YGBS Salon Sorunu
05-08-2015, 00:55,
RE: YGBS Salon Sorunu
Salon işinde belediye topu devlet (mevcut hükümet ) yapsına getirmeye çalışıyor, ama belediye chp de iken salon töbe yapmaz takımın adının değişmesi lazım, belediye bu işi elindeki kaynaklar artı bağışla bile yapabilir neyse yapılan düzenleme ile 1400 seyirci alıanacak salona bu ayıp yeter de artar bile en kötü 5000 kişilik kapasitenin olduğu bir şehirde 1400 nedir ya komik komik işler Giresunda Smile
Başkentten !
Reply
05-08-2015, 23:44,
buda yeter...
Reply
06-08-2015, 03:40,
1400 gerçekten çok komik bir rakam. bu sorunun tek nedeni siyasi çekişme bizim gibi bir il daha var mı böyle merak ediyorum.
Reply
06-08-2015, 09:48,
Siyasi çekişmesi ne abicim olay AKPnin Giresuna köy gözüyle bakmasından ibaret. Oysa oy genel seçimde %65 oy aldılar bu kafası basmayan şehirden. Tek bir çivi çakmadılar 13 senedir memlekete. Ordudaki havaalanını bile Giresuna yaptık diye yutturdular. Canikli denen gram faydasız milletin gözünün içine baka baka milyon tane yalan söyledi. Bir eğribel tüneli hikayesi tam 13 yılda sona erdi. Stat hikayesi başladı 5 sene oldu.

Belediyenin ağlamadan sızlamadan salonu bi şekilde kendisinin yapması lazım. Tabi böyle bir durumda akpli tayfanın engellemek için elinden geleni yapacağına da eminim.
Reply
06-08-2015, 22:28,
%65 değil %53.5 oy aldılar köy olayına gelince gerçekten köy gözüyle bakıyolar tek çivi çakmadılar hatta söktüler seka yok edildi fiskobirlik trabzona taşımak istiyolar son yıllarda vali bastırmasıyla şebinkarahissardaki manastır restore falan edildi eğribel yalan oraya gidip gelenler 1.5 aydan beri doğru düzgün çalışma bile olmadığını söylüyor...
Reply
07-08-2015, 09:49, (This post was last modified: 07-08-2015, 09:54 by cotanak88.)
basketbol takımı belediyede olmasaydı şimdi çoktan bitirmişlerdi salonu. adamların ekmek kapısı tokisini mühürlüyorsun bir de salon mu yapacaklar sana seneye ligte kalırsak büyük ihtimal ordu da oynarız maçları.. ne chp liyim ne akp li ama bir şehir siyasi olarak 2 ye bölünmüşse ordan hayır gelmez. basit bir örnek ordu büyükşehir oldu aldı başını gitti bir teleferikle çehresi değişti daha bir çok projeleri olduğunu duydum böyle. biz ise yerimizde saymaya devam ediyoruz.
Reply
07-08-2015, 21:07,
Giresun'a çivi çakmayan, Giresun'u Ermenistan vilayeti gibi görenlere %50-60 oy verirsen ne salon yapılır nede çivi çakılır, yahu daha bizim köyde adam gibi yol bile yok vsvs gider.
Reply
09-08-2015, 22:50,
https://www.youtube.com/watch?v=uH_FCoqpDy0

bu videoyu arıyordum buldum. buyrun akpnin Giresuna bakış açısı. Vali doğal olarak şehre bir yatırım istiyor. Bakan beyin derdi kendi alanı ...
ekşisözlükteki şu 2 yorum da bugünkü durumu açıklıyor;

https://eksisozluk.com/entry/53528006
https://eksisozluk.com/entry/53528129
Reply
10-08-2015, 00:23,
(09-08-2015, 22:50)Yaglidereli Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=uH_FCoqpDy0

