21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR
23-02-2015, 21:48,
RE: 21.Hafta - Altınordu - GİRESUNSPOR
Su altinorduda kaliteli yabancılar olsa vara ligin anasini aglatirlar. Doksan dakka kostular be. Biz bu sene daha cok korkular yasayacaz cook.
Reply
23-02-2015, 21:48,
daha zorlu deplasmanlardan 1 puan iyi denilebilir Demirspor maçında olduğu gibi ama Altınordu deplasmanında 1 puan iyi değildir hele ki bu kadar çok 3 puana ihtiyaç varken aynı zamanda iç saha da Denizli'yi yeneceğinin garantisi de yok.
Reply
23-02-2015, 22:54,
en başta dediğim oldu bucadan 3 puanı alamayan takım buradan banko beraberlikle öner...
Reply
23-02-2015, 23:27,
denizli yenersek düşme işi biter hayırlısı inş evde biraz sıkıntı var ama
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
23-02-2015, 23:28,
tipik beraberlik maçıydı öylede bitti haftaya denizliyi kayıpsız geçmek lazım geçemezsek son 2 haftaya kadar yukarıdaki takımlarla oynayacağız önümüzde iyi seri vardı buca-a.ordu-denizli seri yapamamadık denizli maçını kazanmalıyız yoksa gene stres çekeceğiz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-02-2015, 10:28,
ben hala eser konusuna taktım..Adam samsun maçında takımı yaktı sattı,ödüllendirilmiş gibi cezası biter bitmez erayı kesti..erayın ne suçu vardı ads maçından sonra forma yüzü göremedi..Adam kaleci değil iddia ediyorum...1 .dakikada 2 metre boyla boşa çıktı top direkten döndü..sadece yer kaplıyor...Erkan hoca hangi zihniyetle bu adamı takıma sürdü anlamadım...
Derelili çotanak
Reply
24-02-2015, 10:34,
(20-02-2015, 23:29)effulim Wrote: Hiç yoruma gerek yok maç 1-1 bitecek...
Reply
24-02-2015, 11:56,
Geçen hafta Eray yaktı bizi bu haftada Eser yaktı. Forvetimiz yok diyorduk anlaşılan bu gidişle kaleci problemimizde ortaya çıktı sanırım. Ergün her zaman maça sonradan girmeli. Ama forvette Vedat ile olacak iş değil. Buna bir çözüm bulunmalı. Bu sene ligde kalmak için savaşmamız gerekiyor. Seneye inşallah iyi 2 tane forvet ve başka oyuncular alabilirsek belki bir şeyler yapabiliriz.
Dereli'li
Reply
24-02-2015, 12:51,
vallahi katılırsınız katılmazsınız erkan hoca çok şanslı..dün sahada 2 pas yapamayan takım vardı tesadüf gol bulduk..takım düşüste..mehmet hoca yüklemeyi yaptı kaymağını erkan hoca yedi..demekki takım devre arasında çalışmamış..takımlar senenin sonlarına doğru daha bir takım olurken daha kollektif olurken bizim takım hergeçen gün kötüye gidiyor..erkan hoca bende derin şüpheler uyandırmaya başladı..Alican gibi adama 90 dakika tahammül eden zihniyet neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum
Derelili çotanak
Reply
24-02-2015, 13:40,
Klas Eser dünkü hatanın aynısını Manisaspor maçında yaptı neyse Allahtan galibiyet golünü attıkta çok gün yüzüne çıkmadı,derken Samsunspor maçında tarifi zor bir dangalaklık yaparak ceza aldı dün gece mükafat olarak verilen görevi yerine getirdi,Halı sahada maksat spor olsun diye oynayan kalecilerin bile yemeyeceği bir gol yedi.

Genç Aliyi bilmiyorum ama Eser,Eray ve Recep üçünü toplasan çarpsan çıkarsan bölsen bir kaleci etmez........
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)