Devre arası dedikodu kazanı !
11-01-2015, 22:28,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
orduspordan gökhan kaba sözleşmesini fesh etmiş nedendir bilmiyorum ama bu adama karşı sempatim var Smile bizde patlama yapabilir gittiği takımlarda da atıyor boş bi adam değil..
Reply
11-01-2015, 22:58,
veyselde ailevi sebeplerden takimdan ayrilmak istedigini belirtmis yeni bahanemiz bu oldu galiba bu ne arkadas topcumusunuz devlet memurumu
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
11-01-2015, 23:12, (This post was last modified: 11-01-2015, 23:15 by cotanak88.)
veysel olayı doğruysa yönetim hiçbirşekilde taviz vermesin cezaysa ceza ödesin öyle gitsin antonu anlarım ülkesinden uzak ama türk oyuncunun ailevi bir mazereti olamaz imza atmadan önce düşünecek o işleri..

Aile bahane boluspor şahane...

http://www.boluekspres.com/icerik/haber.php?i=46266
http://www.boluolay.com/spor/veysel-ve-l...26363.html
Reply
11-01-2015, 23:20,
(11-01-2015, 22:58)sy200028 Wrote: veyselde ailevi sebeplerden takimdan ayrilmak istedigini belirtmis yeni bahanemiz bu oldu galiba bu ne arkadas topcumusunuz devlet memurumu

Afedersiniz ama s..n gitsin. Ne verdi takima da hemen bi taraflari kalkmis? Elazigda siirtte dagin basinda ailevi sorunu olmamis da burda mi olmus?
Reply
12-01-2015, 00:37,
Koyverin gitsin ailesinin yanına
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
12-01-2015, 01:23,
Su futbolcular ne yalanci adamlar ya? Yok efendim x takim icin geldim buraya, x takimda cok mutluyum, x takimi sevdigim icin diger takimlarin tekliflerini reddettim, ailevi sorunlar var falan. Demiyorlar ki hersey para icin, parayi daha cok vedikleri icin buraya geldim.

Bi erdem şen vardi adam bi senedir sozlesmesizken bize geldi yarim sezon oynadi gelecek sene de kesin burdayim demisti. Samsun teklif yapinca bana burda yapilanlari unutmadim gidiyorum yalaniyla ayrilmisti. Veysel de ayni hikaye. Aile falan traş.
Reply
12-01-2015, 10:42,
Transfer sezonun bitmesine bir iki gün kala gitmeye takım bulamamış menejerlerin elinde kalan ıskartalardan seçeriz bir iki tane, iki tanede gelen kırgızlardan aldıkmı tamam bu işş ... Sonra da ah şu maçta iyi bi forvetimiz olsaydı, şu maçta iyi bi oyun kurucu oldaydı böyle olmazdı vs. vs. gibi nedenlerle dert yanacağız herzamanki gibi bu artık bariz belli.

Birde bu veyselin artık bu takımda kaldığı, idmana çıktığı her dakika ziyandır yönetimin bu tip bir açıklama yapan oyuncuya anında yolu vermesi lazım. Adamı sanki barcelona istiyor kalmak istemiyorum falan filan sktrsn nereye gidiyosa gitsin
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
12-01-2015, 10:50,
Veyselin gitmesi giresunspor için kazançtır..en sevindiğim transfer haberi...
Derelili çotanak
Reply
12-01-2015, 17:18,
serdar eyilik samsundan ayrılmış....işimize yarayabilir diye düşünüyorum...formsuz gibi gözüküyor ama bizim taraftarın önünde coşabilir....çünkü bizde iyi işler yapmıştı takımı çabuk atağa çıkarabilir.....
Reply
12-01-2015, 18:28,
Önceki transfer dönemlerinde böyle sitelerde yer almayan,basında çıkmamış,taraftarı heyecanlandıran isimler yazılırdı bu foruma SmileHeyecan yapardık ne güzel,şimdi bi eksiklik var sanki Big Grin
İnadına Giresunspor !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)