21. Hafta | Sarıyer - Giresunsporumuz 1-2 MS Goller Ergün ÇAKIR
16-02-2014, 20:19,
RE: 21. Hafta | Sarıyer - Giresunsporumuz 1-2 MS GoOoLLer Ergün ÇAKIR
Kesinlikle hiç kimsenin bu sezon için aklından bile geçirmeyi düşünmeyeceği ilginç bir manzarayla karşı karşıyayız ve her geçen hafta daha da ilginç durumlar ortaya çıkmaya başladı Smile Ligin daha 1/3'ü oynanmadı, özellikle önümüzdeki 3 hafta çok önemli. İçerde Gümüşhane'yle oynarken Hatay-Göztepe oynuyor. Bir sonraki hafta Tokat deplasmanındayken Pendik-Hatay ve Göztepe-Malatya oynuyor. Sonra içeride Aydın maçı var, Malatya-Pendik oynuyor.
Reply
16-02-2014, 21:22,
gümüşhane maçı zorlu geçer ama kazanrız belki ümit tekeyi sahada görebiliriz...
Reply
16-02-2014, 21:46,
beyler şimdi girebildim nete. başlıkta ve yorumlarda 2-1 kazandığımız ve dolayısıyla 6 da 6 yaptığımız yazıyor. ama ben inanmadım tabi Tongue bak şaka yapıyosanız söyleyin valla hiç hoş değil ümitlendirmeyin insanı Big Grin Big Grin
Reply
16-02-2014, 21:55,
KARASUS GARDAS BUNUN SAKASI OLURMU GIRESUNUM HIC BIR DURUMDA GÖREMEYECEGIMIZ DURUMLARA GELDIK DIREKT CIKMA IHTIMALIMIZ BILE DOGDU GÖNLÜMÜZE YA GÜMÜSHANE YI YENERSEK KI BEN BUNDAN SONRAKI MACLARIN DAHA IYI GECECEGINI BEKLIYORUM
Reply
17-02-2014, 00:47,
Haftaya Göztepe Hatayı yensin ki liderle puan farkını 4 puna indirelim Göztepe ile puan farkı çok yok biz yendiğimiz sürece sıkıntı yok...

Bu derenin altından daha çok sular geçer aceleye gerek yok....Ayağa pas yaptığımız sürece Barcelona gibiyiz bazı dakikalarda bende şaşırıyorum takıma bazende acemice top şişiriyoruz bundan vazgeçersek çok daha iyi olacağız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
17-02-2014, 11:18,
haftaya gümüşhaneyi yenersek play ofa kalmamız yüzde 80 olur..ve takım artık zirveye göz diker..bu hafta 10000 kişinin altına düşmemeli taraftarla döve döve yenmeliyiz..
Derelili çotanak
Reply
17-02-2014, 11:32,
Balkonu acsinlar ozledik artik
Reply
17-02-2014, 11:43,
Kaçırmamaız gereken bir nokta var.
Gol pozisyonuna girme sorunumuz yok.Yanlız şöyle bir sıkıntımız var.Kaçırdığımız goller attıklarımızdan çok daha kolay pozisyonlar.Bu kadar basit golleri kaçırmamamız lazım.Her maç en az 1 tane boş kale atamıyoruz.Bunları atmamız lazım, şimdiye kadar idare ettik ama gün gelir o pozisyon kaçar çeviremeyiz yazık olur.
Reply
17-02-2014, 12:05,
Bu hafta Gümüşhaneyi yenersek değmeyin keyfimize...
Dereli'li
Reply
17-02-2014, 19:27,
(17-02-2014, 11:43)Yaglidereli Wrote: Kaçırmamaız gereken bir nokta var.
Gol pozisyonuna girme sorunumuz yok.Yanlız şöyle bir sıkıntımız var.Kaçırdığımız goller attıklarımızdan çok daha kolay pozisyonlar.Bu kadar basit golleri kaçırmamamız lazım.Her maç en az 1 tane boş kale atamıyoruz.Bunları atmamız lazım, şimdiye kadar idare ettik ama gün gelir o pozisyon kaçar çeviremeyiz yazık olur.
bende aynı çekincelere sahiptim aslında. ama genelde okadar çok pozisyona giriyoruzki, birinden biri oluyor bi şekilde ve kazanıyoruz. ama gümüşhane maçı kartala tarsusa benzemez. bukadar çok gol kaçırma lüksüne sahip olmayabiliriz. keza tüm rakiplerle içeride olucaz diyoruz ama o maçlardada yine bukadar çok kaçırma lüksümüz olmaz. o nedenle biraz daha dikkatli olmalı oyuncularımız.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)