02-02-2015, 23:50,
(This post was last modified: 03-02-2015, 23:57 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
GİRESUNSPORUMUZA VE FUTBOLCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM KÜFÜR ETMEYELİM .
Bu başlığı açmamdaki neden şudur arkadaşlar son zamanlarda gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda futbolcu kardeşlerimize ağza alınmayacak küfür kefaret ,aşağılama ,çok bariz hakaretler yapılmakta sırf bu yüzden tribünde tartışma dahi çıkıyo düşünün gelinen durumu ,bende dahil olmak üzere lüften daha dikkatli olalım özelikle diğer spor forumlarında hepimiz yazıyoruz diğer takım taraftarlarının ağzına laf vermeyelim , özelikle ergüne bir takım şeyler yazdık ama düşününce herkes hem hata yapabilir hemde formsuz bi zamanı olabilir ,en azından geçen senenin hatrına bu seneyi tamamlamak lazım gelir ,tamam adam gol atamıyor ama bakılınca top dağıtıcı yönü var onu kullanıcaz bunların hatrına bazı şeyleri görmezden gelinebilir ,kaldı ki şuandaki durumumuza bu insanlar ile geldik bu takım kesin düşer demeye çok az kalmıştıki başşta erkan hocanın ve topçularımızın çok büyük adımları var ,bizdeki tribün ve sporseverlik başarıya endeksi adamlar 10 maç yenilmedi göklere çıkardık 1 maçta bireysel hatalar ile kaybettik 10 maçı bi anda sildik gelin hepimiz dediğim gibi bende dahil olmak üzre daha saygılı olalım burada ve diğer sosyal forumlarda daha dikkatli yazalım...
Başkentten !
|
|
03-02-2015, 00:26,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: GİRESUNSPORUMUZA VE FUTBOLCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Kimse Giresunspor futbolvusuna kufur hakaret edemez. Tribunde Ergun disari diye bagiran beyinsizler maratondan dislanmali.
Evet Ergun u izlemeye ben de tahammul edemiyorum ama verdigi mucadele ortaya koydugu yurek sadece alkislanir. Ben bizi Ergun u izleme mecburiyetinde birakan yonetime buluyorum kabahatin tamamini. Ergun beni oynatin diye silah cekmiyor kimseye degil mi?
|
|
03-02-2015, 00:50,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Ergün'ün kapasitesi belli.Üzerine çıkamaz ki.Niye küfür ediliyor.
3 kuruşa 5 köfte hesabı.Ne bekliyoruz ki zaten.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
03-02-2015, 01:51,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Ergune olan kizginlik bir ofke patlamasi. Gunah kecisi oldu biraz. Bunun tek suclusu takima forvet almayan mustafa bozbag. Eser haric her futbolcuyu bagrima basar ozur diler alkislarim..
|
|
03-02-2015, 02:33,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
O penaltıyı Ergün değil de Abwo kaçırsa bu kadar tepki olmazdı. Tamam biz de çok sinirlendik, kızdık ama adam oyundan çıkarken dışarı diye bağırmak nedir. Stada sokmayacaksın böylelerini. Neyse Buca maçına gelmezler zaten onlar iyi gün taraftarı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
03-02-2015, 03:22,
|
|
erguna olan öfke aslında bir bakımada forvet almayan yönetime yoksa ergunun bir suçu yok kapasitesi bu kadar ptt 1.ligi kaldıramadı beyaz grupta yada kırmızı grupta oynasa yine kral olur sezon başı hepimiz yazdık hedef ligde kalmak borçları bitirmek dedik şimdi 10 maç aradan sonra samsuna yenildik diye kızamayız bu oyunculara
|
|
03-02-2015, 11:28,
|
|
ergüne küfür eden grup hangisi?yenimahallemi kumyalımı
Derelili çotanak
|
|
03-02-2015, 11:53,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
Futbolcusuna küfreden bir tribün hiç bir şekilde bu ligi haketmez.Hemde 10 maç yenilmemiş bir takımın oyuncusuna üstelik kaptanına yapılan bu terbiyesizlik bizlere hiç yakışmadı.Keşke samsundan 5 6 yeseydikde bu olay yaşanmasaydı.
Genç Çotanaklar
|
|
03-02-2015, 11:57,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Ergüne küfür olayını kesinlikle tasvip etmiyorum.Ergün Giresunspora gelirken 2 ligin en iyi golcülerinden birisi olarak transfer edildi,özellikle geçen sezonki şampiyonlukta attığı gollerle önemli bir vizyon üstlendi.Dolayısıyla bu sezonda kendisi ile devam kararı alındı.
1 ligde ilk kez bizimle mücadele eden Ergün için belkide bu lig bir numara büyük geldi ama bu onun suçu değil,kapasitesi bu kadar ve BENCE imkanı ölçüsünde elinden geldiği kadar mücadele ediyor.
Samsunspor maçında penaltıyı atsa şu an belkide bu topıc açılmayacak,değişik topıcte belkide Ergünü ön plana çıkartan yorumlar yazıyor olacaktık,fakat futbolun tabiatı gereği pazar günkü yaşanan aksilikler her daim olacağı için maç topiğindede yazdığım gibi Ergüne yapılan küfürleri kesinlikle tasvip etmiyorum.
Unutmayalım sezon sonuna kadar bu futbolcularla devam edeceğiz.yeri gelecek üzülecek yeri gelecek sevineceğiz fakat küfür hiç bir şekilde olmamalı...
|
|
03-02-2015, 12:58,
|
|
gire28sun
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Bu sitemler aslında başta yönetim olmak üzere birazda Erkan hocaya olsa gerek.Başkaları ne düşünür bilmiyorum ama Erkan hoca ısrarla bu takıma kaliteli bi santrafor aldıramadıysa yazık yani,yönetimin santrafor almamakta ki ısrarını da anlayamıyorum,Erkan hoca da ileride hiçbir varlık gösteremeyen Ergün de neden o kadar ısrar ediyo o hep ayrı bi soru işareti aklımda.Üzgünüm ama gerçekçi olmak da da fayda var,Ergünün sahadaki iyi niyetinden kuşkum yok orası ayrı ama futbolcu dediğin zaten sahada kendini vericek,çabalicak.O zaman götürelim Ergünü süper ligdede oynasın,nasıl olsa canla başla mücadele edicek.Adam herşeyiyle mücadele ediyo mantıgıyla yaklaşırsak Ergünün bütün takımlarda oynaması lazım dimi.İyi futbolcu olmak sadece canla başla koşmak deildir,yetenekli de olmanız lazım bunun yanında.Birebirde adam eksiltme yok,hava toplarına hakimiyet yok,hız yok,bitiricilik yok,3. bölgede sırtı dönük oynayıp arkadaşlarına servis yok,final pasları konusunda hüneri yok,kimse kusura bakmasın bence Giresunsporun santraforu bu tarz bi oyuncu olmamalı.Ligin başından bu yana bitirici bi santraforumuz olsaydı suanda en kötü ihtimalle ilk 3 de yer alırdık.Dizel arabayı lpg'yle ilerletmeye çalışıyoruz hala,olan yine taraftara oluyo,kimseye bişey oldugu felan yok.
İnadına Giresunspor !!!
|
|
|