09-11-2014, 21:41,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: 9. Hafta | Giresunsporumuz - Kayserispor
önce bu trt spkikerinin ben "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" öğlende ordu maçına baktım spiker anlatıyor maçı ne yedek kulubesinden ses geliyor nede başka yerden tribünlerin sesi spikerin sesi geliyor bizim maçtada spiker var ama ses volume 1 de devamlı kayseri teknik heyetinin küfürlerini duymak zorunda değilim maç boyunca sesi verecen bari tribüne ver.
maça gelirsek kayseriden 1 puanı herkes süpriz görüyordu açıkcası bende öyle görüyordum aldığımız 1 puana üzüldüm 3 puanı hakketti takım erkan hocanında eli değmiş takıma defansta apuk sabuk pozisyon vermiyoruz degajdan bile gol yedik derli toplu oynuyoruz abwo çıkış beni ümitlendirdi poşet,saatçi dedik ama iyi oynadı ilk yarı hatta yağdırdı kazaklı antonuda beğendim maç eksiği var ama adamın erkan hocanın alicanı kesmesi iyi olmuş takım 1 kişi eksik oynuyordu uğur varken orta saha daha iyi basıyordu alican giricinde direnç baskı düştü ergününde kesik yemesi iyi doğru yoldayız ümidim yoktu ama artık böyle oynayasınlar canları sağolsun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
09-11-2014, 21:58,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
valla takım bizi utandırdı bu hafta 1 puanın en anlamlı olduğu maçlardan biriydi.erkan hoca elindeki oyuncu kadrosunu çok iyi kullanıyor onu gördüm ergünün kesik yemesi de isabet olmuş..hazır adanada düşüş varken haftaya bi zahmet kazanalım
|
|
09-11-2014, 23:03,
(This post was last modified: 09-11-2014, 23:05 by Sercan28.)
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Şimdi şu handikap 2 ci arkadaşlar, kayseri takımının tank hatta ve hatta buldozer falan olduğunu iddia eden arkadaşlarda maçı izlemiştir umarım. Her zaman dediğim gibi futbolu para isim vs. oynamaz futbolu yürek oynar mücadele oynar. Rakibinizin kadrosunda bilmem kimler şunlar onlar bunlar olabilir, ama ben bu gece statda maçı izlerken hava gazından fazla birşey göremedim. Hatta veled-i zina olan hakemin ince ince kıyması, bariz şekilde kayseri takımını kayırması olmasa sizde katılırsınızki kazanabilirdik bile maçı. Özellikle Jonesin savunma oyuncusunun arkasından koşup topu kazandığı kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonun sanırım faulle hiçbir alakası yok.Sanırım birileri hakeme kayseri kaybetmesin telkininde bulunmuşlar bariz belli bu. Takıma gelecek olursak geçtiğimiz haftalara göre daha istekli göründüler diyebilirim, Kan değişikliği kendini biraz göstermiş ama yine iyi değiliz. Eldeki malzeme maalesef bu devre arasında kadar alabildiğimiz kadar puan almamız lazım, sanırım ligin ikinci devresi daha çetin geçecek bu gidişle. Şu futbol görüşünüde manager oyunuyla bağdaşlaştırmaya gerek yok kanımca ..
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
09-11-2014, 23:26,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Kayseri, Antalya, Osmanlı ve GBB'den puan alıyorsan iyidir, diğerleri ile öyle çok ahım şahım uçurumlar yok, Adana deplasmanından alınabilecek 3 puan süper olurda, bizim takım ofansif oynayabilecek bir takım değil, set oyununu da bu oyuncu kadrosu ile başarabileceğimizi pek sanmıyorum bizim taktiğimiz kontra atak olmalı, rakibi üstümüze çekip sağda kanatlarda Abwo ve Abdül savunma arkası koşuları ile de Jones'dan yararlanmak gerek gibi, orta saha da Rıdvan banko oynar aslında normalde bu ligde 18 bile yapamaz ama mevcut durumda bizde ölse sahada kalmalı.
|
|
10-11-2014, 00:09,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Teknik direktor değişikliğinden sonra takımlarda bir motivasyon hırs olur genelde bugün mücadelemizi sahaya koyduk ama gol yollarında yine istenileni veremedik...Galip gelememe de baskı yaratıyor takımda öyle yada böyle bu takım artık galip gelmeli..Her puan bizim açımızdan altın degerinde bir puan bir puandır...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
10-11-2014, 01:12,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Bir tane orta sahamız olsa şu maçı belkide kazanacaktık.
Her zaman yokluğunu çekiyoruz bu mevkinin.Bülent'ten önce yoktu Bülent'ten sonra da yok.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
10-11-2014, 02:24,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Takim ayni takim. İyi mucadele ettigimizde rakibi durduruyoruz ama kendimiz hucumda sifiriz. Ayrica bu ligde 1 puan ile 0 puan arasinda bir fark yok. Cunku herkes mac kazaniyor. Bizim takimin kalitesi simdikinin yarisi kadar olsun ama 1 golcumuz olsun en az 1-2 mac kazanmistik kesin
|
|
10-11-2014, 03:25,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Abwo'nun gücünü kim 109 yaptı. Şaka bi yana hocanın eli takıma değmiş gelişme var.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
|