Liglerin yeni takımı: Osmanlıspor
17-07-2014, 23:54,
Liglerin yeni takımı: Osmanlıspor
Quote:[Image: fft81_mf2297303.Jpeg]
PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor Kulübü, yeni sezonda takımın ismini "Osmanlıspor" olarak değiştererek mücadele edecek.

Başkent ekibinin yönetim kurulu, gelecek hafta içinde yapacağı toplantıda, isim değişikliğini karara bağlayacak. Yönetim kurulunda alınacak kararla birlikte yeni isim için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurulacak. Federasyonun yeni ismi onaylaması sonrasında da kulüp “Osmanlıspor' olarak ligde mücadele verecek. Ankaraspor, Ankara Belediyespor adıyla 21 Mart 1978'de kurulmuştu.
Reply
18-07-2014, 02:34,
RE: Liglerin yeni takımı: Osmanlıspor
ankarasporun taraftarlarının yeni adıda yeniçerililer olur artık
Reply
18-07-2014, 02:56,
İsime karşı durulacak bir yan yok.Anadolu Selçuklu spor adı altında kulüp de bulunmakta ülkemizde.Karşı duracağımız işin artık cıvığının çıkmış olması.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-07-2014, 11:21,
Nereden icap etti acaba böyle bir şey hani A.Selçuklu-Konya arasında bir bağ da var Osmanlı-Ankara ne alaka yine var işin içinde bir iş Smile
Reply
20-07-2014, 11:15,
melihcan dan sürpriz osmanlıspor lige bomba gibi hazırlanıyor Big Grin takımımıza kazandırdığımız yeniçerilerle ligi tarumar edicez açıklamasıda bekliyoruz Big Grin anadolu selçukluspor osmanlıspor trabzon kanuni fk 1461 trabzon sıradaki takımı ben açıklıyorum rize şeriatspor Big Grin Big Grin Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)