07-08-2014, 22:28,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(07-08-2014, 01:47)maicon_28 Wrote: hoca orta saha ve forvet istiyor bundan emin olabilirsiniz.Ama yonetim hocanin istegini yerine getirebilirmi bilemem.
o halde o hoca ne işe yarıyor ki, hoca takıma bi 10 numara bi forvet aldıramıyorsa yemişim o hocayı, gerekirse alıp ceketini çekip gidecek.
|
|
07-08-2014, 23:08,
|
|
einstein78
Posting Freak

|
|
|
eğri oturup doğru konuşmak lazım. diğer takımların transferlerine baktığımızda bizim takım çok sönük kalıyor. inşallah bu sene ligde kalırız. herşeyin hayırlısını diliyorum.
Dereli'li
|
|
08-08-2014, 02:37,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(07-08-2014, 22:28)genoa28 Wrote: (07-08-2014, 01:47)maicon_28 Wrote: hoca orta saha ve forvet istiyor bundan emin olabilirsiniz.Ama yonetim hocanin istegini yerine getirebilirmi bilemem.
o halde o hoca ne işe yarıyor ki, hoca takıma bi 10 numara bi forvet aldıramıyorsa yemişim o hocayı, gerekirse alıp ceketini çekip gidecek.
alt liglerde td lik zordur hocam
atiyorum bi piyasasi olan hoca olsa tolunay kafkas,samed aybaba,yilmaz vural vs. o zaman dedigini yapardim.cunku burdan gider ayni kalitede baska kulube..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
08-08-2014, 08:13,
(This post was last modified: 08-08-2014, 08:17 by kerasus.)
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(07-08-2014, 22:28)genoa28 Wrote: (07-08-2014, 01:47)maicon_28 Wrote: hoca orta saha ve forvet istiyor bundan emin olabilirsiniz.Ama yonetim hocanin istegini yerine getirebilirmi bilemem.
o halde o hoca ne işe yarıyor ki, hoca takıma bi 10 numara bi forvet aldıramıyorsa yemişim o hocayı, gerekirse alıp ceketini çekip gidecek. zamanında bu hocayı yediğiniz için bu durumlardayız zaten. hocanın suçu ne? klübün maddi durumunu bilip ona göre imza atmış vede olası başarısızlığa kılıf uydurmak için transferde transfer diye tutturmuyor. size bahri kaya gibisi lazım. klübün maddi durumunu bilerek imza atacak, ama sonra her türlü başarısızlıkta bahaneler uyduracak transfer transfer diye. transfer yapılıncada yine galibiyet gelmeyince gittiğinde klübe sallayacak küçümseyecek.
adam klübün maddi manevi durumunu zaten bilerek geldi. ve gönül verdiği klüp için zor şartlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. bumudur suçu? hadi bu hocayı yedin diyelim, daha az paraya daha iyisi kimi getirebilirsin? yada bu hoca geldiğindede zaten para sıçmıyorduki klüp. maddi durumunu bilerek gelmiş ve mevcut şartlara göre en iyisini yapmaya çalışıyor. klüpte para byokken hocanın transfer transfer diye ağlamasının kime ne faydası var?
yada hocanın istediği transferi yapmayan başkanın hiçmi suçu yok?
|
|
08-08-2014, 10:49,
|
|
Genoa boş boş konusma.baskan messiyide getirdide hoca istemedi gibi konusma..sizin gibi leri iyi bilirim siz Dardanel maçından beri pusudasiniz hocaya nasıl gydirelim diye..ama hevesiniz kursaginizda kaldı. ..önce kulübün ekonomik durumunu ogren sonra hocaya laf et..
Derelili çotanak
|
|
08-08-2014, 11:32,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Bizim gördüğümüzü hocanın da yönetimin de gördüğüne eminim arkadaşlar. Bu işe yıllarını vermiş bir insanı klavye başından eleştirmek biraz komik oluyor.
Bekleyelim görelim.
|
|
08-08-2014, 15:52,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
|
|
hocanın ne suçu var? Herhalde görüyordur o da eksikleri ki bence zaten 1 yerli forvet alınacak eninde sonunda.
