Poll: mustafa kaplan yolların ayrılması dogrumuydu ?
You do not have permission to vote in this poll.
EVET
68.42%
13 68.42%
HAYIR
31.58%
6 31.58%
Total 19 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
09-11-2016, 16:49, (This post was last modified: 09-11-2016, 16:50 by kesap28.)
Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
hocamız mustafa kaplan la yollar ayrıldı sızce dogru bır kararmıydı sonucları takıma olumlu yansır mı yansımaz mı goruslerınızı rıca edıyorum arkadaslar
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
09-11-2016, 16:54,
RE: Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı !!!
arkadaslar bence hoca son 3 haftadır artık sacmalamaya baslamıstı son haftada sıvadı malesef herkes gıbı bende takımdan ıy seyler beklerken gun gun kotuye gıttık evet defans kanatlarımız kotu forvetsızız ama hocanın oynattıgı oyunda her gecen kotuye gıttı dogru ve yerınde bı karardı bence hayırlı olsun ve SIZCE YENI HOCA KIM OLMALI bosta kımler var metın dıyadın olabılırdı oda antepbeledıyeye gıtmıs
Reply
09-11-2016, 17:12, (This post was last modified: 09-11-2016, 17:14 by Okan.)
Bu karari beklemiyorum hemen. Supriz oldu.
Ben olsam son bir sans daha verirdim. Insallah t.d. arayislarini onceden yapmistir yonetim.
Reply
09-11-2016, 17:31,
Bende çok eleştirdim son haftalardaki durumu ama bu karar çok ağır olmuş. Kurulan kadro ile puan durumu arasında çok büyük orantısızlık yok. Muhtemelen olayın içyüzü vardır.
Reply
09-11-2016, 18:05,
Boluspor mağlubiyeti dışında kötü bir puan kaybı hatırlamıyorum. Hoca elinden geleni yaptı ama bizim de yeni bir teknik direktörle şaha kalkmamız zor görünüyor. Gençlerbirliğinde Ümit Hoca takımı tanıdıktan sonra eğer Muriqiyi düşünmezse bedelsiz kiralama yoluna gitmeliyiz. Forvet ihtiyacımız var.
Reply
09-11-2016, 18:08,
Ayrıca play off hedefinde,bunu daha önce yakalamış bir teknik direktör ile anlaşılmalı. Takımın kalitesi sınırlı,tecrübesiyle bize artı puanlar kazandıracak bir hoca bulunursa ne ala. Yoksa takım ligi ilk 6 içinde zor bitirir.
Reply
09-11-2016, 18:30,
Değişiklik için zamanlama güzel. Arada milli maç arası var. Ilk gelen seçenekler içerisinde Mustafa Kaplanın getirilmesi gerektiğini savunanlardan biriydim. Hoca iyi başladı ama devamını getiremedi. Ileri gitmesi gereken takım geri gitti . Birisi Bandırma maçı için "O Eskişehirde topu yiyecek takım nerede" diye bir yorum yapmıştı. Çok doğru bir teşhis idi o. Bundan sonra takıma 0 0 ı oynatacak birisi lazım. Evet çok hosumuza giden bir şey değil defansif oynamak fakat bu ligde ekmeği bu yediriyor takımlara. Hayırlısı olsun
Reply
09-11-2016, 18:43,
Kadro secimleri berbatti. Kadroda yetersizlik var ama takimi ileri goturecek adamlari oynatmiyordu. Kazandigimiz ve deplasmanda berabere kaldigimiz maclar dahil cok iyi top oynamadik
Reply
09-11-2016, 18:44, (This post was last modified: 09-11-2016, 18:44 by kesap28.)
Ibrahim uzulmez gelir mi? Smile
Reply
09-11-2016, 18:56,
Büyük ihtimal yeni teknik direktörümüz?

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)