18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor 0-4 MS
01-02-2015, 16:18,
RE: 18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor 0-1
Eser ergün alaattin iş birliği sıçtı takımın ağzına
Derelili çotanak
Reply
01-02-2015, 16:19,
Pen atsak maci alacaktik ama pen kacirmamiz 2 gol yememise oldu takimin moralini bozdu
Reply
01-02-2015, 16:22,
Transferin son gününden önce yönetime bir mesaj bugünkü mağlubiyet çok uçuk gelibilir ama Bir kaleci,sağbek,oyun kurucu ve santrafora acil ihtiyaç var.
Reply
01-02-2015, 16:25,
Ergün maçın içine etti, zaten iyi oynamıyordu ama penaltıyı atsa bu maçı her türlü kazanırdık ama olmadı, devamında Eser'in yaptığı da büyük yanlış.

Takım olarak bugün kötüydük galibiyeti de hak etmedik bundan sonra ki hedef ligde kalmak.
Reply
01-02-2015, 16:27,
Penaltıyı Abdulazizin atması lazımdı. Maç tam bize dönüp 1-1 olacakken. Ergün Eser işbirliğiyle ağır bir yenilgi aldık. Eser nasıl o harekti yaparsın. Adamımı öldüreceksin kardeşim. Hem kendini hem takımı yaktın. Bu gidişle oyuncu alınmayacak en azından şu sakat yabancı oyuncu bir an önce iyileşir.
Çok iyi giden havamız bozuldu. Nazar boncuğu olsun diyeceğimde haftaya Adana deplasmanı da çok zor. Hadi hayırlısı
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
01-02-2015, 16:29,
herşeyin hesabın yapan yönetim takıma ihanet edenlerede ceza verir umarım birde hala vedat ve ergün kıyaslaması yapmayın ikiside iyi forvet değil ama biri 30 yaşına gelmiş ne top tutmasından haberi ne pozisyon almadan bitiricilik zaten ortada vedat ise 20 yaşında gelişime açık oyuncu hiç değilse top tutuyor kanatlara oyunu açıyor pozisyon bilgisi var bitiricilik olmasada bunlar var birde veyseli ben savunuyordum veysel olsa böyle pozisyon vermezdik özgür ile birbirlerini tamamlamışlardı umarım adem monte edilir onura kalırsak işimiz zor özgür'de bozuyo ve son olarak umarım hasarsız atlatırız bu durumu.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
01-02-2015, 16:29,
RE: 18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor 0-4 ms
bugun sovmediklerim onur , ozgur , ridvan,vedat.

diger hepsine sovdum
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
01-02-2015, 16:30,
Evet Veyselden sonra defansta bir boşluk var gibi. En kısa zamanda giderilmeli bu sorun
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
01-02-2015, 16:32,
Bir mağlubiyet ile karalar bağlamamak lazım. Sonuçta 10 haftadır yenilmeyende bu takım ve bu oyuncular. Bugün tek üzüldüğüm kişisel hatalar sebebi ile yenildik. Ergünden fazla Eser suçlu. Kasti bile bile ortada hiçbirşey yokken o hareketi yapmayacaktı.
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
01-02-2015, 16:37,
Alaattinden bir cacık olmaz dediğimizde yok çok iyi süper diyenler umarım anlamıştır...Yönetim milletin artıklarını topladığı sürece böyle rezaletler daha çok olur...
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)