15. Hafta | Giresunsporumuz - Orduspor 1-0 MS
29-12-2014, 14:23,
RE: 15. Hafta | Giresunsporumuz - Orduspor 1-0 HAKIRACAK KOYDUK !!!!
Aynısını bir başka memlekette yapabilirler mi acaba
Deplasman da neler ile karşılaşacağız Allah bilir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
29-12-2014, 18:04,
arkadaşlar anton un sözleşmesini karşılıklı fesh etmişler süpriz bir haber konuyla alakalı bilgisi olan
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
29-12-2014, 18:06,
Ntvspor'da alt yazı geçiyor.Anton ile karşılıklı olarak sözleşmeler fesih edildi yazıyor.
İsim yanlışlığı olmasın o
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
29-12-2014, 18:26,
Ailevi nedenlerinden dolayı üzün süredir düşünüyormuş zaten ve bugün sabah yönetimden müsadesini istemiş ve karşılıklı olarak mukavelesini feshettikten sonra ülkesinin yolunu tutmuş. Valla tam bir görev adamıydı bu takımdada daima forma giyebilirdi, yazık oldu keşke gitmeseydi verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmekten başka birşey gelmiyor elden ...
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
29-12-2014, 18:47,
Cok iyi bir futbolcuyu kaybettik on liberoda mukemmeldi uzuldum valla..
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
29-12-2014, 19:43,
vay arkadaş ya zaten orta saha sıkıntısı çekiyoruz.En sağlam adamlarımızdan birisi gitti.
Reply
29-12-2014, 20:18,
erkan hoca göreve gelmeden anton ve abwo silmiştik anton U-21 ile maçlara çıkıyordu erkan hoca ile parladı orta sahada tam görev adamıydı ilaç olmuştu yolu açık olsun bana pek samimi gelmedi eğitim durumu flan bir yandanda yabancı kontenjanımız açıldı jones giderse vedat kalır 2 yabancı hakkı oluyor 1 orta saha 1 forvet olur.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
29-12-2014, 20:39,
Erkan sekman ve Emre aygün, Goztepe 'de
Reply
29-12-2014, 20:52,
Abwo'yu göndermek saçmalık olur, Anton'un gitmesi kötü olmuş ama gitme sebebi hiç samimi değil, bunun dışında @heyulaanil28 Erkan Sekman ile anlaştığımızı belirtmiştin ama adam Göztepe'ye gitmiş, Emre Aygün'de iş yapardı
Reply
29-12-2014, 21:08,
(29-12-2014, 20:52)genoa28 Wrote: Abwo'yu göndermek saçmalık olur, Anton'un gitmesi kötü olmuş ama gitme sebebi hiç samimi değil, bunun dışında @heyulaanil28 Erkan Sekman ile anlaştığımızı belirtmiştin ama adam Göztepe'ye gitmiş, Emre Aygün'de iş yapardı

evet bana söylenen erkan sekman ile büyük ölçüde anlaşıldığı landel ve kayseriden anıl ile görüşülme yapıldığını duydum hatta ilk kez yine burda diyim fransa liginden bir golcü ile görüşüldüğüde söylendi parasal konularda anlaşılmadıysa bilmem ama kaynağım sağlam hemde baya sağlam.

bu arada anton olayı tamamen saçmalık bari adama antep maçını oynat devreyi bitir sonra göndereceksen gönder yönetimin her hareketi komedi playoff hesapları yap form tutmuş oyuncu gönder devre bitmeden olayında eğitim olayı olduğunu düşünmüyorum o zaman bu mesleği yapmıyacağın kaldı ki burada kolej okulları var eskisi gibi değil yakında öğreniriz neyin ne olduğunu.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)