28. Hafta | Giresunsporumuz - Turgutluspor 2-1 MS
29-03-2014, 18:56,
RE: 28. Hafta | Giresunsporumuz - Turgutluspor
benim görüşüm bir galibiyet öne geçersekbiter hayırlısıyla bu iş geriye düştüğümüz maçları hep çevirdik pendik hariç oda bence şansızlıktı talihsiz bir maç olmuştu birde geri düşmeden öne geçersek önümüzdeki haftalar daha rahat olur ama adrenalin olmadam olmaz diyor oyuncular neyse biz heyecansız yaşamayız örnek mi http://www.mackolik.com/Mac/174833/Gires...enclikspor
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
29-03-2014, 19:01,
Gotumuz dona dona açızkta izledim ama değdi iyi olur
Reply
29-03-2014, 19:09,
hatayın puan kaybedeceğini düşünüyordum bence dahada devam edecekler bizim zor maçımız gaziosmanpaşa kaldı onuda bu hafta geçersek ki bu işi büyük oranda bitiririz dahada takılcağımızı sanmıyorum ki takılsakta hataydan puan kaybı bekliyorum.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
29-03-2014, 20:45,
sanırım son zamanlarda galip geldiğimiz maçlar içinde en az cevap yazılan başlık bu. neyse maça gelirsek turgutlu akıllı başladı maça fırsatları değerlendiremediler arkaya çok adam kaçırdılar. yediğimiz golde ben kalecimiz eray'ın hatalı olduğunu düşünüyorum zaten iki adam kapatmaya gelmiş ne diye öne çıkıyorsun? peşine toparladık iki tane süper golle karşılık verdik. o gollerin videosunu yayınlayıp paylaşmak lazım tüm türkiye izler. bir de haftalardır hep yazacam unutuyorum. çağrı denilen futbolcumuz bu takımın herşeyi. adam top kapıyor, orta sahada pas trafiğini yönetiyor, herşeyi yapıyor tam bir dinamo orta sahada. helal olsun diyorum.
Reply
29-03-2014, 21:24,
bu hafta hatayda bizde kayıpsız geçeriz diyodum ama hatayın puan klaybı ballı kaymak oldu resmen. çünkü asıl puan kaybedecekleri maçlar ileride bence. bundan sonra önümüz açık gibi
Reply
29-03-2014, 21:40,
Hatay daha çok puan kaybı yaşayacak diye düşünüyorum bizim için esas sıkıntı alttan gelen takımlar biz maçlarımızı aldığımız sürece sıkıntı yok gibi.....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
29-03-2014, 23:46,
Birde bu Eşrefi kötü olarak bir ben mi görüyorum.Ben mi taktım acaba Eşrefe.Rıdvan eğer iyiyse Çağrının yanında o oynamalı kesinlikle
Reply
30-03-2014, 01:27,
RE: 28. Hafta | Giresunsporumuz - Turgutluspor 2-1 MS
Bugün geriden gelme işini yine tam zamanında yaptık ,bi ara turgutlu maçı ele aldı ama iyi döndük özelllikle defans arkasına atılan toplar bizi skıntıya sokuyor ,kontradan gelen takımlara toparlanamıyoruz attığımız goller jeneriklik oldu yalnız Smile
Hatay yine puan kaybetti arka arkaya 2 deplasmana çıkacaklar ilki tarsun idman yurdu ateş hattında canı dişine alıp oynayacak bizde gopla oynayacağız ama tarsus gopa göre daha sıkıntıda tarsus yenecek hatayı iddaaa ediyorum ,bize gelince gop deplasmanı akıllı oynayarak yenemiyorsan yenilme taktiği ile oynanmalı ....
Başkentten !
Reply
30-03-2014, 05:18,
(29-03-2014, 20:45)kral1234 Wrote: sanırım son zamanlarda galip geldiğimiz maçlar içinde en az cevap yazılan başlık bu. neyse maça gelirsek turgutlu akıllı başladı maça fırsatları değerlendiremediler arkaya çok adam kaçırdılar. yediğimiz golde ben kalecimiz eray'ın hatalı olduğunu düşünüyorum zaten iki adam kapatmaya gelmiş ne diye öne çıkıyorsun? peşine toparladık iki tane süper golle karşılık verdik. o gollerin videosunu yayınlayıp paylaşmak lazım tüm türkiye izler. bir de haftalardır hep yazacam unutuyorum. çağrı denilen futbolcumuz bu takımın herşeyi. adam top kapıyor, orta sahada pas trafiğini yönetiyor, herşeyi yapıyor tam bir dinamo orta sahada. helal olsun diyorum.

kral sen cok haklısın eray golde cok hatalıydı ....Smile)
Reply
30-03-2014, 14:32,
sonuçta kazandık klasik 2-1 bitti gop maçı cumartesi günüymüş anlaşsalarda olimpiyatta oynasak gazi zaten sahasında oynamıyo yenibosnada oynuyo orda oynayacağına 5-10 km ötedeki olimpiyatta oynasınlar seyircimiz içinde rahatlık olur...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)