23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
08-03-2015, 23:15,
RE: 23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
Sercan kardesim son yillarda alt liglerdeyiz bu dogru ama erkan sozerinin dedigi gibi renk verecek takim degiliz sanki ilk defa bu liglerde ilk defa oynuyormusuz gibi kucumsemelere itirazim var
Derelili çotanak
09-03-2015, 00:01,
Maça giden kardeşlerimizin,abilerimizin ayağına sağlık, varolsunlar gurur duyduk ekranlarda ama takım buna karşılık veremedi sahada ne yazik ki....
09-03-2015, 01:23, (This post was last modified: 09-03-2015, 01:24 by yirmisekiz.)
Gercek su ki Giresunspor Turkiye de kimsenin s..lemedigi, Ptt 1. Ligde sira takimi olmaktan ileri gidememis bir kulup. Giresunspor efsanesi kahve koselerindeki 60 yas ustu adamlarin agzindaki sakizdan ibaret. Milattan onceki isleri gececeksin

Buyuk oynarsan buyuksun
09-03-2015, 01:28,
yemin ederim mac tan sonra hala kendime gelemedim mac bitmeden tv yi kapattim EVDEKI HERKESI COK KIRDIM SANKI TAKIM OSMANLI SEN KIMSEYI YENEMIYORSUN SANA ESANTIYON YAPIYORUM DER GIBI IDI BU YILIN EN KÖTÜ 1-2 MACINDAN BIRINI OYNADIK BU FUTBOLLA DEVAM EDECEK HIC BIR TAKIM BAL LIGINDE BILE OYNAYAMAZ BARI SAVASIN YA SIZ ANKARADA GECEYI PAVYONDAMI GECIRDINIZ YA
09-03-2015, 01:33,
BIRDE MACTA YA ALLAH SLOGANITI ATANLAR CIHADAMI GIDIYORDU BILEN VARSA YAZSIN LÜTFEN BEL 59 YASINDA HIC BÖYLE BIR TEZAURAT GÖRMEMISTIM
09-03-2015, 12:37,
Thumbs Up  RE: 23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
(09-03-2015, 01:23)yirmisekiz Wrote: Gercek su ki Giresunspor Turkiye de kimsenin s..lemedigi, Ptt 1. Ligde sira takimi olmaktan ileri gidememis bir kulup. Giresunspor efsanesi kahve koselerindeki 60 yas ustu adamlarin agzindaki sakizdan ibaret. Milattan onceki isleri gececeksin

Buyuk oynarsan buyuksun
09-03-2015, 13:56, (This post was last modified: 09-03-2015, 13:56 by heyulaanil28.)
Thumbs Up  RE: 23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
(09-03-2015, 01:23)yirmisekiz Wrote: Gercek su ki Giresunspor Turkiye de kimsenin s..lemedigi, Ptt 1. Ligde sira takimi olmaktan ileri gidememis bir kulup. Giresunspor efsanesi kahve koselerindeki 60 yas ustu adamlarin agzindaki sakizdan ibaret. Milattan onceki isleri gececeksin

Buyuk oynarsan buyuksun
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
09-03-2015, 17:54, (This post was last modified: 09-03-2015, 17:55 by sokakbaşımeyhane.)
Kusura bakmayın ama giresun spor sizin dediğiniz kadar sıradan bir kulüp değil...Giresunsporun peşinden o kadar koşan varsa cebindeki son parayı giresunspora veriyorsa gurbette giresunspor armasını taşırken gururlanıyorsa 3 liglerde 15000 lere oynuyorsa ÇOTANAKLAR ilk 10 taraftar grubu arasındaysa o kadarda hafife almayın renktaşlarım...herşey sıralamayla ilgili değil...herşey süperligse o zaman başakşehirin bir efsane kulüp olması lazım...ama adamların geçmişi yok...sizin o iyi takım dediğiniz sivaslar 3 .ligdeyken giresun sivasa geliyor diye stadı dolduruyorlardı...izmirde hiç unutmam karşılaştığım bir abi giresun 70 lerdeki kadrosunu ezbere sayıyordu..yine ankarada karşılaştığım başka bir abi abi giresunspor neydi be şimdinin bursasıydı diyorlardı..Bırakın kardeşim gbb lerle başakşehirlerle bir tutmayın..Siz bakmayın iddaaa oynayan bebelerin Giresunsporda kim la laflarına...Onların ağababalarına sorun...
Derelili çotanak
09-03-2015, 19:21,
(09-03-2015, 17:54)sokakbaşımeyhane Wrote: Kusura bakmayın ama giresun spor sizin dediğiniz kadar sıradan bir kulüp değil...Giresunsporun peşinden o kadar koşan varsa cebindeki son parayı giresunspora veriyorsa gurbette giresunspor armasını taşırken gururlanıyorsa 3 liglerde 15000 lere oynuyorsa ÇOTANAKLAR ilk 10 taraftar grubu arasındaysa o kadarda hafife almayın renktaşlarım...herşey sıralamayla ilgili değil...herşey süperligse o zaman başakşehirin bir efsane kulüp olması lazım...ama adamların geçmişi yok...sizin o iyi takım dediğiniz sivaslar 3 .ligdeyken giresun sivasa geliyor diye stadı dolduruyorlardı...izmirde hiç unutmam karşılaştığım bir abi giresun 70 lerdeki kadrosunu ezbere sayıyordu..yine ankarada karşılaştığım başka bir abi abi giresunspor neydi be şimdinin bursasıydı diyorlardı..Bırakın kardeşim gbb lerle başakşehirlerle bir tutmayın..Siz bakmayın iddaaa oynayan bebelerin Giresunsporda kim la laflarına...Onların ağababalarına sorun...

Giresunspor zaten küçük değil ben burda senelerdir anti ist anti ts tek gerçek Giresunspor diyorum bununda mücadelesini veriyorum taraftar büyük kulüp büyük yönetenler küçük vizyonları küçük dışarıdan sahip çıkan gibi gözükünler küçük umursamıyorlar bile örnek mi yönetim hedef ligde kalmak der dışarıdan sahip çıkması gereken vekiller stk'lar sana 15-20 bin kişilik stadı yeterli görürler o dediğin bld takımı başakşehire 25 bin kişilik stadı layik görürler  sana 15-20 bin yeter derler 3 ligdeki takımlara 30 bin den aşağı stad yapmazlar kısacası kulüp taraftar büyük ama yönetenler dışarıdan sahip çıkması gerekenler küçük vizyonları küçük kulübü küçük görüyorlar arkadaşın dediği gibi büyük oynarsan büyük olursun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
09-03-2015, 20:18,
basta alican olmak uzere bazi futbolcular fb-gs derbisini izlemek icin takimla beraber degilde daha gec vakit donmek istemis

erkan hocamda bravo postayi koymus..

Hadi iyi bir sonucla ayrilsak izin verilebilirdi ama ulan rezil bir futbolla 4-0 yenilion yaptiginiza bakin..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)