03-02-2014, 20:38,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Transfer Tahtası Sorunsalı !!
Maalesef Tahtamızı açtıramadık ,maalesef diyorum Gerek yönetim beceriksizliği yada ufak bir başarı yanılgısı tahtanın açılmasına gerek yok gibi düşünülmesi tahtanın açılmamasına neden oldu ...
Şimdi önemli olan soruları sormak istiyorum .
1- Bozbağ yönetimi nasıl bir yönetim sergiliyor ki 600 bin lira veremedi hemde 12 milyondan 8 milyona borç indirdik dedikleri halde ,onuda nasıl yaptılar bilen yok varsa bilen yazsın ...
2- Giresunspora kalıcı gelir konusunda gram adım atamayan Yönetim değilmidir ,gerek store gerekse kombine geliri vs.
3-Bozbağ yönetimi en ufak bir çaba göstermeden nasıl bir yönetim amaçlamaktadır ,sadece paramız yok para arıyoruz deyip KALIN GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ ile fotoğraf çektirmek mi amaç ...
4-Gelelim şehrin siyasilerine Gözle Görülen Bi Kerim AKSU var ,o da belediyelerin verebildiği ölçüde destek veriyor ,başka yollar sağlanamazmı arsa ,yer ,büfe tarzı ...
5-Seçim öncesi Yok başa gelince Şöle Yapacaz yok şöyle para vereceğiz diyenler NERDESİNİZ ...
6-Yerel Basın ne yazacak meraktayım ısmarlama şunu yaz böyle resim çekle olmaz bu işe eleştirmeden habercilik olmaz ....
6-Son olarak umarım 3-5 hafta daha galip geliriz sıkıntı yaşamayız ....
Başkentten !
|
|
03-02-2014, 21:50,
(This post was last modified: 03-02-2014, 21:54 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Transfer Tahtası Sorunsalı !!
o değil de Kerim aksu yu her gün eleştiren belediyeyi alacaz Giresun a CAN ımız feda Giresunspor bizimle kurtulacak diyen sahtekar hokkabazlar... Siz daha en önemli anda bilebir şey yapmaya tenezzül etmediniz Ordu nun akp adayı tff den ikinci kez 500.000 lik sponsorluk ücreti getireceğine söz verdi. Hani şu Mr Canikli nin Giresunspor a jesti gibi aktarılan ama her kulübün alıp en son Giresunsporun aldığı 500.000 tl var ya işte onun ikincisi.Neyin davasını yapıyorsunuz ???
|
|
03-02-2014, 22:00,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Giresunsporu kurtaracağım diyen Erzurum samimiyse tahtayı niye açtıramadı acaba?
|
|
03-02-2014, 23:41,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
YEREL BASIN UYUYORMU NE OLDU HABER DAHİ YAPILMADI GÜNEŞ GÖZLÜKLÜ ABİLER NERDE ?
Başkentten !
|
|
04-02-2014, 01:13,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
8. bir soru eklemek istiyorum.
Takvim geliri, gece geliri v.s ara dönem de yönetim paralanmıştı.1 milyona yakın veya daha fazla para topladılar.Şimdi soruyorum;
8-Bu elde edilen gelirler nereler de kullanıldı/kullanıldı mı ?
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
04-02-2014, 13:20,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Şimdiye kadar yazılanları okuduğumda herkesin olaya bakış açısı anlamında %100 haklı olduğunu görüyorum vede bütün samimiyetimle katılıyorum,fakat düz mantıkla bir ilave veya görüş bildirmek istiyorum;
Son yıllarda Giresunspora başkan vede yönetici olanların maddi durumları ( istisna kişiler hariç ) hiç bir zaman istenilen seviyede olmadı,dolayısıyla bu durum beklentilerimizi boşa çıkardı.Akabinde Siyasiler bizim için umut ışığı oldular,buradaki espri ise seçilenlerin yine siyasiler tarafından arkadan itilmesiyle bu görevi kabul etmeleriydi.
Bu bağlamda vaad edilenlerin en başındaki olay ise maddi anlamda yönetenlerin cebinden para çıkmayacağı bilakis makam ve mevki sahibi olacakları idi,tabiki bu arkadaşların Giresunspor sevgisini ölçmek veya sorgulamak haddime değil ama yanlızca sevgi ile bu kadar oluyor,yani sevgi = 600.000 Tl etmiyor.
|
|
04-02-2014, 14:30,
|
|
coloney
Member

|
Threads: 0
|
|
Zor dostum zor.
Bu yıl çıktık çıktık. Yoksa seneye kabus.
Bu takım doğru düzgün bir Kitapçı döneminde yönetildi. Gerisi hikaye. Hatalar bugünlere getirdi takımı.
Seneye neler olur. 600 bini bulamayan 2 milyonu nasıl bulur. 2 yıllık imza atanlar federasyona giderse ki giderler alacakları nasıl ödenir.Ödenemezse serbest kalırlarsa seneye kimlerle oynanır?
Zor dostum zor
|
|
04-02-2014, 21:49,
|
|
effulim
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
Bu takım bu sene şampiyon olur olmaz bunu zaman gösterecek ama bu zihniyet değişmedikçe biz bu sıkıntıları her zaman yaşayacağız yukarıda ki yorumları okuyup ta katılmamak elde değil...
|
|
10-02-2014, 14:12,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Merak ettiğim birşey var.
Giresunspor gelirleriyle giderlerini karşılıyabiliyor mu şu anda?Hadi bu dönem tahtayı açtıramadık.Ee sene sonunda mevcut futbolculara da borcumuz kalırsa ne olacak? Şu anda futbolcuların maaşları ödenebiliyor mu?
Giresunun geliri nedir gideri nedir? Onurcanın satışından beklenen para geldi mi?Geldiyse ne oldu?
|
|
|