24. hafta Adanaspor-GİRESUNSPOR
01-03-2019, 09:26,
24. hafta Adanaspor-GİRESUNSPOR
İlk defa maç konusu açıyorum. Hayırlısı olsun. Her ne kadar kızsak da küssek de takım bizim. Bu eşşekler gider biz kalırız. 

İnşallah 1 puan da olsa alır döneriz.
Reply
01-03-2019, 10:42,
RE: 24. hafta Adanaspor-GİRESUNSPOR
BENCE VOLKAN OKUMAK A DA BIR SEYLER OLDU SANKI TAKIMI KÜME DÜSÜRMEK ICIN BIR KOMPLO KURULMUS GIBI OYNUYOR TÜM OYUNCULAR HIRS YOK SAVASMAK YOK MÜCADELE YOK AZIM YOK GAYRET YOK COK ÖLÜ TOPRAGI ATILMIS GIBI RUHSUZ RUHSUZ OYNUYORLAR EGER GERCEKTEN CANDAN KALPTEN MUCADELE ETSELER ADANADAN 3 PUAN I ALIR GELIRLER INSALLAH HOCA VE EN BASTA YÖNETIM GERCEK PRIM UYGULAMASINA GITMELI KAZANILAN MAC ICIN YÜKSEK PRIM BERABERLIK ICIN DIS SAHADA PRIM MALUBIYETLER ICIN ISE BÜYÜK CEZA UYGULAMASINA GIDILMELI YOKSA BU OYUNLA ISIMIZ COK ZORRRRRRRRRRR
Reply
01-03-2019, 13:58,
yanılmıyorsam son 3-4 gündür forumdaki toplam mesaj sayısı yalnızca 1. (şu başlık açılana kadar yani). maça gitmeyi geçtim sanal ortamda bile insanlar bu derece ilgisiz hale gelmişse bi zahmet kendilerini sorgulasın yöneticiler. hiç başı sıkışınca taraftar diye ağlamasınlar. hele hele taraftar sahip çıkmıyor diye sitem edeni Allah çarpar valla şu ortamda.
Reply
01-03-2019, 15:50,
Volkanla Muhammed reis çok kötüler Cyriac-Emre Nefis onlardan kötü takıma taze kan lazım diyoruz hazır olanlar kötü olanlardan beter hele de volkana çok kızıyorum yahu bu takım senin 1 sene sakatlığının geçmesini bekledi vefa örneği gösterdi bu mu karşılığı eminim seneye başka takımlarda döktürür.Takımı geçtim bari kendiniz çoluğunuz çocuğunuz için oynayın alın şu maçı.
Reply
01-03-2019, 16:17,
(01-03-2019, 13:58)kerasus Wrote: yanılmıyorsam son 3-4 gündür forumdaki toplam mesaj sayısı yalnızca 1. (şu başlık açılana kadar yani).  maça gitmeyi geçtim sanal ortamda bile insanlar bu derece ilgisiz hale gelmişse bi zahmet kendilerini sorgulasın yöneticiler. hiç başı sıkışınca taraftar diye ağlamasınlar. hele hele taraftar sahip çıkmıyor diye sitem edeni Allah çarpar valla şu ortamda.

Bir arkadaşım var, çocuğun hayatı giresunspordu. Elinden geldiğince deplasmanlara gider, Giresunspor’un geçmiş dönemde aldığı maçların bütün skorlarını bilir, son 20 senede Giresunspor’da kim oynamışsa -buna 3. Lig de dahil- hemen hemen birçok futbolcuyu ezbere sayardı. Adam son 2-3 senedir maça gitmiyor. Heyecan mı bıraktılar diyor. Nerde o İshak gibi, şerif gibi, ali fuat gibi yürekten oynayanlar, nerde bu ruhsuz eşekler diyor.
Reply
01-03-2019, 17:04,
valla izlerken bende çok beter küfürler ediyorum futbolculara. ama mantıklı düşündükçe kızamıyorum bile. onlar bir nevi maaşlı çalışan burada. fabrika gibi düşünürsek, koca fabrika batarken iflasa giderken yönetim kurulu başkanı ve üyeleri ziki başşağında rahat olurlarsa çalışan işçi mi düşünecek fabrika batmasın diye? adam parasını alıp geçimini sağlıyor sadece. Volkan volkan diye 1 sene beklediğimiz adam bile saldıysa kendini daha kime ne diyebilirizki? kısacası paraşütsüz gidiyoruz ve yönetimin bundan pek rahatsız olur gibi bi tarafı yok. onlarda aslında çorbasına bakar. ismini duyurdu kendi işleri de açılır. Olan bize olur burda söydüğümüzle kalırız. bize de müstehak gerçi, bozbağ gibi adamları yıllarca esfane başkan muamelesi yapan taraftar ancak buna layıktır.
Reply
01-03-2019, 18:11,
Arkadaşlar bu maç dönüm olacak inşallah.

Yine de takıma güvenin.

Şanssızlıklar var takım üstünde. Futbolcuları tamamen suçlamamak gerektir.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
01-03-2019, 18:31,
yine 10 kişi çıkmışız sahaya "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Sadece Giresunspor!
Reply
01-03-2019, 18:41,
Adana 11 kişi
Giresunspor 10 kişi mücadele edecek.Bir kişi eksik oynamak kolay değil.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
01-03-2019, 19:16,
Adana’nın orta sahada ki siyahi oyuncusu topu kontrol edemeyip ayağına dolaştırıyor.Yetmiyor düzeltiyor.Şöyle bir bakıyor.Pasını ileri uca vermek için uzun atıyor.Bizim oyuncumuza çarpıyor.Yine kendisi geri dönen topu koşup alıyor ve pasını sağ açığa veriyor.Adana atak başlatıyor.
Tüm bunlar olurken hiçbir Giresunspor’lu oyuncu pres yapmıyor.Müdahale etme isteğinde bulunmuyor.
Bu dakikada bitti benim için maç
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)