23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
08-03-2015, 17:45,
RE: 23. Hafta | Osmanlıspor - Giresunsporumuz
maç öncesi osmanlının aldığı skorlar aldatmasın dedim çünkü farklı kazanacakları maçları berabere bitirdiler skor anlamında neticeyi bizim maçta aldılar maalesef ama takımda kesik yemesi gerekenler var kaç haftadır söylüyorum abdül salağı kesik yemeli tribünlere oynaya oynaya götü kalktı adam kendini eğlendiriyor kaç haftadır topun başına geçiyor frikiklere dağlara taşlara dikiyor keza alican malı tam bir bidon adamı gol ve asistler kurtarıyor kaçırdıkları vermediklerine rağmen ziya gibi adamlara yazık oluyor birol gibi geçen seneye kadar süper ligde banko oynamış adamı çağrıya tercih etmeler erkan hoca forma adaletini bir düşün.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
08-03-2015, 18:03,
ne zaman böyle maçlara kalabalık deplasman yapsak hep kaybediyoruz kalan haftalarda 5-6 puan daha alıp ligi bitiririz bu sezon biz ne yazdıysak ne hayal kurduysak aynısını bize nispet yaparcasına alanyaspor yaptı buca- altınordu ve denizli maçlarından 9 puan çıkardılar ayite gibi iyi forvetleri var şimdide kafaya oynuyorlar
08-03-2015, 18:47,
(08-03-2015, 18:03)körliman tayfa Wrote: ne zaman böyle maçlara kalabalık deplasman yapsak hep kaybediyoruz kalan haftalarda 5-6 puan daha alıp ligi bitiririz bu sezon biz ne yazdıysak ne hayal kurduysak aynısını bize nispet yaparcasına alanyaspor yaptı  buca- altınordu ve denizli maçlarından 9 puan çıkardılar ayite gibi iyi forvetleri var şimdide kafaya oynuyorlar

Emre akbaba da cok iyi onlarda son haftalarda goller omdan geliyor. Neyse bolu adana elazig bu maclar kayipsiz gecilmeli içerde. Ben sınırın 39un da uzerine cikacagini dusunuyorum.
08-03-2015, 19:58,
Çoruma doğru geliyoruz Giresuna dönüyoruz yazık günah gercekten cok deplasmandan yenilip döndük çok paralar harcadık Giresunsporumuza feda olsun ama böyle mesnetsizce maç kaybedilmez Erkan hocanın bende ki kredisi açıkcası benim tarafımdan bitmiştir.

Bir de statda sanki biz yunan vatandaşıymışız da bize karşı galip gelmişler gibi bir hava vardı kafamızın içinde hala mehter marşı çalıyor sanki bizim ceddimiz dedemiz değil !!
Biz bitti demeden bitmez !
08-03-2015, 20:23,
Bugün ki skor oyun anlamında osmanlının çok üst düzey olmasından kaynaklı değil bizim futbolcu kardeşlerimizin hedefsiz bırakılıp, 9 puanın bizi kümede bırakacağı bilinci, taraftar olarak mükemmel deplasman oldu, birde erkan hoca futbolcularımıza laubalilik yapmayı yasaklasın 2 golde laubalilikten yendi,tamam kafa olarak nasılsa yeniliirize gelmişler ama u kadar basit hatalarda yapılmaz kusura bakmasınlar.
Başkentten !
08-03-2015, 22:35,
Erkan hocayi sampiyonluga giderken ordunun neden kovdugu belli oldu...sirf bu mac icin demiyorum haftalardir sacmaliyor şans yaninda kurtardi cogu maci...ama maalesef takim her hafta kotuye gidiyor..demekki mehmet birinci yuklemeleri yapti kaymagini erkan hoca yedi ama şimdi nehir kurudu..takima transfer yaptiramadi alinan kazmalar sahada yok...forvette israr edemedi..bu sene ligde kalirsak seneye adamakilli bir hoca getirsinler bu lige renk vermeye gelmismis ulan giresunsporun tarihine bak cemisgezek sporla karistirma...
.
Derelili çotanak
08-03-2015, 22:37,
Allah'tan 30 puana ulaştık takım devre arasından sonra tel tel dökülüyor.deplasman yenilmezliği bitti şimdi tam tersi evimizdeki maçlara odaklanalım.Orduspor + 6-7 puan alalım önümüze bakalım..
08-03-2015, 22:42,
Bi de anlamadigim olay su. Osmanli stadi taa ebesinin bi tarafinda her hafta o taraftar oraya her mac gidiyor. Hani koklu bi camia desen degiller ankarada yuzde 90 ankaragucu taraftari var bikac elit kesim de genclerbirligi tarftaridir. Bi de doksan dakika tezahurat yapiyolar kim bu adamlar gercekten melih gokcek bunlari tehdit falan mi ediyo para mi veriyo Big Grin
08-03-2015, 23:02,
(08-03-2015, 22:35)sokakbaşımeyhane Wrote: Erkan hocayi sampiyonluga giderken ordunun neden kovdugu belli oldu...sirf bu mac icin demiyorum haftalardir sacmaliyor şans yaninda kurtardi cogu maci...ama maalesef takim her hafta kotuye gidiyor..demekki mehmet birinci yuklemeleri yapti kaymagini erkan hoca yedi ama şimdi nehir kurudu..takima transfer yaptiramadi alinan kazmalar sahada yok...forvette israr edemedi..bu sene ligde kalirsak seneye adamakilli bir hoca getirsinler bu lige renk vermeye gelmismis ulan giresunsporun tarihine bak cemisgezek sporla karistirma...
.

hocam söylediklerine harfiyen katılıyorum ama şu giresunsporun tarihi konusunda abartılı konuşmaları yersiz buluyorum. evet bir zamanlar tee 1970 lerde süper ligteymişiz hatta doğu karadenizde süper lige ilk çıkan takımmışız esip gürlüyormuşuz ama şöyle bir bakarsan da tek tarihimiz bu.. aradan yıllar yıllar geçmiş sene olmuş 2015 en yakınımızdaki takımlar süper ligte vızır vızır geziyorken biz 2.lig-1.lig arası mekik dokuyoruz.Yaşamadığımız tarihle övünüyoruz yıllardır. Bunları takımımı küçümseme amaçlı yazmıyorum takımına yürekten bağlıyım ama gerçek malesef bunlar..Umarım hem geçmişimizle hemde gelecekteki zaferlerimizle övüneceğimiz yılları tez zamanda görürüz.
08-03-2015, 23:03,
(08-03-2015, 22:42)kral1234 Wrote: Bi de anlamadigim olay su. Osmanli stadi taa ebesinin bi tarafinda her hafta o taraftar oraya her mac gidiyor. Hani koklu bi camia desen degiller ankarada yuzde 90 ankaragucu taraftari var bikac elit kesim de genclerbirligi tarftaridir. Bi de doksan dakika tezahurat yapiyolar kim bu adamlar gercekten melih gokcek bunlari tehdit falan mi ediyo para mi veriyo Big Grin

Halkotobüsleri önünde özel servis yazısıyla bissürü adam taşıdı stadın kapısına gözümle gördüm 
Biz bitti demeden bitmez !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)