09-03-2015, 22:24,
(This post was last modified: 09-03-2015, 22:24 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: 23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
(09-03-2015, 20:18)maicon_28 Wrote: basta alican olmak uzere bazi futbolcular fb-gs derbisini izlemek icin takimla beraber degilde daha gec vakit donmek istemis
erkan hocamda bravo postayi koymus..
Hadi iyi bir sonucla ayrilsak izin verilebilirdi ama ulan rezil bir futbolla 4-0 yenilion yaptiginiza bakin..
alicanın geçenlerde röpartajı var ben fanatik fb liyim hedefim fb oynamak ulan sen bırak fb-gs bu ligde oynaman bile garip maçlar bitmeden alican anlaşılmıştı transfer döneminde yazmıştım bolulu arkadaşlar alın bu çöpü tepe tepe kullanın dediler haklıda çıktılar adam tam bidon bal liginde takım kursam alican,abdül gibi adamları almam alicanı halısahada çift kaleye bile almam.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
09-03-2015, 22:28,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
|
|
haberi doğruysa alicanın kadro dışı kalması gerek hocaya el kaldırmak ne zibidi sen 4-0 yenil sonra fb maçını izle gavat.
|
|
09-03-2015, 22:34,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
gereken yapılmalı, 4-0 yenilmişsin hem de o muhteşem taraftarının önünde sen çıkmışsın derbi izleyeceğim, gereken yapılmalı.
|
|
09-03-2015, 23:02,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
haberler doğruysa veysele ne olduysa alicana da aynısı olmalı af yok o el hareketleri hocaya karşı değil giresunspora yapılmış sayılır gereken yapılmalı.
|
|
10-03-2015, 00:16,
(This post was last modified: 10-03-2015, 00:19 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
|
|
içerden bilgi aldım haber doğruymuş alican efendi yeğenleri ile birlikte kadıköye maç izlemeye gideceklermiş el kol hareketleride cabası derhal kadro dışı bırakılmalı biz burda her atılan golden sonra üzülelim beyefendi kendini tatmin etsin erkan hoca geçen sene kendine oynuyor diye anıl'ı kadro dışı bırakmıştı erkan hoca gereğini yapacaktır zaten yönetimde buna uymalı tam anlamıyla rezalet it birde profesyonel futbolcu olacak sözleşmesi fesedilmeli alicanın.
|
|
10-03-2015, 00:53,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Futbolcular azcık kıçları rahata geldimi hemen salıyorlar kendilerini, en belirgin ispatı samsun ve osmanlı maçıdır. Bunun sebebide hedefsiz kalmamızdır adam ne de olsa en kötü ihtimal lig bitene kadar 4 maç alırım kafasında yani canlı canlı izleyen birisi olarak söylüyorum 2. ve 4. golü Giresun 1. amatör küme takımı yemez. Yaptırım da uygulayamıyoruz kimseye eğer şu maça da çıkarken akşam ki derbiyi düşünen futbolcu varsa BENİM PARA VERDİĞİM BİLETTEN 1 KURUŞ HAKKIM GEÇTİYSE HARAM OLSUN !
Eğer yönetim önümüzdeki sezon devam edecekse ki bana göre edecekler seneye takım kurmak için kolları sıvazlamak lazım en önemli transfer de direk oynatabileceğin kapasitede iki tane genç kaleci, 10 numara ve golcü forvet yani bitirici forvet önceliğimiz olmalı ve tabiki bunların altenatifide gerekli. Ama şahsi fikrimi söylüyorum bunların olacağına ihtimal vermiyorum, yine ayak yorgan hesapları yapılacak yine Giresunsporun çöpe atılacak parası yok denip ne kadar boş bidon varsa takıma dolduralacak ve orta sıra takımı görünümünde artık kaç sezon giderse gidecek böyle ..
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
10-03-2015, 02:26,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Alican in oynayabilecegi en ust duzey yer. Ptt 1. lig in iddiasiz takimlari. Adam tipki Fatih Sen gibi ortamci apaci.
Bence bundan sonra oynamasin. Oguzhan Caglar falan gencleri izleyelim. Ziya yi bir sekilde kullanalim. Abdul ve Abwo da kesilmemeli ama.
|
|
10-03-2015, 02:49,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Eğer bu olay doğruysa ki doğruya benziyor Alican derhal kadro dışı bırakılmalı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
10-03-2015, 09:58,
|
|
alican gibi futbol fukarasını transfer eden zihniyete şaşarım onu her maç ilk 11 de süren zihniyetede şaşarım bu reziilikten sonra kulupte kalırsa taraftardan dayak yer..
Derelili çotanak
|
|
10-03-2015, 10:48,
|
|
alican zaten bir kaç hafta önce ki ptt 1.lig programında koyu fenerbahçeli oldugunu söylemişti ulan profesyonel futbolcusun hiç sana yakışıyor mu tuttugun takımı açıklamak hadi onu geçtik osmanlıdan 4 tane yemişsin birde maç izlemek için izin istiyorsun insanın aklına şu soruda geliyor sezon başından beri deplasmanda kaybetmeyen iyi mücadele eden takımın aklında maç anında akşam ki fb-gs derbisimi vardı acaba
|
|
|