31-08-2014, 22:20,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
ordu ptesi lisansları çıkaramazsa bu kısıtlı kadro ile 7-8. hafta pes eder.
bizim ömer ülkünün sezon başında dünya kadar transfer yapıp resmileştirilmeden içeri alındığı sezona benzeyecek durumları. ama arada fark var, bizde 15 milyon borç vardı, onlarda 55 milyon. fatih sandal, abidin başkan, dursun ali şahin valimiz bir şekilde kol kanat gerdi, devre arası tek atımlık kurşunumuzu sıktık ama olmadı.
bana kalırsa ordunun o tek atımlık kurşunu kalmadı. kalırsa bilin ki onu da ptesi sıkıp lisansları çıkarırlar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
31-08-2014, 22:22,
(This post was last modified: 31-08-2014, 22:22 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(31-08-2014, 22:20)chotanax Wrote: ordu ptesi lisansları çıkaramazsa bu kısıtlı kadro ile 7-8. hafta pes eder.
bizim ömer ülkünün sezon başında dünya kadar transfer yapıp resmileştirilmeden içeri alındığı sezona benzeyecek durumları. ama arada fark var, bizde 15 milyon borç vardı, onlarda 55 milyon. fatih sandal, abidin başkan, dursun ali şahin valimiz bir şekilde kol kanat gerdi, devre arası tek atımlık kurşunumuzu sıktık ama olmadı.
bana kalırsa ordunun o tek atımlık kurşunu kalmadı. kalırsa bilin ki onu da ptesi sıkıp lisansları çıkarırlar.
Valla bu akşam maça baktımda çatır çatır mücadele ettiler bizim takımdan bile fazla beğendim eldeki mevcut kadro ile herhalükarda ligde kalırlar...
(31-08-2014, 22:02)chotanax Wrote: haftaya ordu maçı olsaydı iyiydi. 2 kırmızıları varmış bu hafta. bir de ptesi lisanslar çıkmazsa bildiğin paf takviyeli çıkacaklar maçlara. yine söylüyorum manevi düşünürsem üzülüyorum, maddi düşününce yani giresunsporun geleceğini düşünürsek çıkarımıza olduğu için seviniyorum.
Çıkarırlar mutlaka yanılmıyorsam bugün oynayan futbolcuların lisansı zaten çıkmış durumda valla hiç bir futbolcuya lisans çıkarmasalr bile eldeki mevcut kadroları ile bile ligde kalırlar görüntüsü oluştu bende çatır çatır mücadele ettiler bu akşam ....Bizim takımda eksik gördüğüm tek nokta mücadelemiz üst düzeyde değildi....Haftanın en farklı galibyeti Osmanlıspordan geldi süpriz ise Alanyadan...Bir diğer önemli maçta Karşıyaka ile Antalya berabere kaldı...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
31-08-2014, 23:15,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
milletin demesi, diğer forumlarda yazılanlar yeni transferlerin (lisansı henüz çıkmayanlar) yine lisanslarının çıkarılamayacağı yönünde.
abi kadro kalitelerine birşey dediğim yok ama takviye yok, para yok, sakatlar, cezalılar derken, bir de fikstürü incelersen ilk 10 haftada elazığ deplasmanı hariç puan şansları yok gibi. psikolojik olarak biterler işte o zaman. devre arası da iş işten geçmiş olur...
mesela bugün tam takımlarının stada geçeceği saatte giresuna geliyordum, ordulu taraftarlardan 6 araba eşlik etmiş konvoy eşliğinde stada götürüyorlardı takımı. şehrin de pek inancı kalmamış gibi bazı şeylere. şu an ben haydi tesislere desem, 6 araba zaten çıkarırım.
