ZTK. 2.Eleme Turu / Fatih Karagümrük - GİRESUNSPOR(MS:1-0)
21-09-2016, 10:01, (This post was last modified: 22-09-2016, 10:34 by hartama.)
ZTK. 2.Eleme Turu / Fatih Karagümrük - GİRESUNSPOR(MS:1-0)

ZTK 2. Eleme Turu

Fatih Karagümrük A.Ş. - Giresunspor

Tarih    : 21.09.2016
Saat     : 15.00
Stad     : Vefa Stadyumu
Hakem  : Celal Bayraklı
Yayın    : Yok

Ligde oynama şansı bulamayan futbolcularımızı hazır tutmak ve maç eksikliklerini gidermek akabinde azda olsa maddi gelir elde edebilmek açısından önemli bir müsabaka.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
21-09-2016, 10:13,
RE: ZTK. 2.Eleme Turu / Fatih Karagümrük - GİRESUNSPOR
Geçen sezon hem lig hem de kupayı idare edecek rotasyonlu kadroya sahip olmamamıza rağmen gruplara kaldık fakat sonu hüsran oldu. Bu sezon kupaya ayrı lige ayrı 11 çıkarabiliyoruz. Önümüzdeki iki eleme maçını kayıpsız atlatarak gruplara kalabiliriz inşallah.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
21-09-2016, 10:27,
Maçtayım, nasipse!
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
21-09-2016, 10:48,
(21-09-2016, 10:27)cezmik Wrote: Maçtayım, nasipse!

Sizden oyuncular ve takım hakkında değerlendirmelerde bulunmanızı isteyeceğim mümkünse.Takımımızı izleyemiyoruz lütfen bizler için analizde bulunun. Şimdiden size hayırlı deplasmanlar diliyorum.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
21-09-2016, 11:18,
inşallah diyelim.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
21-09-2016, 11:26,
İnşallah er yada geç eleniriz kupanın parası tatlı oluyor da sonucu hüsran ve zarar oluyor son 2 senede kaldıkta ne oldu ne getirisi oldu kaç puan aldık.3 büyüklerle 1–2 maçlık heyecan yerine sürekli heyecan için süper ligi zorlamalıyız.ben lige odaklanalım derim.
Reply
21-09-2016, 11:34,
İzleyebilsek iyiydi
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
21-09-2016, 12:52,
(21-09-2016, 11:26)cotanak88 Wrote: İnşallah er yada geç eleniriz kupanın parası tatlı oluyor da sonucu hüsran ve zarar oluyor son 2 senede kaldıkta ne oldu ne getirisi oldu kaç puan aldık.3 büyüklerle 1–2 maçlık heyecan yerine sürekli heyecan için süper ligi zorlamalıyız.ben lige odaklanalım derim.

Hep yedek kadroyla çıkacaksak bence bize faydası olur kupanın. Böylece herkes daha azimli olacaktır ve olası ceza yada sakatlıklarda oyuncuların kadroya adapte olması daha kolay olur.
Yedeklerle gidebiliğimiz kadar gidelim.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
21-09-2016, 13:11,
Yedek kadro çıkıp gidebildiğimiz yere kadar devam. Gönlüm bu türü geçip grup playofunda elenmekten yana Smile
Reply
21-09-2016, 13:13,
Geçen seneki hüsrana rağmen ben yinede gruplara kalmaktan yanayım. gazozuna maç bile olsa yenilmesini istemem ben Giresunsporun. ayrıca şu yorgunluk klişesinden bi kurtulmak lazım. sen kondisyon çalıştıktan sonra hepsi hikaye. ama antrenmanlarda yatıyosan 3 haftada bir maç bile yapsan yine yorgun olursun. en çokta bu sene ihtiyacımız var kupada gruplara kalmaya. çünkü ilk kez alternatifli bir kadromuz var ve kadroyu zorlayacak oyuncu var yedeklerde. geçen sene kadroya girecek kapasite yoktu yedeklerde zaten, herkesin yeri garanti olunca kimse iplemedi kupa maçlarını. bazı yavşaklar antalya ve fb maçlarında sadece kendini göstermek için bencillik yaptılar okadar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)