26. Hafta | Giresunsporumuz - Göztepe ( 1-0 ) MS
11-03-2014, 10:33, (This post was last modified: 19-03-2014, 01:09 by turkuaz_0628.)
26. Hafta | Giresunsporumuz - Göztepe ( 1-0 ) MS
16 Mart Pazar Saat 13:30 GİRESUN ATATÜRK STADINDA YER YERİNDEN OYNAYACAK ...

Bu ligde Giresunspor evinde 6 maçtır kazanıyor, evinde 12 maçtır kaybetmiyor, toplamda 10 maçtır kazanıyor, toplamda 12 maçtır kaybetmiyor.
Bu ligde Göztepe deplasmanda 9 maçtır kaybetmiyor, toplamda 3 maçtır berabere kalıyor, toplamda 10 maçtır kaybetmiyor.

Göztepeninde halkasını bozalım Smile hatayın gözü bu maçta bizi yenilsine tutuyolar haklı olarak onlarda içerde inegöl ile oynuyorlar ama unuttukları bişe var inegöl hataydan puan alacak kapasitede bana göre ,biz içerde göztepeyi kesinkez yenmeliyiz göztepe çok tehlikeli takım 4-5 tane bireysel oynayabilen ptt ligi tecrübesinde topçuları var şaban ve cihan defansı çok zorlar özellikle şabana önlem almakta fayda var ,seyirci ful olur stadda muhtemelen inşallah elimiz ayağımıza dolanmaz dengeli bi oyunla alırız 3 puanı ...
Allah (cc) Yar ve de Yardımcımız Olsun ....

TOTEME DEVAM SALDIR GİRESUN !!!
Başkentten !
Reply
11-03-2014, 10:52, (This post was last modified: 11-03-2014, 10:53 by nazmiemrah.)
RE: 26. Hafta | Giresunsporumuz - Göztepe
GİRESUN SPORUMUZUN KALAN MAÇLARI GÖZTEPE İ PENDİK D YENİTURGUTLU İ G,OSMANPAŞAD İNEGÖL İ Ç,DARDANEL D ANADOLU SELÇUKLU İ HATAYDEPLASMAN SON YENİ MALATYA İ
Reply
11-03-2014, 11:01,
Göztepe tehlikeli takım.Ne kadar takım ruhları birlikleri olmasa da kadro kalitesi yüksek.Bizim takımın kadro kalitesi o kadar iyi değil ama birliktelik ve takım ruhu olarak çok öndeyiz Göztepeden.Çekindiğim bir maç inşallah kazanırız.Kazanırsak 3. ile en kötü ihtimal puan farkı 6 olacak,şampiyonluğun 2 adayından biri olacağız.
Reply
11-03-2014, 11:27,
İlk maçta çok geri zekalı bir gol yeyip mağlup olmuştuk inşallah bu maçta şansta bizden yana olur da gelip geliriz...
Reply
11-03-2014, 11:52,
Bu maç bana beraberlik kokuyor.
Gönül tabiki 3 puandan yana.
Reply
11-03-2014, 13:26,
içerdeki maçlardan korkmuyorum bu maçtan sonraki 2 deplasmandan korkuyorum biri pendik diğeri g.osmanpaşa pendiki durumu belli o maçtan korkuyorum hatay maçından bile zor olacak bence orayı atlatırsak iyi birde g.osmanpaşa durumu ligde iyi değil önüne gelene çelme takıyor bu maçtan korkum yok tabi abuk sabuk kaçırmaya devam edersek orası ayrı gene.
Reply
11-03-2014, 13:58,
Göztepe'de 10 maçtır kaybetmiyor.Ligi isteyen bir takım.10 da 10 yapmış formda bir takıma karşı oynayacaklar.Ekstra motife olup öyle oynarlar burda.İyi futbolculara da sahip.Aydınspor maçı kadar zor olmaz inşallah.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
11-03-2014, 18:39,
(11-03-2014, 13:26)heyulaanil28 Wrote: içerdeki maçlardan korkmuyorum bu maçtan sonraki 2 deplasmandan korkuyorum biri pendik diğeri g.osmanpaşa pendiki durumu belli o maçtan korkuyorum hatay maçından bile zor olacak bence orayı atlatırsak iyi birde g.osmanpaşa durumu ligde iyi değil önüne gelene çelme takıyor bu maçtan korkum yok tabi abuk sabuk kaçırmaya devam edersek orası ayrı gene.

bense tam tersi içerdeki maçlardan korkuyorum..nedenide zeminin berbat oluşu ve seyirci baskısı...dışarıda takım rahat oynuyor rakipler giresunda kapanıyor..bakın zeminin iyi olduğu stadlarda giresun hep iyi futbol oynadı...bizim saha maalesef tarla gibi...Göz gözde en korktuğum isim şaban adam bize ters geliyor...
Derelili çotanak
Reply
11-03-2014, 20:31,
Bucaspor yanlış hatırlamıyorsam sürekli 1-0 ile biten maçları sonucu şampiyon olmuştu.Biz de sürekli 2-1 ile bitiriyoruz.İnşallah bizde şampiyon olacağız.Toteme ek -))
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
11-03-2014, 22:03,
bende tırsıyodum bu maçtan ama başlığı turkazın açtığını görünce rahatladım Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)