18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor 0-4 MS
27-01-2015, 23:56, (This post was last modified: 02-02-2015, 21:17 by turkuaz_0628. Edit Reason: eksik kelime )
18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor 0-4 MS
1 Şubat 2015 pazar  Saat 13:30  Maçı TRT SPOR CANLI YAYINLAYACAK .

Bizim için önümüzdeki 4 maç çok önemli alacağımız  3 maç bizi ligde bırakacak kafa olarak çok ama çok rahatlatacak belkide psikolojik üstünlük ile play off bile zorlayacağız ilk halka samsun nasılki manisa maçı çok önemli kırılma maçımız idiyse samsunada öyle bakıyorum ben, kupa maçları evet çok rahat çıkılacak bi pozisyonda yakaladık ama çıkmamak adına herşeyimizi verdik hedef küçüktü büyük denizden korktuk belkide seneye durumumuz rahat olacak ama kupada olamayacağız neyse canımız sağolsun bakalım ,gelelim samsun maçına samsun erhan hoca ile tipik beraberlik takımı havasına büründü fakat alınan bi iki transfer ile play off kovalıyolar deplasman karneleridee fena değil ileri uç elamanları çok hareketli tutabilirsek maçı alırız ,forvet eksiğimiz maalesef inatla devam ederken ziya transferi yeterli görüldü ya çıkarsa hesabı ergün manisa maçındaki oyununu oynarsa yine eldeki en büyük koz vedata devre arası ve maç oynamama iyi gelmemiş toparlayamayacak gibi gözüküyor devre arası girmeden çok iyi hem moral hemde form tutmuştu ,seyirci faktörü ile özgür , abdül, abwo ve ergün tabiki kalecimiz eser  ilk etapta bu dörtlünün bir tık üstü olması durumunda maçları kazanıyoruz duaya devam Smile Allah yar vede yardımcımız olsun   3 puana devam .....
Başkentten !
Reply
28-01-2015, 00:45,
RE: 18. Hafta | Giresunsporumuz - Samsunspor
yenelim ve rahatlayalim iyice diyecemde nedense bu mactan cok korkuyorum insallah galip geliriz..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
28-01-2015, 00:56,
Erkan hoca bizim takım için ne ise Samsun içinde Erhan hoca o.Kolay maç değil.Rakip saha da ne yaptığını biliyor.
Kendi sahamız da oynuyoruz ve şansımızın tuttuğu bir takım.Bizim takımımız topu kendi oynamaya kalkışınca beceremiyor.Maçın sonucunu bizim ne yapacağımızın belirleyeceğini düşünüyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
28-01-2015, 14:14,
Tecrübelerim bu maçın çok keyifli ve zevkli olacağı yönünde.Beklenen sonuç 2-1 alırız.
Giresunspor Yeşil ile Beyazın Destanıdır...
Reply
28-01-2015, 14:22,
İcimden beraberlik geciyor. Samsun zor yenilen takim. Muhtemelen full taraftarlari da gelecek. Bizdeki bu gol cenabetligi de olunca isimizin kolay oldugunu sanmiyorum. İlk yaridaki sorunlu samsun olsaydi rahat yeneriz derdim ama simdi yeni yonetim geldi maddi olarak biraz duzelme var gibi onlarda. İnsaAllah galip geliriz.
Reply
28-01-2015, 14:58,
samsun maçları bol gollügeçer ve kazanan biz oluruz şansımızın tuttuğu takım dibe vurduğumuz zamanlarda bile samsun bize ilaç olmuştur bol gollü maç bekliyorum 3-2 flan kazanacağımızı düşünüyorum hatta ergünün gol orucunu bozup 2 gol atacağını düşünüyorum Big Grin Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
28-01-2015, 15:42,
Samsuna en az 3 atarız yemeyiz de kolay kolay. Maçtan sonra buradayız nasıl olsa Big Grin
Reply
28-01-2015, 17:06,
Samsunun çok etklili 2 forveti var tam bir deplasman takımı olmuşlar.Mbilla ve ofueduya arkada geniş alan bırakmamamız lazım yoksa işimiz zor.
Genç Çotanaklar

Reply
28-01-2015, 22:42,
onu bunu bilmem ne yapıp edip yenmemiz lazım çünkü samsunda çok formda onlardada bir playoff ihtimali olur bizi yenerlerse biz ligde 10 maçtan beri yenilmiyoz beraberlik hiç işimize yaramaz mecbur kazanmalıyız çünkü haftaya a.demir deplasmanı çok zor olacak...
Reply
28-01-2015, 22:58,
kazanıp rahatlamamız lazım, 40-41 yapalım sonrasına bakarız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)