Devre arası dedikodu kazanı !
07-01-2015, 13:48,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Giresun Spor Gazete adli site buraya ne yazildiysa aynisini kopyalayip haber! yapiyor. Hey masallah... İste kaliteli gazetecilik
Reply
07-01-2015, 14:35,
Alaattin Tosunu almışız Big Grin

http://www.spor28.com/webs_haber_detay.aspx?hid=2471
İnadına Giresunspor !!!
Reply
07-01-2015, 14:56,
(07-01-2015, 13:48)yirmisekiz Wrote: Giresun Spor Gazete adli site buraya ne yazildiysa aynisini kopyalayip haber! yapiyor. Hey masallah...  İste kaliteli gazetecilik

alaatin tosunu ilk yazan benim adamlar ne diyorsak o yazmışlar Big Grin

neyse hocanın istediği adamlar alınıyor iskender konusunda ümitli olamayın önceki sayfada yazdığım gibi jones bir bela kendi ayrılmayacağı müddetçe yabancı transferi hayal yoksa landel tamam gibi alaatin bence nokta atışı oldu antonu yerini rahatlıkla doldurur bu ligin iyi orta sahalarından biri bizim takıma uygun mücadeleci hırslı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
07-01-2015, 15:29,
Alaattin tosunun cagri alican ve ridvandan bi artisi var mi?
Reply
07-01-2015, 16:11, (This post was last modified: 07-01-2015, 16:11 by sokakbaşımeyhane.)
VALLAHİ ALAATİN İSİM yapmış bir oyuncu ama benim izlediğim maçlarda çokta ayrıcaalığı olan bir topçu değildi..belkide alıcı gözle bakmadığımız için...hayırlısı olsun...kesici yerine oyun kurucu alsak daha iyi olurdu..
Derelili çotanak
Reply
07-01-2015, 17:13,
Alaattin hakkında hiçbir fikrim yok. İnşallah orta sahada ileri top taşıyabilen bir oyuncudur.
1 orta saha 1 de forvet daha kesinlikle alınmalı. Madem yabancı oyuncu alınmayacak yerli alsın.
Reply
07-01-2015, 17:26,
Alaattin tipik on liberö.Çağrıdan da iki gömlek üstün bir oyuncudur.Şu şartlarda alınabilecek en iyi oyunculardan biriydi bana göre.
Genç Çotanaklar

Reply
07-01-2015, 17:47,
'Çotanakların başkanı Mustafa Temel Bozbağ yaptığı açıklamada; “Şuanda Giresunspor’un 1 milyon TL vergi borcu yani muhtasar borcu var. Şuan vergi borcunu atlatmamız gerekiyor. Bunu atlattığımız taktirde rahatlayacağız. Her ay 130 bin TL vergi, 60 bin TL civarında maç başları, 20 bin TL mutfak masrafı ve 60-70 bin TL maaş ödemesi yapmaktayız. İşimiz çok zor. Bu sıkıntıyı kesinlikle aşmalıyız” dedi.'

Bu ne şimdi ? Oyuncu alacakları bitti vergi borcuna mı geldi sıra
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
07-01-2015, 18:45,
Alaattini ben mutlaka izlemişimdir ama niyeyse hic anımsayamıyorum şimdi, ama iyi transfer diyebiliriz adamın son 3 sezonunda 3 şampiyonluk kariyeri var hiç değilse ayağı iyi gelir belki Smile Smile ama bakalım orda Antonun boşluğunu doldurabilecekmi sanırım bu doğrultuda yapıldı bu transfer.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
07-01-2015, 19:04, (This post was last modified: 07-01-2015, 20:43 by maicon_28.)
beyler biraz atom karinca

normalde iyi adam ama acaba bizim takima uyum saglarmi , takim ruhuna nasil gider..

acaba daha fizikli birimi olmaliydi..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)