bu videoyu arıyordum buldum. buyrun akpnin Giresuna bakış açısı. Vali doğal olarak şehre bir yatırım istiyor. Bakan beyin derdi kendi alanı ...
ekşisözlükteki şu 2 yorum da bugünkü durumu açıklıyor;

https://eksisozluk.com/entry/53528006
https://eksisozluk.com/entry/53528129

küfür ediyorum şuan
Reply
10-08-2015, 09:31,
(07-08-2015, 09:49)cotanak88 Wrote: basketbol takımı belediyede olmasaydı şimdi çoktan bitirmişlerdi salonu. adamların ekmek kapısı tokisini mühürlüyorsun bir de salon mu yapacaklar sana seneye ligte kalırsak büyük ihtimal ordu da oynarız maçları.. ne chp liyim ne akp li ama bir şehir siyasi olarak 2 ye bölünmüşse ordan hayır gelmez. basit bir örnek ordu büyükşehir oldu aldı başını gitti bir teleferikle çehresi değişti daha bir çok projeleri olduğunu duydum böyle. biz ise yerimizde saymaya devam ediyoruz.

yanılıyorsun dostum. öncelikle bu şehrin belediyesi daha önce akp de değilmiydi? o dönemde ne yapılmış bu şehir için? her sorduklarında alt yapı alt yapı diye geçiştiriyorlardı. ilk ciddi yağmurda sel felaketi oldu. ee nerde o meşhur alptapı?

gelelim tokinin mühürlenmesine. bu şehrin ihtiyacı konuttan ziyade istihdam, yani ekmeğini çıkarabilecdeği bir iş imkanı. ve bunun için fabrika yapılacak yeri akp birilerine peşkeş çekmek için konut yapıyor üstelik oda kaçak. ne yapmalı belediye? kaçak olarak yapılan yeri mühürlemenin nesi yanlış söylermisin? 

son olarak siyasi olarak bölünmeye gelelim. orada da yanılıyorsun. tam tersine eğer bir şehir siyasi olarak bölünmüş olursa daha çok hizmet görür. fakat giresun malesef bölünmüş bir şehir değil. genel seçimlerde bir parti 60 ya yakın oy alıyorsa bu nasıl bir bölünmüşlük oluyor? adamlar hizmet yapsada yapmasada oy garanti. hatta hizmet yapmayıda geçtim, orduya ilçe yapmaya bile kalktılar ve yinede her şekilde açık ara götürüyorlar seçimlerde. ee sen olsan bu şehre hizmet etmek için kafa yorarmısın? oysa sana istanbuldan örnek vereyim. avcılar ilçesi tam manasıyla senin dediğin gibi bölünmüş bir yer siyasi olarak. daha doğrusu chp ye daha yakın fakat bazı mahallelerde akp nin süpürmesiyle fark çok azalıyor. genel yerel bütün seçimler birbirine yakın sonuçlarla gidiyor ve chp önde bitiriyor. bu durumda noluyor? chp li belediye olmasına rağmen chp den çok akp yani büyükşehir belediyesi hizmet yapmaya çalışıyor. tabiki amaçları hizmet falan değil. bir tarafta belediyenin tüm hizmetlerini engellemek için uğraşırken diğer taraftan büyükşehir belediyeside mümkün olduğunca göze batacak işler yapmaya çalışıyor. çünkü küçük farklarla kaybettikleri bir ilçe olduğu için büyük mücadele veriyorlar kazanabilmek için. diğer tarafta akp nin kalesi denebilecek bir çok ilçe avcıların yanına bile yaklaşamaz. neden? çünkü oralar cepte zaten. tıpkı giresun gibi. bi burada oyumuzu chp ye veririz ve her iki partidende hizmet alırız. siz ise orada körü körüne akp ye oy verirsiniz ve hizmeti rüyanızda dahi göremezsiniz. (tabi burada biz ve sizden kasıt kişisel değildir kesinlikle. bölge genellemesidir. ) kısaca siyasi olarak bölünmüşlüğün kaymağını yeriz fazlasıyla.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)