Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
07-10-2014, 00:14,
RE: Denizli spor- GİRESUNSPORUMUZ
(06-10-2014, 23:41)emre_1466 Wrote: Bu arada beyler yeni dikkatimi çekti rakibin ismini küçük yazıp kendi ismimizi büyük yazmak hoş değil bunlar ergence şeyler bu tür şeylere gerek yok. Burada biz bizeyiz zaten.

Bir de 'spor' un ayrı yazılmasına uyuz oluyorum. ÇakmaGiresunspor formalarının arkasında da Giresun Spor yazıyor.
07-10-2014, 02:10,
O gene iyi bi tane atkıda ` Fındık Çotanları` yazıyordu çotanın ayrı bir anlamı var mı bilmiyorum muhtemelen yanlış yazmışlarSmile
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
07-10-2014, 20:17, (This post was last modified: 07-10-2014, 20:21 by yirmisekiz.)
(06-10-2014, 08:16)kral1234 Wrote: Bu trtspr katıksız şerefsiz bir kanal. Gecenin onikisinde ptt programi yapıyor. Yangından mal kaçırır gibi o da. Üstüne üstlük alanya ve bizim maçın özetini de yayınlamadılar.

az önce ptt 1. lig analiz programı vardı trt spor da. Tekrar mıydı canlı mıydı bilmiyorum. Bizim maçın adı bile geçmedi. Ulan adamlar resmen dalga geçiyorlar. Bir özür bile dilemediler duyduğum kadarıyla. Hiçbir şey olmamış gibi programı kapattılar. Bir de Türk futbolu şöyle Türk futbolu böyle atıp tutuyorlar. Siz iyisiniz yani?
08-10-2014, 13:13, (This post was last modified: 08-10-2014, 13:15 by genoa28.)
@kerasus28

Ahmet Hoca öyle ya da böyle kadroyu kurdu, golcüsü eksik olmuş çok mu.

Ikinci paragrafa gelirsek ben nerden bileblirim hangi oyuncu kaç tl alıyor, kaldı ki o döneme gitmeye de gerek yok bu sezon iddialara göre aldirdigi tek oyuncu Barış ortada, bunun dışında geçen sezon ki Sarıyer kadrosu ve alınan sonuçlar da ortada.

Ahmet Ertem veya Mehmet Birinci benim umrumda değil, senin onlar hakkında ne düşündüğün de aynı şekilde.

Bu arada kıvırma filan garipsin vesselâm.
08-10-2014, 21:15,
ne demek golcüsü eksik olmuş çokmu? ister golcüsü ister savunmacısı ister kalecisi hangisi olduğu çnemli değil biri bile eksikse demekki iyi kadro kuramamış demektir. ayrıca kadroyu şampiyon yapan mehmet hoca, ama sen ısrarla ahmet hocayı övüp mehmet hocayı eleştirme çabasındasın. sen objektif yorum yaptığına eminmisin? bence hiç ama hiç objektif değilsin. sen artniyetli olarak tek amacın mehmet hocayı eleştirmek. yani amacın giresunspor falan değil senin.

ayrıca transferde birisini suçluyorsan eğer kaç tl ye aldığınıda söylemek zorundasın. zira bizim gibi maddi durumu çok kötü bir takım için oyuncunun kaça geldiği çok çok önemli.

birde daha öncede dedim, takım kurmak marifet değil. al işte kayseri bu sene on numara kadro kurdu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gibide para harcadı. kuvvetle muhtemel o sırada baştaki hoca kurmuiştur kadroyu. ama gördüğün gibi 3-4 hafta içinde hocayı sepetlediler. ee çokmu marifet yani o kadroyu kurmak? aynı bütçeyi benim önüme ver, istediğim her oyuncuyu alacağına söz ver bende aynı kalitede kadro kurarım. marifet şudur, düşük maliyetli bir bütçeyle her mebkiy uygun oyunu bulup sonrada o kadronun yakalayabilceği en maksimum başarıyı yakalıyorsan aferin sana. yoksa yöntim sana adam akıllı bütç sunmaz istiğin oyuncuları almazsa orada hoca suçlu değildir. hele hele yönetim çok çok kötü kadro kurduğu halde hiçbir zaman bahane bulmayıp çıkıp sahada en iyisini yapıyorsan, hatta senden 3-4 kat daha yüksek bütçeli takımları sahada eziyorsan işte başarı budur. hocalıkta budur, adamlıkta budur. yani mhmt hocanın yaptığı şey tam olarak bu.
09-10-2014, 12:38,
Yahu Mehmet Hoca'nın gitmesinin bana ne faydası olur, bilinçsiz bilinçsiz konuşuyorsun, geçen de söylediğim gibi Giresunsporluluklarimiz karşılaştırilamaz bile emin ol.

