17. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Manisaspor
26-01-2015, 00:10,
RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Manisaspor
boş verelim play offu falan şimdiden öncelikli hedefimiz samsun-buca-altınordu-denizli maçlarını kayıpsız geçip ligde kalmayı garantilemek olmalı.
Reply
26-01-2015, 03:28,
En çokta şu 'takım' olmayı becerememiş, bütçesi bizim katımız, sadece ismi olan takımlara kaybettiğimiz puanlara acıyorum. Avucumuzun içinden kaçtılar.
Reply
26-01-2015, 12:40,
bu arada ergün yaptığı 2 asisti gözden kaçırmamak lazım..ayrıca yediği gol için demiyorum erayın kalede olması lazım bence...2 metre boy var her yan topa çıkış hatalı eserin..ağır..gbb maçında herkes suçu çağrıya attı ama bence gol eserin yüzünden gitti..adam topu kaleci alsın diye bırakıyor eser çizgide topu seyrediyor...bu benim fikrim katılan olur olmaz ama eray bence eserden daha iyi..
Derelili çotanak
Reply
26-01-2015, 13:56,
(26-01-2015, 12:40)sokakbaşımeyhane Wrote: bu arada ergün yaptığı 2 asisti gözden kaçırmamak lazım..ayrıca yediği gol için demiyorum erayın kalede olması lazım bence...2  metre boy var her yan topa çıkış hatalı eserin..ağır..gbb maçında herkes suçu çağrıya attı ama bence gol eserin yüzünden gitti..adam topu kaleci alsın diye bırakıyor eser çizgide topu seyrediyor...bu benim fikrim katılan olur olmaz ama eray bence eserden daha iyi..

Eray in Gencler macindaki hatalarina ne diyeceksin?

Eray da kotu kaleci degil ama Eser in oynamasi normal
Reply
26-01-2015, 14:10,
eray oynaya oynaya form tutan biri.

suan kaleciligi unutmuş gibi bisey

hemen oynatsa hoca , belki 3-4 hafta sonra kendini bulur ama o 3-4 haftada tek basina puan kaybettirme olasiligi cok yuksek..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
26-01-2015, 15:13,
Eray gençlerbirliği maçında hatalıydı eyvallahta eser çizgiden başka bir yere çıktığı yok kazık gibi bekliyor saçma sapan toplara çıkıyor çıkılacak topa çıkmıyor kayseri maçında son dakikada neler yaptı unuttunuzmu??ben eserin kurtardığı maç hatırlamıyorum varsa bizde bilelim
Derelili çotanak
Reply
26-01-2015, 18:08,
Manisa macinda iki tane frikik kurtardi. Maci stadda izleyen o golu zeminin bozuklugundan yedigini gorur. Hem gerek yok boyle tartismaya en sorunsuz bolge kale su an.
Reply
26-01-2015, 19:25, (This post was last modified: 26-01-2015, 19:25 by sy200028.)
Eser'in en büyük eksikliği topu tutmuyor nerede olursa olsun saçma bir şekilde top yumrukluyor oda büyük tehlike yaratıyor kalemizde gole gelirsek her kalecenin yaşantısında olur böyle saçma goller bu hafta kazandık pek önem arzetmedi kaybetseydık o zaman çok kötü olurdu...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)