimize ne geçecek bilemiyorum,varmı? ben asgarisinden 5 trilyon bütçe ile gelip en azından bu sezonu kurtaracağım diyen başkan adayımız,Terzi Hüseyin olmasa Sayın Canikli Bozbağı aday oleaek ikna edemese şu an belkide bal ligindeydik,dolasıyla bekara karı boşamak kolay tabirinden hareketle " bırakacıksanız bırakın " tabiri lüks olur bizim için.
|
|
29-09-2015, 14:35,
(This post was last modified: 29-09-2015, 14:37 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
(29-09-2015, 12:52)harrison Wrote: Yönetim bırakınca elimize ne geçecek bilemiyorum,varmı? ben asgarisinden 5 trilyon bütçe ile gelip en azından bu sezonu kurtaracağım diyen başkan adayımız,Terzi Hüseyin olmasa Sayın Canikli Bozbağı aday oleaek ikna edemese şu an belkide bal ligindeydik,dolasıyla bekara karı boşamak kolay tabirinden hareketle " bırakacıksanız bırakın " tabiri lüks olur bizim için.
harrison bende o zaman sorarım o zaman geçen sene borcu bitirecez bu sene iddialı takım kurmayacağız diye sene başında transfer yapmayıp bu sene ligde kalalım iddia ve naklen yayın gelirleinden 7 milyon civarında gelir gelecek borç bitecek diye...nerede bu gelirler??bu senede iddialı takım kurulmadı nerede bu yayın iddia gelirleri..şeffaf yönetim böylemi oluyor..??kusura bakmada caniklinin götünde dolaşıp boyuna kerim aksudan para istedikten sonra Terzi Hüseyin de yapar bunlardan iyi yapar dahada iyi yapar...cebinden şahıs çeki kesmişssin eyvallah gelen paraya temlik koymuyonmu hibe mi ediyorsun_??desen ki kardeşim kulübün gelir kaynağı yok anlarım o zaman...boş yere tartışmaya gerek yok salak salak adamlara menacerlere para vereceğine adam akıllı bir politikan olur yürür gidersin..Bu işler kara düzen olmaz...
Derelili çotanak
|
|
|