Devre arası dedikodu kazanı !
27-01-2015, 22:37,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Vay arkadas ya ergin keles anteple anlasmis su adami alsaydik gol diye bi sorunumuz olmazdi.
Reply
29-01-2015, 00:25,
Adem sağlam Giresunsporumuzda.
Reply
29-01-2015, 01:10,
(29-01-2015, 00:25)adebisi28 Wrote: Adem sağlam Giresunsporumuzda.

Arkadas futbolcuyu alıyoruzda tamam prüz falan çıktı aldığımız adamlar şimdiye kadar devre arası kampını yemeliydi bu adamlar form tutacak hazır hale gelecek nerden baksan 6- 7  hafta geçmesi demek zaten ne kaldı ligin bitmesine..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
29-01-2015, 01:24,
Santrafor almak yok diyorlar hala ya.
Pes doğrusu.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
29-01-2015, 01:47,
(29-01-2015, 01:10)sy200028 Wrote:
(29-01-2015, 00:25)adebisi28 Wrote: Adem sağlam Giresunsporumuzda.

Arkadas futbolcuyu alıyoruzda tamam prüz falan çıktı aldığımız adamlar şimdiye kadar devre arası kampını yemeliydi bu adamlar form tutacak hazır hale gelecek nerden baksan 6- 7  hafta geçmesi demek zaten ne kaldı ligin bitmesine..

Aynen öyle katılıyorum, fazla da yakınmak istemiyorum. Taraftardan hocasına herkes bu durumun farkında. Yokken hiç yoktu en azından ilerleyen zaman ki daha çetin geçecek sakatlıklar vs. hocanın eli güçlenir. Mevcut kadro umarım alacağı galibiyetlerle uyum, form gibi sorunları minimize eder.
Reply
29-01-2015, 13:39,
en azından antonun yerini doldurduk alaaddin tam isabet oldu ama diğerleri fiyasko..
Reply
29-01-2015, 16:57,
alaattin şu an oynadığı futbolla antonun yerini dolduramaz...forvet almamak büyük hata...yarın millet sahada ergünü vedatı günah keçisi ilan etmesin adamlarda ki malzeme belli..yönetim risk almıştır,sonuçları kötü olursa cezasını çeker...
Derelili çotanak
Reply
29-01-2015, 17:07,
alaattin geldiğinden beri iyi oynadı manisa maçında sahanın en iyisiydi ergün ile birlikte çıkması hataydı anton la kıyaslamam bile anton basit al-ver oynuyordu alaattin adam eksiltiyor,dikine oynuyor zaten son 3 sezondur süper lige çıkan takımların oyuncusu ve ordada direk oynuyordu biraz maç eksiği var a.demirde ünal ile anlaşamadı bence en iyi transferimiz ziya da faydalı olacaktır bir maçta ölçmeyelim tek hatamız forvet alamadık onuda jones işi bozdu fesihe yanaşmadı daha doğrusu tüm alacaklarını istedi yerliye gidildi iskender alın,emre güral,batuhan altıntaş ile uğraşıldı olmadı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
30-01-2015, 00:50,
Adem, Ziya ve özellikle Alaattin iyi transferler, Fevzi form tutarsa başarılı olma ihtimaki var bu ligi de bilen oyuncu ama direk 11'e girer mi göreceğiz, Şahin ise kadro derinliği için alınmış zaten genç oyuncu istersre çalışırsa 18'e de zamanla da 11'e dahi girebilir.

Forvet almayacak olmamız yanlış olsa da yönetimin yine de peşinde olduğu biri var bence en azından söylemlerden öyle anladım, belki son gün menajerlerin önereceği iyi forvet ya da görüşülüp anlaşılamayan ama son gün evet diyen biri olabilir, olsa da iyi olur hani.

Bu sene biraz kassak belki iyi de forvet olsa play-off oynayabilriz aslında o havayı da yakaladık ama yönetim işi akışına bırakmış gibi, bu sene ligde kalalım seneye kadroyu bozmadan 2-3 iyi takviye ile zaten play-off yapılabilir...
Reply
30-01-2015, 14:33,
şu gökhan çakırdan flan kurtulmak gerek sezon başı sen bu adamı nazilliden alırken bonservisini al diye uğraştın bonservis vermemek için adam altay ile anlaşmış bonservis istiyorsun aynı şekil veysel bu kulüpte oynamak istemeyen adam gitsin.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)