Devre arası dedikodu kazanı !
20-01-2015, 17:15,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
benim başkana kızdığım bu noktalar tamam ayağımızı yorgana göre uzatalım ama adam almak içinde adam almayalım şimdi fevzinin çağrıdan,rıdvandan,cihan yeşilırmaktan farkı ne bu 3 isim fevzininde önünde bu mantıkta başkanın teoriside çürüyor hem ayağımızı yorgana göre uzatacağız maddiyet hesabı yap ama kadroya giremeyecek mevcut oyuncuları zorlayamayacak futbolcuyu adam aldım transfer yaptım diye maaş öde adam almak için adam alma.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
20-01-2015, 17:16,
Bi de burak calik falan noluyo ya Big Grin ben balikesirden muğdata bile raziyim Big Grin
Reply
20-01-2015, 17:21, (This post was last modified: 20-01-2015, 17:22 by mvsr.)
Pek takip etmiyorum ama Muğdat iyidir bizim için fakat yönetim onu bile alamaz.
Kiralamakta bir yöntem.Ergün'e mahkum etmeyin bizleri kurbanınız olayım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-01-2015, 18:12,
Kim ne derse desin Ergün Çakır bu ligin ve bizim takımın en ewreferfdskcdıjıcjdn.
Reply
20-01-2015, 18:34,
Serdar Eylik şanlıurfasporla 1,5 yıllığına anlaştı.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
20-01-2015, 20:59,
Erkan Hocanın ne Şenol'u ne de Fevzi'yi istediğini düşünmüyorum, hoca anladığım kadarıyla hem hazır hem de takımında forma giyme alışkanlığı olan isimler peşinde ama bizim takıma da onlar ağır geliyor ne yazık ki.

neyse en azından sene başından beri yokluğunu çektiğimiz ofansif orta saha transfer edilmiş oldu ama hem bu sezon 5 maç oynamış hem de kalitesi tartışılır bir oyuncu almışsın, ne zamana hazır olur takıma ne kadar katkı verir hepsi soru işareti hem de büyük bir soru işareti ama umarım hayırlı olur.

bunun dışında adam gibi forvet ve adam gibi stoper şart, Burak Çalık elimizde ki tüm forvetlerden daha yararlı olur ama gelir mi bilemiyoruz, Badtal bence imkansız, yönetim yazılan futbolcularla harbiden fiyat indirmek için bekliyorsa o da ilginç
Reply
20-01-2015, 21:47,
Fevzi transfer çok gereksiz bana göre hatta verilen paraya bile yazık.Acilen bir stoper ve forvet transferi yapmamız lazım her geçen gün aleyhimize.
Genç Çotanaklar

Reply
20-01-2015, 22:07,
forvet için Eren yazanlar var, Ergün için Allah'a şükredecğimiz günler de olabilir.

Giresunlu bir gazeteci Giresunsporun forvet için hala düşündüğünü yazmış, çok acayip takımız valla, yahu dönem bitiyor hala düşünüyoruz, düşüne düşüne bi hal olduk.
Reply
20-01-2015, 22:31,
ilgilendigimiz forvet üstün bilgiymiş beyler
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
20-01-2015, 22:34,
(20-01-2015, 22:31)maicon_28 Wrote: ilgilendigimiz forvet üstün bilgiymiş beyler

Vallaha güldümm şu haberi duyunca yaa Big Grin hüsnü özkara bu adamı kampa bile götürmediydi bize geldiğinde  Big Grin Big Grin 
Biz bitti demeden bitmez !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)