Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
10-07-2014, 23:40,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
arkadaşlar bahsi geçen şahsa en başından beri karşıyım. hatta üye oldu olalı ilk tartışan da benimdir kendisiyle. kendisinden soonuna kadar haz etmiyorum ancak objektif bakmak lazım olaya, adamın ilk yazdığı mesajda (bu başlıktaki - silinen) hakaret yok, kışkırtma yok, art niyet yok, o yüzden bence çok fazla tepki gösterildi. cumhurbaşkanlığı ve buram buram akp kokan başlıkları kast etmiyorum, altını çizmek isterim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
11-07-2014, 05:13,
SAYIN ARKADASLAR HIC BIR SURETLE BU SITEDE SIYASET OLMASIN BURASI GIRESUNSPOR UMUZUN ADINA YAKISIR BIR SITE SIYASET YERI OLAMAZ
Reply
11-07-2014, 11:26,
(10-07-2014, 23:40)chotanax Wrote: arkadaşlar bahsi geçen şahsa en başından beri karşıyım. hatta üye oldu olalı ilk tartışan da benimdir kendisiyle. kendisinden soonuna kadar haz etmiyorum ancak objektif bakmak lazım olaya, adamın ilk yazdığı mesajda (bu başlıktaki - silinen) hakaret yok, kışkırtma yok, art niyet yok, o yüzden bence çok fazla tepki gösterildi. cumhurbaşkanlığı ve buram buram akp kokan başlıkları kast etmiyorum, altını çizmek isterim.
tepki gösterilmesinin sebebi hakaret falan değil, samimiyetsizlik. herkes biliyorki o adamın giresunsporla uzaktan yakından alakası yok. bu sitede bulunma amacı ise sadece ama sadece siyasi propaganda ve kendisi gibi olmayanları tahrik etmek. arada bi maksat değişiklik olsun diye giresunspor başlığına gelip saçma sapan soru soruyor. güya giresunsporla ilgili görünüyormuş süsü veriyor. yahu çok merak eden adam 2 sayfa gerisini karıştırır kimler alınmış görür, kim ne yorum yapmış onuda görür. ama neymiş beyfendi 2 sayfayı okumaya üşendiği için biri gelip beyfendiye özet geçecekmiş. hakaret ettiği için değil bunun için tepki gösterildi.

giresunsporla hiçbir ilgisi olmayıp sadece siyasi propaganda amaçlı giren birisi neden tüm forum üyelerini karşısına almak pahasına burada barındırılıyor? sakın ola yok efendim katılmasak bile onunda fikirlerine saygı göstermek zorundayız demeyin. hangi fikir? adamın kendine ait tek bir cümlesi yokki. sadece kopyala yapıştır ile milleti tahrik edecek derecede uç şeyler yazıyor. adam giresunsporludur, ama konusu açılmışken ilgili başlıktada fikrini paylaşır eyvallah. ama yok yani öyle biri değilki. bu siteye defalarca öyle ortalığı karıştırmak isteyen başka takım taraftarı geldi, hepside şutlandı anında. bu adamın özelliği nedir? bunun ayrıcalığı nedir? neden bu dokunulmazlık?
Reply
11-07-2014, 14:46, (This post was last modified: 11-07-2014, 15:25 by maicon_28.)
david solomon abwo degilmis galiba anlastigimiz nijeryali kisi

kaynak: tribundergi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
11-07-2014, 15:04,
Nijeryalı Solomon Abwo tamammış pazar gecesi şehre gelip imza atacakmış
Reply
11-07-2014, 18:21,
su tahir kurtu hic gozum tutmadi daha dogrusu bize fazlalik

3 forvet olcagi konusuluyor.

yabanci-tahir- ergun

tahir -ergun ikiside güreşci gibi maasallah
Reply
11-07-2014, 19:28,
Tahir ve ergun 2 ve 3 olamaz. 3 ve 4 olabilirler
Reply
11-07-2014, 21:58,
duyum aldım haber sitelerinde de gormedim burda da paylasayim

anlasmak uzere oldugumuz 2 Türki vatandasinin isimleri

AYAZ MEHDİYEV - 21 yasinda - sağ açık

KAMAL BAYRAMOV - 28 yasinda - kaleci

ikiside ayni kulupten. baskanlari 50 bin dolar bonservis istiomuş bakalim anlasabilcekmiyiz.
Reply
11-07-2014, 23:47,
(10-07-2014, 23:40)chotanax Wrote: arkadaşlar bahsi geçen şahsa en başından beri karşıyım. hatta üye oldu olalı ilk tartışan da benimdir kendisiyle. kendisinden soonuna kadar haz etmiyorum ancak objektif bakmak lazım olaya, adamın ilk yazdığı mesajda (bu başlıktaki - silinen) hakaret yok, kışkırtma yok, art niyet yok, o yüzden bence çok fazla tepki gösterildi. cumhurbaşkanlığı ve buram buram akp kokan başlıkları kast etmiyorum, altını çizmek isterim.
Birader iyi güzel hoşta benim yazdığı msjda ne küfür nede hakaret var cezmik denen zata Senin Giresunsporluluğuna inanmıyorum yalandan kendi siteni vede yazılarını ( yazar edasıyla kendisini sunmasına ) kızdığım için burda show yapma tarzında bi söylemim oldu ,ben bu siteye 2004 ten hatta 2003 ten beri yazarım çizerim beni bilen bilir tanır , kimseye hakaret etmem burda mesajı heleki cezmik denen şahsın ağzıyla msjım silinemez BEN MESAJLARIMIN ARKASINDAYIM TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAM ....
Neyse uzamasın ben alperin sildiğini düşündm ama senin mod olduğunu yeni öğredim .....
Başkentten !
Reply
11-07-2014, 23:53,
başlıkla alakasız yorumları sildim ben, sadece hakaret olanları değil, başlık giresunspor yeni sezon başlığı ve alakasız olan yorumlar gitsin diye düşündüm. benden size tavsiye, görmezden gelin, ben en az 3 senedir öyle yapıyorum. mutluyum, huzurluyum yani Smile
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)