33. Hafta | Giresunsporumuz - Denizlispor
08-05-2017, 16:22,
33. Hafta | Giresunsporumuz - Denizlispor
[Image: 4PJW7Q.png]
[Image: vbBA1O.jpg]                          [Image: M0M8q6.jpg]
    GİRESUNSPOR                       DENİZLİSPOR

GİRESUN ATATÜRK - GİRESUN 
13.05.2017 Cumartesi
18:30
 YAYIN:

Daha maça 5 gün var, tüm programın(maç saatleri hatta maç günü bile) değişebileceği konuşuluyor ama yine de başlığı açmak istedim. Kazanırsak son hafta antep maçını da açarım Big Grin TOtem falan yapalım kalan 2 hafta da, kalalım artık şu playoffa..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
08-05-2017, 19:46,
RE: 33. Hafta | Giresunsporumuz - Denizlispor
Valla Denizli asilirsa maca yenilmez
Reply
08-05-2017, 22:18,
Bu maçı aliriz
Reply
08-05-2017, 22:32, (This post was last modified: 08-05-2017, 22:33 by sokakbaşımeyhane.)
Maça geliyorum inşallah  manisadan pazar günü oynansin  stad dolsun a.g artık kahpelere inat play off oynayalım...yucel hoca artık şu ag. 11 ini değiştir...abwo özgürcan bitmiş  çağları koy rizvani  koy...bu hint fakiri abwo ne iş yapar yemin ederim  antrenörlük  diplomasını  alacağım bu kadar aptal olmamalı  insan abwonun özgurcanin bir boka yaramadığını gör artık
Derelili çotanak
Reply
08-05-2017, 22:36,
Umraniye puan kaybeder biz kazanırsak  playoftayiz
Derelili çotanak
Reply
08-05-2017, 23:14,
Denizli'nin kazanmaması için hiçbir neden yok.Helva gibi Giresunspor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
09-05-2017, 00:10,
Çok iyi kontra yapıyor Denizli ilerideki yabancısı ve ziyaya dikkat etmek gerek golü erken bulamazsak sıkıntı yaşarız erken bulsakda yasarız ag bir maçıda üç dört gollü alırsak ölürüz 1-0 ın üstüne yatarız yine 80 den sonra korkulu rüya görür golü yeriz baskasının şeyiyle gerdege gireriz
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
09-05-2017, 08:08,
Millet gecen sene son dakika golüyle playofa kalamadik diye aglayanlar bugün playofu  beğenmiyor ben de onu anlamıyorum...play off farklı bir sahne Allah a şükür biz playofta hiç kaybetmedik...yok es es garanır falan bu es es ada den 4 manisadan 5 yiyen takım degilmi?önce playofa kalalım onlar sonraki is
Derelili çotanak
Reply
09-05-2017, 08:39,
Denizli matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi dolayısıyla asılmayacaklardır maça,aksi durumda bile olsa Denizlisporu kimse elimizden alamaz Atatürk Stadyumunda..
Reply
09-05-2017, 11:37, (This post was last modified: 09-05-2017, 11:39 by cotanak88.)
Takım haftalar geçtikce iyiye gidecekken kötüye gidiyor buna hocanın korkak futbolu da eklenince daha da yerin dibine giriyoruz 10 kişi kalmış mersin maçında hala tek forvetle direten bir hoca korkak değilde ne olabilir?
Bu hafta oynayacağımız Denizlispora gelince gerçekten çok enteresan bir takım daha düne kadar deplasman puan durumunda 2. sıradalardı, şu an 3. sıradalar.Tam tersi iç sahada da bir o kadar kötüler sondan 3.ler.O yüzden kimse denizli bize maçı verir,maça asılmazlar diye düşünmesin bu maçı bir şekilde söke söke biz alacağız.
Daha önce de söyledim yine söylüyorum 53 puanla play off oynayabilirsek oynarız,ben son hafta Hüseyin Kalpar gibi kurt bir hocanın çalıştırdığı Gaziantep Belediyeyi yenebileceğimizi yada puan alabileceğimiz sanmıyorum.
Adana Demirspor vs Sivasspor
Manisaspor vs Şanlıurfaspor
Eskişehirspor vs Büyükşehir Gaziantepspor
Göztepe vs Samsunspor
Bu maçlardan sonra bence ligte kalma yarışı son haftaya taşınır.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)