ZTK 5. Maç-Giresunspor-Konyaspor
27-01-2015, 21:35,
RE: ZTK 5. Maç-Giresunspor-Konyaspor
Fevzi ve ziya bugun yoklara oynadilar. Zamanında alinsalardi eminim alaattin gibi onlar da takima alisirlardi. Golcü ve defans transferi sart.
Reply
27-01-2015, 21:53,
(27-01-2015, 21:35)kral1234 Wrote: Fevzi ve ziya bugun yoklara oynadilar. Zamanında alinsalardi eminim alaattin gibi onlar da takima alisirlardi. Golcü ve defans transferi sart.

Ziya sanırım forvet değilde daha çok sağ açık gibi oynadı bugün verimsiz olmasının sebebide bu olabilir....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
27-01-2015, 22:11,
Ziya önümüzde ki dönemde faydalı olur, Fevzi konusunda hepimiz biraz şüpheliyiz ama beklemek de fayda var çünkü Erkan Sözeri gibi bir hocamız var.

Maça gelirsek yenilgi çok önemli değil ama hakemin maçı bizden alıp Konya'ya vermesi işin kötü olan tarafı, yine de takım iyi mücadele etmiş önemli olan da bu zaten.
Reply
27-01-2015, 22:17,
Eli ugurlu olan bir arkadas samsun maçı topicini açarsa sevinirim zira bende biraz cenabetlik var sanırım erkan hoca demecinde kupaya son noktayı koymuş durumda kupa işi bizim için bitti dedi şimdi var gücümüzle lige dönmeliyiz zira samsun maçının şakası olmaz ikinci yarı birazcık ilk yarıdaki ritimden azıcık uzaklaşmış gibi görünüyoruz durmak yok yola devam Smile
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
28-01-2015, 10:35,
bence alaatinde öyle ahım lahım futbol oynamadı..alşıma döneminde olabilir...antonun yerini dolduracak gibi gelmedi bana..kesici yerine oyun kurucu alsalar daha iyi olurdu..vedat tam bir traşşş
Derelili çotanak
Reply
28-01-2015, 12:07,
(28-01-2015, 10:35)sokakbaşımeyhane Wrote: bence alaatinde öyle ahım lahım futbol oynamadı..alşıma döneminde olabilir...antonun yerini dolduracak gibi gelmedi bana..kesici yerine oyun kurucu alsalar daha iyi olurdu..vedat tam bir traşşş

aynen alaattin cok iyi degildi

ama kondusyon problemide olabilir.Cunku ilk yari muhtesemdi ikinci yari yoklari oynadi.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-01-2015, 21:43,
(25-01-2015, 01:33)mvsr Wrote: Bana göre galip gelsek de boş yenilsek de boş.Kazanırsak para gelir kazanç sağlarız çok iyi olur tabi.Fakat gruptan çıkma işine pek ihtimal vermiyorum.
Siyaset rüzgarı savurur bizi

arkadaşım maçtan önce gerçekleri görmüş helal olsun..

bu maçı inanın kazanmayı çok istesek kazanırdık. konyada bi cacık yoktu..konya ilk 11 e yakın bir kadroyla çıktı biz yedeğin yedeği gençleri sahaya sürdük.. anlamadığım şey şu gençlerbirliği maçında bile kazanma adına abwo- alican oyuna alınıyor bu maçta gençleri sahaya sürüyoruz mustafa bozbağ bile yoktu maç yayında şeref tribününde görmedim anlayacağınız sonucu belli bir maç izledik..
Reply
28-01-2015, 22:46,
yine bile çıkma ihtimalimiz var ama son maç konyada g.birliği ile berabere biterse çıkarız çıkamazsakta yapıcak bişey yok şuan eskişehir gs yi yeniyo çıksak bile gs gelmicek...
Reply
29-01-2015, 21:07,
cizrespor maçı çarşamba günü sabah 11 deymiş belki gençlerbirligi bize kıyak yaparda konyadan puan alır
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)