Yeri gelir Mehmet Hoca'yi eleştiririz yeri gelir overiz, takma kafana böyle şeyleri.
09-10-2014, 14:50,
sen bilinçli konuştuğuna eminmisin? yada isimleri karıştırmadığına eminsin dimi? yani sezonun ortası bilee geelmeeen başarısız olup görevden ayrılan ahmet hoca, onun başarısız oluğu takımı alıp klüp tarihine geçeecek seri yaparak 17 puan grieen gelip efsanevi şekilde şampiyon yapan kişi ise mehmet hoca. sen ise ahmet hocayı övüp mhmt hoayı elştiriyosun Smile sonrada gelmiş bana biliçsizlikten bahsediyorsun.

birde bi giresunsporölçer aleti nerde satılıyor banada söylesene? kimin nekadar giresunsporlu olduğunu nasıl anlıyosun? öyl bir aleti falan varsa bana söyle. yoksa kıçındanmı uyuruyorsun kimin nekadar giresunsporlu olduğunu falan? insanı zorla konuşturuyorsun, sonrada yok şunu deme ayıp oluyor bilmemne. değil benimle kıyaslanmak, senin giresunsporlu olduğun bile şüpheli.
09-10-2014, 16:38,
(06-10-2014, 23:41)emre_1466 Wrote: Bu arada beyler yeni dikkatimi çekti rakibin ismini küçük yazıp kendi ismimizi büyük yazmak hoş değil bunlar ergence şeyler bu tür şeylere gerek yok. Burada biz bizeyiz zaten.

Ne alakası var ergenlikle??gitt bak bakalım türkiyedeki sopor kuluplerinin forumlarında nasıl yazılıyor??sen maçı bıraktın forumdaki başlığamı takılıp kaldın...
Derelili çotanak
09-10-2014, 16:47, (This post was last modified: 09-10-2014, 16:47 by mvsr.)
Giresunspor'umuz yazarken kesme işareti kullanılması gerekmiyor mu ? Smile Smile
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
11-10-2014, 20:48, (This post was last modified: 11-10-2014, 21:17 by genoa28.)
(09-10-2014, 14:50)kerasus Wrote: sen bilinçli konuştuğuna eminmisin? yada isimleri karıştırmadığına eminsin dimi? yani sezonun ortası bilee geelmeeen başarısız olup görevden ayrılan ahmet hoca, onun başarısız oluğu takımı alıp klüp tarihine geçeecek seri yaparak 17 puan grieen gelip efsanevi şekilde şampiyon yapan kişi ise mehmet hoca. sen ise ahmet hocayı övüp mhmt hoayı elştiriyosun Smile sonrada gelmiş bana biliçsizlikten bahsediyorsun.

birde bi giresunsporölçer aleti nerde satılıyor banada söylesene? kimin nekadar giresunsporlu olduğunu nasıl anlıyosun? öyl bir aleti falan varsa bana söyle. yoksa kıçındanmı uyuruyorsun kimin nekadar giresunsporlu olduğunu falan? insanı zorla konuşturuyorsun, sonrada yok şunu deme ayıp oluyor bilmemne. değil benimle kıyaslanmak, senin giresunsporlu olduğun bile şüpheli.

Ahmet Hoca'yı transfer konusunda övdüm ama sen yağ gibi üste çıkma da uzmansın, Mehmet Hoca'yı transfer konusunda eleştirmişim olay bundan ibaret, olayı başka yerlere çekme, bana sürekli art niyetli yaftası yapıştırıyorsun ama art niyetin alasını yapıyorsun.

eski x takımlı bir adamın benimle Giresunsporluluğunu karşılaştırması elbette düşünülemez...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)