bu arada 1 saatliğine giresundaydım bugün, bulancak durağının orda takım otobüsünü (403) park halde gördüm. aldığım istihbarat 3-4 gündür otobüsün orda olduğu yönünde. arıza mı yaptı, niye orda, bilen biri varsa aydınlatsın da samsuna emektarla gitme sebebimiz ortaya çıkmış olsun...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
31-08-2014, 23:47,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(31-08-2014, 20:25)sokakbaşımeyhane Wrote: (31-08-2014, 20:03)chotanax Wrote: bence orduda lisansı çıkmayanlar arasında yabancıları bilmem ama yerli ve iyi bir futbolcu yok. ümit, gökhan vb bunlar kaşaroğlu kaşar futbolcular. yalama olmuşlar artık.... ümit gelsin takım kesin küme düşer o kadar iddialıyım.başar otele karı atar,futbolculara maçtan sonra küfreder gruplaşmalar artar o "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gitmişdide takım kümede kalmıştı
aynen ümit kesinlikle gelmesin
butun sezon ergune muhtac kalalim yedekte veya umit gelirse 10 gol atacagi garanti olsun yine istemem umiti
tam bir cakal kendisi..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
31-08-2014, 23:59,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
merak etmeyin Elazığ a gitti zaten. Ordu dan alınacak pek göze batan bir oyuncu yok
|
|
01-09-2014, 00:02,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
ordu bir yabancı almıştı forvet zenci iyi diyorlardı o adamı alabiliriz ya tutarsa hesabı transfer yaptık genelde belki iyi çıkar çok övüyorlardı fransa liginden
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
01-09-2014, 00:08,
(This post was last modified: 01-09-2014, 00:08 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
|
|
(01-09-2014, 00:02)heyulaanil28 Wrote: ordu bir yabancı almıştı forvet zenci iyi diyorlardı o adamı alabiliriz ya tutarsa hesabı transfer yaptık genelde belki iyi çıkar çok övüyorlardı fransa liginden
rize den aldıkları Mutumba mı? Yabancı hakkımız yok zaten.
|
|
01-09-2014, 08:55,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(31-08-2014, 22:22)sy200028 Wrote: hiç bir futbolcuya lisans çıkarmasalr bile eldeki mevcut kadroları ile bile ligde kalırlar görüntüsü oluştu bende çatır çatır mücadele ettiler bu akşam ... lisanslar çıkmazsa hiç şansları yok. kayseri maçını izlemedim gerçi ama bu kadroyla arkadaşın dediği gibi biyerden sonra pes ederler. kocaelinin durumuna benzerler. ilk yarı lisanslar çıkmamış ve paf ağırlıklı kadroyla çıkmışlardı maçlara. o oyuncular tabiri caizse insanüstü mücadele vermelerine rağmen güçleri yetmemiş ve ilk yarıda sadece 13-14 puan civarı toplamışlardı. 2.yarı hem transfer yaptılar hemde lisanslarıda çıkardılar ama sadece 2 puan toplayabilmişlerdi yeni transferlerle. bi nevi son kurşunu sıktılar ama olmamıştı.
|
|
01-09-2014, 09:46,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Arkadaşlar sizlere samsun deplasmanında çektiğimiz passolig rezaletinden bahsetmek istiyorum biraz. Maç haftası internet üzerinden kartıma maç biletini yükledim bunun karşılığında sistem bana bilet onayını, referans numaramı ve koltuk kapı numaramı falan mesaj yoluyla iletti. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Cumartesi günü güle oynaya burdan çıktık yola samsuna indik gezdik dolaştık maça 50 dakika kala falan stada geçtik. Kapılar açılmış, yönetici abilerimizle hocamızla falan selamlaştık üstümüz başımız güzelce arandı turnikeye vardık ki o da ne kartı okutuyoruz tanımsız bilet diyor, anlatıyorum adama gelen mesajı gösteriyorum bana gişeye git biletini tanımlattır diyor. Gişeye gidiyorum bi tane eleman koymuşlar adam hiçbirşey bilmiyor. Yazıcıları çalışmıyor, sistemleri açılmıyor benimle aynı şekilde olan bi kaç işi daha var onlarda gidip gelip uğraşıyor. Turnikeyle gişe arasında her gidip gelişimde her defasında aynı arkadaşlar üzerimi ve sırt çantamı aradılar TAM ALTI KEZ. Bir yetkili arkadaş geldi, bizim yöneticiler falan da araya girdi derken onay bekliyoruz az daha bekleyin falan filan derken en sonunda girdik nasılmı ? Vermişler turnikedekinin eline tek seferlik kartı bileti tanımlı olmayanı onu okutup sokuyorlar içeri ..
Eeeee hani güvenlik önlemi nerde kaldı. Bizi bunlara kim muhtaç ettiyse Allah bildiği gibi yapsın. İnşallah burdaki ilk maçta böyle sıkıntılar yaşanmaz diyecem ama yaşanmama gibi bir şansı yok. Ben şimdi bunların sistemine güvenip nasıl kombine alayım ?
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
01-09-2014, 12:59,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Almayacaksın bu kadar basit.
Millete bunu anlatmak ne kadar zor arkadaş ya. Gerekirse 10 maça gitmeyeceksin. Zaten stadlar boş kalınca eninde sonunda bunu kaldıracaklar.
|
|
|