19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MS Goller 38 ' Samed 86'ergün
03-02-2014, 15:33,
RE: 19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MAÇ SONUCU Goller 38 ' Samed 86'ergün
Transfer tahtası ile ilgili bi gelişme yokmu arkadaşlar ağlama turları bitmedimi ?
Başkentten !
Reply
03-02-2014, 18:13,
RE: 19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MAÇ SONUCU Goller 38 ' Samed 86'ergün
Tahta açılmadı
Reply
03-02-2014, 18:27,
SEÇİM DÖNEMİ ÖNCESİ 600 BİN LİRA TOPARLAYAMAYIP TAHTAYI AÇTIRAMAYAN YÖNETİM KUSURA BAKMASINDA ORDA OTURMASIN ,BOZBAĞ NE YAPSIN DİYENLER STOREDEN TUTTA PARA GETİRECEK ŞEYLERİ BECEREMEYEN OTURDUĞU YERDEN PARA PARA DİYE AĞLAŞIP BEKLEYENLER BANA GÖRE TEK SORUMLUDUR VE BAŞARISIZDIR BU TAKIM YARIN SALLANMAYA BAŞLAYINCA MEVCUT KADROYLA BEN O ZAMAN SORARIM İNŞALLAH DÜŞMEYİZ ....
Başkentten !
Reply
03-02-2014, 18:50,
maaalesef play off umutlarıda azaldı..birinci ve eldekilerle ancak buraya kadar gidersin...takviye olmadan mourinho gelse bişey olmaz..tam havaya girmişken olmamalıydı bu..600000 veremeyen yönetim ne sikime duruyor orada..reklam kolay..bende yaparım öyle başkanlık...13 milyondan 8 milyona borcu nasıl indirmişler orası muamma..200000 lira veremeyen adam 5 milyon borcu nasıl indirdi acaba?**yada indirilidi mi gösteriliyor??*
Derelili çotanak
Reply
03-02-2014, 19:18,
en basitinden geçmiş konulardan birinde arkadaşın biri bahsetmişti, store için belediye yer tahsis etti ama açılması içinde 120 bin lira gerekiyormuş ama onu bile başkasından dileniyor yönetim. yahu kalıcı gelir getirecek şeylere bile para harcamak istemiyor. iyide elini cebine atmadan olmazki, gökten para yağacak değil heralde. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bir laf vardır. önce bi yatırım yapacaksınki karşılığını alasın. en basitinden kolay yoldan zengin olmak istiyorsan bile bi milli piyango biletine para vermek zorundasın Smile bizim yönetim ben bilet almayım ama büyük ilramiye bana çıksın derdinde. öylede olmuyor işte. sonra ben para verecem store açılacak falan, 3-5 sene sonra borç bittiğinde bozbağ başkan oldu borç bitti olacak. yok öyle yağma.
Reply
03-02-2014, 20:22,
Daha fenası varki sene sonunda tahtanın açılması için gereken rakam 1,5 trilyonu geçer şimdi açılmadı , takım da sadece kümede kaldı bozbağ bırakırsa bu rakamı kim verecekte açtıracak bozbağ alır bavulunu çeker gider Giresunspor ise küme düşer 3 .lige ....
Bir söz de siyasilere O Giresunspor atkısı takmak yeterli koşul değil bol keseden atmak hani ne oldu Giresun sevdanız Giresunsporluluğunuz işte bu kadar birisi yerini sağlamlaştırmak birisi seçilmek için Giresunsporlu geçiniz efendim geçiniz ....
Başkentten !
Reply
03-02-2014, 21:06,
transfer yapmiyosak bile tahtayi actirmaliydik ne mal "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-02-2014, 21:23,
biz 200 bin veriyoruz deyip 400 bini sağdan soldan bekledi yönetim 1 ay boyunca az çok belliydi 400 binin toparlanamayacağı store için kullanılsa o para en başında şu an yönetimin elinde 200 binden daha fazla olacaktı belki ama denemediler siyasilerin sahip çıkmadığını,hedefimizin ligde kalmak olduğunu play off olursa olur olmazsa olmaz mantığının hakim olduğunu gösterdiler.
şu an transfer için ayırdıkları 200 bini pazar günkü maça kadar store için kullanıp açılışı yapmazlarsa boşuna çıkıp ağlayıp sızlanmasınlar elindekini kullanmadan hep dışardan bişey bekleyerek yönetilmez bi kulüp.
Yürekten ...
Reply
03-02-2014, 23:02,
RE: 19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MS Goller 38 ' Samed 86'ergün
herkes burada bişeyler yazıyoda bozbağ 3 kere transfer tahtası açtı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"odumun ptt ligindeyken yıllık gelirin 6 milyonken açılmayan tahtanın hesabını sormayan taraftar bugün gelir 2 milyon olmayan yönetime hesap soramaz kimse kusura bakmasın hem seçim öncesi siyasiler bırak 600 bini takıma oyuncu falanda transfer ederlerdi ne oldu acaba bence onlara bi sormak lazzım kerim başkan hariç özellikle valiye sormak lazım ....
Reply
03-02-2014, 23:38,
RE: 19. Hafta | Giresunsporumuz - Kartalspor (2-1)MS Goller 38 ' Samed 86'ergün
(03-02-2014, 23:02)ziza82 Wrote: herkes burada bişeyler yazıyoda bozbağ 3 kere transfer tahtası açtı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"odumun ptt ligindeyken yıllık gelirin 6 milyonken açılmayan tahtanın hesabını sormayan taraftar bugün gelir 2 milyon olmayan yönetime hesap soramaz kimse kusura bakmasın hem seçim öncesi siyasiler bırak 600 bini takıma oyuncu falanda transfer ederlerdi ne oldu acaba bence onlara bi sormak lazzım kerim başkan hariç özellikle valiye sormak lazım ....

Bozbağ 4. kez tahtayı açtıramıyorsa BAŞKANlık yapmasın asıl sen kusura bakma ,Adı üstünde yönetim ve başkan korkulukmu bu ne işe yarıyor tüzel kişiden atansın kendi kendini yönetsin az da olsa para bi yerden geliyo nasılsa , ayrıca 6 milyonkende sorduk bu borcu harcı ne olcak derdindeydik ....
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)