18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor 0-4 MS
01-02-2015, 23:08,
RE: 18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor 0-4 ms
Sanırım biz oyuncuları olduğundan fazla havaya soktuk. İlk kez gidemediğim maç için üzülmüyorum .. Evet birgün biyer de olacaktı bu sürekli kazanacağız diye bir şey yok ama bunun ne yeri ne de zamanıydı, değil 6 puanlık maçı 66 puanlık maçı kaybettik mk ! Verdiğimiz firede cabası. Futbol dehamız, parmakla gösterilen yöneticilerimiz durumun icabına bakacaktır sanırım ...
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
02-02-2015, 00:41,
KESAP 28 KARDESIN KIMSE DARILMASIN OYUNCULAR BIZIM OYUNCULARIMIZ ILK YARI COK KÖTÜ OYNADIK IKINCI YARI COK IYI BASLADIK SAYILIR SAMSUNUN ÜSTÜNE GIDIYORDUK VEDE PENALTI ALDIK O PENALTI GOL OLSA IDI SAMSUN BIZI YENEMEZDI TAMAM PENALTI KACTI BU OYUN KURALLARINDA OYUNUN ICINDE OLAN SEY BIZI EN ÖNEMLI KIZDIGIMIZ OLAY KALECI ESERIN COK RAHAT ALDIGI BIR TOPTA RAKIBIN YÜZÜNE TEKME ATIP TAKIMI 10 KISI BIRAKMASI PEPENALTIYA SEBEB VERMESI GIRESUNUMUZA COK PAHALIYA MAL OLDUYANI KALECI ESER IN YAPTIGI KASTI BIR HARAKETTI BEN BUNU AFFEDEMIYORUM
Reply
02-02-2015, 01:34,
Takımın düşüşü başlamıştır.
Tek sorumlusu yönetimdir.
Eser takıma ihanet etmiştir.Derhal cezası kesilmeli.Böyle sorumsuzluk olmaz.
Ergün zaten bilindik.Ekstra yaptığı bir saçmalık yok.Penaltı kaçar.En iyi futbolcular da penaltı kaçırıyor.Ama oyun içinde yok.Vasat.
Abdülaziz formsuz.Nasıl göremeyip oynatıyorlar anlamıyorum.
Anton'u arıyoruz malesef.A2 takımın da oynatanların da ...
Onur ile bu gemi yürümez.Cihan desen hep vasat.
Abwo sadece koşu.Başka hiçbir marifeti yok.Asla sorumluluk alamaz.
İsmail'de düşüş var.Ama oynamaya çalışıyor yani.

Erhan Altın bu işi biliyor.Zor maç demiştik.2 yabancı ile bu işi bitirdiler.Bizim yabancılardan sadece Abwo oynuyor.O da ne kadar oynarsa artık.
Aslında fazla kızmamak lazım.Hedef ligde kalmak.Yine de yaptıkları saçma işlerden dolayı yönetimin kulakları çınlasın.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-02-2015, 01:37,
Her futbolcu penaltı kaçırabilir ama futbolcu takımını taraftarı şehri satamaz...geçen maçtan sonra söylemiştim bu eser kaleci falan değil ç.kaledeki günlerini bilirim..sadece yer kaplıyor...Bu arada berkanı ofeudu manyak etti her topu aldı berkanı yol etti...alaattini bize kakalayan menajeri kutlamak lazım...kömürcümü getirdi acaba merak ediyorum
Derelili çotanak
Reply
02-02-2015, 01:42, (This post was last modified: 02-02-2015, 01:42 by maicon_28.)
bu arada hic dile getirmeden olmaz

bugun tribun olarak efsaneydik

herkesin agzina yuregine saglik

sezonun en iyi tribunuydu ve 1-0 yenik olmamiza ragmen hic bozmadi ayni tempoda devam ettik ta ki eserin kirmizisina kadar.

samsun tribunu iyiydi deniyor ama benim beklentimin altinda kaldi.Eserin kirmizisina kadar hic sesimizi bastiramadilar , kontra yapamadilar.2-0 olunca dogal olarak sesleri cikmaya basladi.Çemişgezek , etimesgut bile 2-3-4 olunca gaza gelir tabi.

bir kez daha karadenizde tribunde 1 numara oldugumuz belli oldu kanaatimce..

Kisaca boyle berbat bir gunde tek guzel seyimiz taraftarimizdi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
02-02-2015, 01:48,
Medyanın yaptığı habere bak.
Başkan yıkılmışmış.Vay anasını be.Önümüzde ki maçlara bakıyoruz başkan.Güveniyoruz bu arkadaşlara.
Belki ayıp ediyorum ancak başkana hayrıma mont alacağım.Kurtulsun kırmızı monttan.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-02-2015, 09:06,
Ikinci yari basladigindan beri kupa maclarida dahil takinda bir dusus oldugu asikardi aslinda bizim boyle bir yenilgiye ihtiyacimiz vardi cunku ayaklarimiz yere basmiyordu....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
02-02-2015, 10:20,
(02-02-2015, 01:37)sokakbaşımeyhane Wrote: Her futbolcu penaltı kaçırabilir ama futbolcu takımını taraftarı şehri satamaz...geçen maçtan sonra söylemiştim bu eser kaleci falan değil ç.kaledeki günlerini bilirim..sadece yer kaplıyor...Bu arada berkanı ofeudu manyak etti her topu aldı berkanı yol etti...alaattini bize kakalayan menajeri kutlamak lazım...kömürcümü getirdi acaba merak ediyorum

Kömürcünün işidir tabii .. Hemşehrilerini topladı etrafına yine
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
02-02-2015, 10:33, (This post was last modified: 02-02-2015, 10:34 by maicon_28.)
bozbağ ballı adam

normal sartlarda ki bi takim dunku yenilgiden sonra kaosa suruklenir.Artik dusme tehlikesi bile olabilir.

Ama bizde bozbağ balı devreye girerse sasirmam
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
02-02-2015, 11:27,
benimde son 2 yıldır dikkatimi çekiyor kırmızı montu hiç üstünden düşmüyor belki totem yapıyordur başkan ne zaman kırmızı montunu giyse maç kaybetmemiştik Smile başkan yıkıldı başlıgını atan medyada spor 28 zaten başkası degil
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)