2.Hafta | Elazığspor 1 - 1 GİRESUNSPOR
21-08-2015, 11:57, (This post was last modified: 21-08-2015, 11:58 by cotanak88.)
RE: 2.Hafta - Elazığspor - GİRESUNSPOR
(21-08-2015, 00:06)kral1234 Wrote: Elazığ yener gibi duruyor. Yalniz anlamadığım olay şu elazığın milyonlarca lira borcu var geçen sene bir sürü oyuncusu parasızlıktan ayrıldı bu adamlar nasıl böyle transferler yapabiliyorlar?

başarılı olmak istiyorsan bazen risk alacaksın yada tam tersi bizim gibi yapıp borçlar ödensinde bir şekilde ligte kalalım mantığıyla kadro kurup sezona başlayacaksın. zannediyormusunuz bu takım sıfır borçla 15-20 milyon euroya kadro kuracak şampiyonluğa oynayacak hiç zannetmiyorum.
Reply
21-08-2015, 13:18,
(21-08-2015, 08:44)kerasus Wrote:
(20-08-2015, 15:01)harrison Wrote: Topıc açan arkadaşım  " Elazığsporun 3 puanı hayırlı olsun " yazarken hiçmi içerin sızlamadı? Unutma biz Giresunlular vede GİRESUNSPOR lular hiç bir zaman mağlubiyeti kabullenmeyiz,keşke maç bittikten sonra ( eğer galip gelebilirse elazığspor ) temennilerini o zaman söyleseydin.

Bu takıma hiçmi güvenin yok veya armaya sevgin vede saygın. ben şahsen bileyimki 10-0 mağlup olacağız elim varıpta senin kullandğın kelimeyi yazamam buraya.
Topic açan arkadaşı eleştiriyorsun ama senin şu kelimede çok talihsiz olmuş bence. takıma güvenmemek ayrı şey, yenilmesini istemek apayrı bişey. bunca insan takıma güvenmiyorsa sorun yönetimdedir artık.

Topıc açan arkadaşın " Elazığsporun 3 puanı hayırlı olsun " ifadesinde sence takıma güvenmemekmi? yoksa takımın yenilmesini istemekmi amaç? Bence takıma güvenmemekten doğan istek ,fikrine saygı duyalım madem fakat yüzlerce kişinin kayıtlı olduğu binlerce kişinin kayıtsız girip yorum okuduğu bu platformda hemde maçın başlığını açtığı topıcte bu söylemi gerçekleştirmesi hoş değil.
Temenni kelimesine gelince maçtan sonra eğer düşündüğü gibi bir sonuç çıkarsa o zaman oynanmış,görülmüş vede yaşanmış bir olaya yorum yapmak amacıyla kullanılan bir kelime olduğunu anlayamamışsın.
Sonuçta bu kadar insan takıma güvenmiyorsa sorun yönetimdedir demişsin ben yönetici değilim,akabinde bu konuda seninlede aynı fikirdeyim fakat bu durum teslim olmamızı gerektirmez diye düşünüyorum.
Bakınız geçen sezon başı yorumlara vede sezon sonu yorumlara (belki sen sezon sonu sitede yoktun ama olsun araştırabilirsin )
Reply
21-08-2015, 14:16,
Bence sağ defansa Berkan'ın yerine mutlaka bir transfer yapmalıyız. Veya Abwo orada oynatmalıyız. Abdulaziz'i dee sağ ileriye koyduk mu tamamdır. Rızvan'da bu takımda mutlaka oynamalı. Tercübe her zaman iyidir.
Dereli'li
Reply
21-08-2015, 16:29,
(21-08-2015, 14:16)einstein78 Wrote: Bence sağ defansa Berkan'ın yerine mutlaka bir transfer yapmalıyız. Veya Abwo orada oynatmalıyız. Abdulaziz'i dee sağ ileriye koyduk mu tamamdır. Rızvan'da bu takımda mutlaka oynamalı. Tercübe her zaman iyidir.

Rızvan orijinal sağ bek senin tabirinle bu takımda mutlaka oynamalı ise bu durumda üçüncü sağ bekmi alacağız.Ayrıca Abwo nun sağ bek oynaması bence hiçbir şekilde mümkün değil,çünkü defans oyuncusu özelliği yok,Abdülazizin sağ önde oynamasında bence hiç sakınca yok
Reply
21-08-2015, 19:45,
(21-08-2015, 00:06)kral1234 Wrote: Elazığ yener gibi duruyor. Yalniz anlamadığım olay şu elazığın milyonlarca lira borcu var geçen sene bir sürü oyuncusu parasızlıktan ayrıldı bu adamlar nasıl böyle transferler yapabiliyorlar?
Reply
21-08-2015, 21:37,
geçen senede kimsenin umudu yoktu ama 1-2 yenmiştik ....
Reply
21-08-2015, 21:41,
Takım küme düşmüştür hayırlı olsun. Artık güvendiğiniz, daha iyi bir yönetim gelir sizde rahat edersiniz.
Reply
22-08-2015, 17:25, (This post was last modified: 22-08-2015, 17:25 by heyulaanil28.)
erkan hoca birlikte gelen deplasmanda kazanma ve puan alma alışkanlığımızı kaybetmemişsizdir inşallah diyorum Huh Confused
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
22-08-2015, 17:55,
Giresunspora cok iyi bir turk oyuncu onerildi, manajere soz verdigimden diyemiyorum eger alirsak harika olur , herkeste şok olur zaten o transfere Smile
Reply
22-08-2015, 19:37,
(22-08-2015, 17:55)pusti28 Wrote: Giresunspora cok iyi bir turk oyuncu onerildi, manajere soz verdigimden diyemiyorum eger alirsak harika olur , herkeste şok olur zaten o transfere Smile

Mevki söyle bari
Biz bitti demeden bitmez !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)