2.Hafta | Elazığspor 1 - 1 GİRESUNSPOR
20-08-2015, 17:23,
RE: 2.Hafta - Elazığspor - GİRESUNSPOR
(20-08-2015, 15:01)harrison Wrote: Topıc açan arkadaşım  " Elazığsporun 3 puanı hayırlı olsun " yazarken hiçmi içerin sızlamadı? Unutma biz Giresunlular vede GİRESUNSPOR lular hiç bir zaman mağlubiyeti kabullenmeyiz,keşke maç bittikten sonra ( eğer galip gelebilirse elazığspor ) temennilerini o zaman söyleseydin.

Bu takıma hiçmi güvenin yok veya armaya sevgin vede saygın. ben şahsen bileyimki 10-0 mağlup olacağız elim varıpta senin kullandğın kelimeyi yazamam buraya.

Hayır sızlamadı.Evet hiç güvenim yok bu takıma.
Renkdaş görünen köy kılavuz istemez.Ne kadar çok isterim biliyor musun yanılmayı ? İnşallah puan alırız bu maç da.Aslında ben takıma küsmedim.Bu vizyonsuzluk var ya beni çıldırtıyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-08-2015, 17:54,
(20-08-2015, 16:24)123456 Wrote:
(20-08-2015, 14:33)sokakbaşımeyhane Wrote: elazığ deplasmanında bugüne kadar yenilmedik diye hatırlıyorum..inşallah yine öyle olur lakin şaşkın bakkal sefer ile pusulamızı yine şaşarsa şaşırmam.

Düştüğümüz sene 3 0  yenilmistik. 
Puan cikartiriz umarım.

Doğru şimdi hatırladım.rakibin lige çıktığı seneydi hüznü özkara başlarındaydı.köksal şov yaptıydı hatırladım
Derelili çotanak
Reply
20-08-2015, 18:02,
Pfdk cezayı kesmiş, bizim kartları bloke etmis yöneticimizede hak mahrumiyeti ve para cezası vermiş. Buraya kadar tamam anlarım kötü tezahürat şu ya da bu biz ceza alacak bi durumda bulunmuşuz. Peki ulan maçı yöneten hakeme ne cezası vereceksiniz. Milleti çığırından çıkaran takımı pırasa gibi doğrayan adama ne yapacaksınız. Daha içinden çok saydırmak geliyoda işte adabım el vermiyor

Bu hafta ya da haftaya göndereceksiniz bi maça yine bilmem neresini sallaya sallaya maçını yönetim parasını cebine koyup uçağına binip sktr olup gidicek evine
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
20-08-2015, 18:50,
(20-08-2015, 17:11)yirmisekiz Wrote:
(20-08-2015, 16:27)cotanak88 Wrote: Sivasspor'dan Fatih Çiplak'ı kiralamışız. Geçen sene Spor Toto Süper Lig 9 , Ziraat Türkiye Kupası’nda 9 maçta forma şansı bulmuş. Hakkında olumlu yorumlar var hüsama yedek mi alındı yoksa 11 olarak mı alındı göreceğiz.

Valla Husam in mevkiine seni beni de alsalar ilk 11 cikma sansimiz var
haklısın  Wink  ligin en iyi sol beki ismail dinleri elimizden kaçırdık onu geçtim uğur aktaşı bari elimizde tutsaydık husamdan kat kat iyiydi. övündüğümüz bir defans hattımız vardı onunda içine ettiler.
Reply
20-08-2015, 19:30,
Genç bir futbolcu geçen sene iyide bir süre almış umarım burada kendini geliştirir ve bize faydalı olur..Sıkıntı şu Fatihde tutmazsa ziki tuttuk demek..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
20-08-2015, 21:22,
Yerel basinda kibong haberleri cikmaya bbasladi ufaktan. Fatih ciplakin tutacagini dusunursek bir de kibong gelirse fikriniz degisir mi genel anlamda?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
20-08-2015, 23:45,
(20-08-2015, 21:22)chotanax Wrote: Yerel basinda kibong haberleri cikmaya bbasladi ufaktan. Fatih ciplakin tutacagini dusunursek bir de kibong gelirse fikriniz degisir mi genel anlamda?

en fazla ligde kalırız yine ilk 6 gerçekten zor bir hedef, ligde çok iyi takımlar var.

Kibong ve Dodo iyi çıkarsa ki Dodo biraz pasör gibi duruyor solda Herve sağda Abwo iyi işler yaparsa Waldison'un performansı da belirleyici etken olur.
Reply
21-08-2015, 00:06,
Elazığ yener gibi duruyor. Yalniz anlamadığım olay şu elazığın milyonlarca lira borcu var geçen sene bir sürü oyuncusu parasızlıktan ayrıldı bu adamlar nasıl böyle transferler yapabiliyorlar?
Reply
21-08-2015, 08:44,
(20-08-2015, 15:01)harrison Wrote: Topıc açan arkadaşım  " Elazığsporun 3 puanı hayırlı olsun " yazarken hiçmi içerin sızlamadı? Unutma biz Giresunlular vede GİRESUNSPOR lular hiç bir zaman mağlubiyeti kabullenmeyiz,keşke maç bittikten sonra ( eğer galip gelebilirse elazığspor ) temennilerini o zaman söyleseydin.

Bu takıma hiçmi güvenin yok veya armaya sevgin vede saygın. ben şahsen bileyimki 10-0 mağlup olacağız elim varıpta senin kullandğın kelimeyi yazamam buraya.
Topic açan arkadaşı eleştiriyorsun ama senin şu kelimede çok talihsiz olmuş bence. takıma güvenmemek ayrı şey, yenilmesini istemek apayrı bişey. bunca insan takıma güvenmiyorsa sorun yönetimdedir artık.
Reply
21-08-2015, 10:16,
fatih çiplakın 2-3 maçını izlemiştim.İzlediğim maçlarda baya iyiydi.Eğer o performansını gösterirse tamamdır bu iş.İyi bindiriyordu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)