1 soper 1 Emin 1 forvet iş tamam.
milyon dolarların havada uçuştuğu bir ligde bizim zaten kafadan şampiyonluk iddamız yok. Olursa geçen seneki gibi olur. Onlarda olmayan şey bizde var. O yüzden bir eksik bir fazla farketmez.
|
|
08-08-2014, 16:17,
(This post was last modified: 08-08-2014, 16:18 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
daha kaleci ne diye aliyoruz anlamadim
alcagimiz kaleci 3. kaleci olcak ne gerek var para vermeye
eray - eser - salih rotasyonu iyi
kaleci transferi yerine orta saha almayi dusunmeyi akil ederler insallah
bence kaleci - stoper ve forvet alip transferi kapatcaz.Tahminim yonetim orta saha dusunmuyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
08-08-2014, 17:28,
(This post was last modified: 08-08-2014, 17:31 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
|
|
Mac yayini var mi?
Mackolikten cikarmislar. İptal galiba. Saha yuzundendir
|
|
08-08-2014, 19:31,
(This post was last modified: 08-08-2014, 19:37 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(08-08-2014, 08:13)kerasus Wrote: zamanında bu hocayı yediğiniz için bu durumlardayız zaten. hocanın suçu ne? klübün maddi durumunu bilip ona göre imza atmış vede olası başarısızlığa kılıf uydurmak için transferde transfer diye tutturmuyor. size bahri kaya gibisi lazım. klübün maddi durumunu bilerek imza atacak, ama sonra her türlü başarısızlıkta bahaneler uyduracak transfer transfer diye. transfer yapılıncada yine galibiyet gelmeyince gittiğinde klübe sallayacak küçümseyecek.
adam klübün maddi manevi durumunu zaten bilerek geldi. ve gönül verdiği klüp için zor şartlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. bumudur suçu? hadi bu hocayı yedin diyelim, daha az paraya daha iyisi kimi getirebilirsin? yada bu hoca geldiğindede zaten para sıçmıyorduki klüp. maddi durumunu bilerek gelmiş ve mevcut şartlara göre en iyisini yapmaya çalışıyor. klüpte para byokken hocanın transfer transfer diye ağlamasının kime ne faydası var?
yada hocanın istediği transferi yapmayan başkanın hiçmi suçu yok?
-zamanında biz kimseyi yemedik, hatta Ergün hoca gibilere bile destek olduk, bu arada ben kimim ki hocayı eziyorum beni ne kadar tanıyorsun ki ? zamanında hocayı ne kadar desteklediğimizi de bilen bilir.
-bahri hoca'ya gelirsek suç o adamın değil o'nu hoca diye bu takıma getiren kamillerindir, adam kendine göre haklı sebeplerini söylemiş, hocalığı sıfır olan adamı getirip hoca yaparsan suç başkan ve yönetimindir.
-son bölüm içinde mehmet hoca'nın hocalığına birşey dediğimiz yok zaten, ama yönetim seni takmıyorsa bi sıkıntı var demektir, maicon arkadaşın dediğine göre hoca 10 numara ve forvet istiyor başkan takmıyormuş böyle birşey olabilir mi, çalıştığın iş yerinden düşün iş ile ilgili birşeyler istiyorsun ve patronun sana bu olanakları sağlamıyor ne kadar çalışabilirsin ya da çalışırmısın...
son olarak tabi görüş meselesi, ama hoca bensem ve 20 transfer yapılmış macion arkadaşın dediğine göre sadece hocanın istediği Barış alınabilinmiş ve ben 2 oyuncu aldıramıyorsam şahsen orda durmamın bi anlamı yok ama sizin görüşlerinizde sizi bağlar.
(08-08-2014, 10:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Genoa boş boş konusma.baskan messiyide getirdide hoca istemedi gibi konusma..sizin gibi leri iyi bilirim siz Dardanel maçından beri pusudasiniz hocaya nasıl gydirelim diye..ama hevesiniz kursaginizda kaldı. ..önce kulübün ekonomik durumunu ogren sonra hocaya laf et..
beni tanımadan ne kadar saçmalamışsın, istersen özelden facebook adresimi vereyim de Mehmet Hoca'yı ne kadar övdüğümü görürsün, zaten yakınen tanıyan dostlarımız da bilir.
Hem biz kimiz ki pusudayız, hevesimiz niye kursağımızda kalsın, bilip bilmeden atıp tutmuşsun, kulubun ekonomik durumundan da haberdarız ama 2 futbolcu bu kulubu batırmaz sıkmayın canınızı, 3 sağ açık, 5 ön libero sıkıntı olmuyorsa 10 numara ve forvet takımı batırıyorsa eyvallah.
|
|
|