Poll: MEHMET BİRİNCİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ ?
You do not have permission to vote in this poll.
EVET
71.43%
25 71.43%
HAYIR
17.14%
6 17.14%
KARARSIZIM
11.43%
4 11.43%
Total 35 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
23-04-2014, 18:33,
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
mehmet hoca hakkındaki görüşlerini zaten biliyorduk. o olumsuz düşüncelerinde giresunspor açısından olmadığını anlamış olduk. bellki süper ligde şampiyon yapıp şampiyonlar liginede götürse bizi, barça yenilgisinden sonra başlayacaksın zaten dandik hocaydı ben demiştim diyeceksin Smile hani asla ama asla mehmet hocayı övmeyeceğini hatta eleştirmek için fırsat kolladığını zaten biliyorduk. ama zamanlama hatası yaptın be kardeş. takım şampiyonluk için gün sayarken yok geçmişinde şöyleydi böyleydi diye sallayıp sonrada şampiyonluğa odaklanalım diyip kaçmak çelişkili bir durum. biz zaten şampiyonluğa odaklandıkta, sende zafer akten gibi hala olayın şokundasın.
Reply
23-04-2014, 18:39, (This post was last modified: 23-04-2014, 18:54 by heyulaanil28.)
anlama kıtlığı var herhalde mehmet birinciyi başarısız bulan eleştiren yok sadece uzun vadenin hocası değil diyorum bu konunun ilk sayfasından beri yazdıklarımda belli mehmet hocayı eleştirmişliğim yok tartışmaya yer arıyorsan uzatmayacağım daha kafana göre takıl.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
23-04-2014, 18:46,
şu tribün dergideki haydutbela linkli arkadaş kim sayesinde giresunspor güzel reklam yapıyor Smile
Reply
23-04-2014, 18:51,
Mehmet Hoca nın başardığı az buz bir şey değil.Bize bu sevinci yaşatan adama inşallah gider demek de hoş değil.Giresunspor tarihinin rekorları kırıldı bu dönemde,takım 17 puan geriden gelip şampiyon oldu ki kadrosuna takviye yapmadan başardı bunlar.Değil önümüzdeki sezon en az 3 senelik sözleşme imzalamak lazım hocaya.
Reply
23-04-2014, 19:00,
(23-04-2014, 18:39)heyulaanil28 Wrote: anlama kıtlığı var herhalde mehmet birinciyi başarısız bulan eleştiren yok sadece uzun vadenin hocası değil diyorum bu konunun ilk sayfasından beri yazıklarımda belli mehmet hocayı eleştirmişliğim yok tartışmaya yer arıyorsan uzatmayacağım daha kafana göre takıl.
hacı kıvırma şimdi içini biliyoruz senin ya dürüst olalım lütfen Smile kelime oyunu yapma bana. yok efendim başarısız dememişmiş. ha yok bide deseydin Smile la zaten şuanda başarısız diyemezsin eleştiremezsin. yani şuan elin kolun bağlı tetikte bekliyosun. ama belliki gelecek seneyi bekleyememişsin sallamak için. oysa çok değil, birkaç ay beklesen 1. ligdede böyle seri yapacak değilizya, sallamak için yeterince fırsatın olabilirdi.

ama biryandan da teşekkür etmek lazım sana. bir rüyadan uyandırdın beni ve benim gibi düşünenleri. negüzel rüyalar alemindeydim, aynı hocayla devam edecek ve elbetteki hedef şampiyonluk olmayacağından ligde tutmak içinde mehmet hoca biçilmiş kaftandı. hele yabancı tercihlerinide isabetli kullanırsak orta sıralarda takılır düşme tehlikesi bile yaşamadan borç öderiz diye hayaller kuruyordum. ama şu mesajınla uyandım bu güzel rüyadan. şuanki mucizevi başarılar karşısında eleştirecek sallayacak bişey bulamayanlar elbette 1.ligde yeterince fırsat bulacaklardır. tıpkı geçen döneminde olduğu gibi. ligin şampiyonluk adayı kasımpaşaya yenildik diye hoca yollanmıştı Smile muhtemelen yine aynısı olur. oynadığımız futbolla ders veririz ama elbette üst ligde 10 maçlık seri yapamayacağına göre ilk yenilgisinde hocaya yol verilir. burda bazıları yeaa demiştik işte geleceği olmayan bir hocaydı diye tatmin olurlar. sonra bozbağ ucuz olsun diye vizyonsuz hedefsiz dandik bir hoca getirir (ki kendisi td transferini hep angarya görmüştür zaten) oda başarısızlığın bahanesini kendi kurmadığı kadroya bulur, devre arası tonla gereksiz topçu alınıp borçlar uçar. sezon sonu ise son kez veda ederiz 1.lige. birkaç sezon sonra ise profesyonel liglere tamamen veda ederiz bu kafayla.
Reply
23-04-2014, 20:54,
(23-04-2014, 18:46)körliman tayfa Wrote: şu tribün dergideki haydutbela linkli arkadaş kim sayesinde giresunspor güzel reklam yapıyor Smile
sadece haydutbela değil, o sitedeki aktif üyeliklerin birkaçı daha aynı arkadaşa ait Big Grin buraya yazıyormu bilmiyorum ama takip ediyordur muhtemelen.
Reply
23-04-2014, 21:55,
HAydutBeLa, Batlamalı, benim nickler bir problemmi oldu, haberimizmi yok?
Giresunspor tribunleri, menfaat kapısı veya belirli kişi yada grupların tekelinde değildir.....
Reply
23-04-2014, 22:16, (This post was last modified: 23-04-2014, 22:18 by körliman tayfa.)
problem yok sadece oralarda giresunsporu temsil etmek bile güzel yakında bir üst lige çıkalım daha çok ses getiricez inş tribün derginin en güzel özellıgı sporla ilgili herşeyi anında orada ögrenebiliyoruz

(23-04-2014, 21:55)fightClub Wrote: HAydutBeLa, Batlamalı, benim nickler bir problemmi oldu, haberimizmi yok?

amerikada örümcek adamın giresunspor atkısı açma resmi çok ses getirdi tribün dergide
Reply
23-04-2014, 22:19, (This post was last modified: 23-04-2014, 22:26 by fightClub.)
Anladım kardeşim.Ben sosyal kısımlara diğer nickle girmeyi tercih edenlerdenim.O yüzden çift nick yürütüyoruz.

Gerçekten ilginç bir kare, farkındayım : )
Giresunspor tribunleri, menfaat kapısı veya belirli kişi yada grupların tekelinde değildir.....
Reply
25-04-2014, 21:26,
(23-04-2014, 21:55)fightClub Wrote: HAydutBeLa, Batlamalı, benim nickler bir problemmi oldu, haberimizmi yok?

S........... Sen ne zamandır yazıyorsun Tribün dergide burada.....Burada göremiyoruz seni.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)