Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
25-12-2017, 15:28,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
başkan Yeni Mahalle'yi çizmiş konuşmalarına bakılırsa, transfer için bütçe felan filan yapmış yine
Reply
25-12-2017, 15:49,
(25-12-2017, 15:28)genoa28 Wrote: başkan Yeni Mahalle'yi çizmiş konuşmalarına bakılırsa, transfer için bütçe felan filan yapmış yine

Pankart olayına çok sinirlenmiş bence sinirden transfer i hallederize getirdi asıl yenimahalle ye kızgınlığı için toplantı yapmış belli
Derelili çotanak
Reply
25-12-2017, 16:03,
Dalenin sözleşmesinde umarım bizim bilmediğimiz bişeyler yoktur bugün yarın şu maçtan sonra deyip uzuyor sürekli, bu arada olgun pekerin volkan şen transferi için devreye girmesi olayı doğrumu bilmiyorum ama doğruysa gerçekten samimiyle volkan gibi maddi yönden bizi zorlayacak adamdan önce pote ayarında bi golcü bulsun takıma da görelim.
Reply
25-12-2017, 16:18,
(25-12-2017, 16:03)cotanak88 Wrote: Dalenin sözleşmesinde umarım bizim bilmediğimiz bişeyler yoktur bugün yarın şu maçtan sonra deyip uzuyor sürekli, bu arada olgun pekerin volkan şen transferi için devreye girmesi olayı doğrumu bilmiyorum ama doğruysa gerçekten samimiyle volkan gibi maddi yönden bizi zorlayacak  adamdan önce pote ayarında bi golcü bulsun takıma da görelim.

Olgun peker mümkünse bu kulübe uzak dursun..yer yapma çalışmaları yapmasın
Derelili çotanak
Reply
25-12-2017, 16:51,
(25-12-2017, 16:18)sokakbaşımeyhane Wrote:
(25-12-2017, 16:03)cotanak88 Wrote: Dalenin sözleşmesinde umarım bizim bilmediğimiz bişeyler yoktur bugün yarın şu maçtan sonra deyip uzuyor sürekli, bu arada olgun pekerin volkan şen transferi için devreye girmesi olayı doğrumu bilmiyorum ama doğruysa gerçekten samimiyle volkan gibi maddi yönden bizi zorlayacak  adamdan önce pote ayarında bi golcü bulsun takıma da görelim.

samimiyeti konusuna birşey diyemem görmedim ama pedriel bu kulubün bonservisli oyunucusu bedavaya sivasa gitti ha hakları belki onda olabilir ama giresun birşey kazanmadı o transferden
Reply
25-12-2017, 16:52,
Volkan Şen bana bir şey ifade etmiyor. Ha gelir de tam aksine bir patlama yaparsa bilemem.
Reply
25-12-2017, 17:04,
başkan baya sinirlenmiş. durup durup aynı olayı anlatıyor . şerefsizdir diyip durmuş. yeni mahalle bitmiş onun gözünde arkadasların dediği gibi
Reply
25-12-2017, 17:38,
(25-12-2017, 16:51)Semih Karahan Wrote:
(25-12-2017, 16:18)sokakbaşımeyhane Wrote:

samimiyeti konusuna birşey diyemem görmedim ama pedriel bu kulubün bonservisli oyunucusu bedavaya sivasa gitti ha hakları belki onda olabilir ama giresun birşey kazanmadı o transferden

sezon içinde pedrielin bonservisini alıyoruz diye taraftarı gazlamıştı. meğer kendine alıyormuş klübe değil. para ise tabiki klüpten.
Reply
25-12-2017, 17:52,
Şehirde tek konu Giresunspor.Herhalde başkanın bugün ki toplantısından dolayı.Bir muhabbete kulak misafiri oldum; adam diyor ki ‘Futbolcular hangi önemli maçı almış ?’ karşısında ki adam da ‘Bu takım yönetimin mi ?’ diyordu.Tartışıyorlardı.
Mehmet Akyüz’de dolaşıyordu çarşı da.Elinde fındık ürünü olan torba vardı.
Dolmuşta da muhabbet dönüyordu.Şunu alacakmış bunu gönderecekmiş falan.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-12-2017, 17:53,
harbiden Giresunsporluyum diyen birinin Olgun'u sevebilmesi bana garip geliyor

Volkan konusunda samimi ise bizim başkan bir de adam akıllı golcü istesin olgun'dan, olgun reklamını yapsın çok sıkıntı değil zaten başkan bırakmadıkça kulubun kapısından içeri giremez, reklamını yapsın zaten onun tayfaları belli onlar da alkış tutar geçilir gidilir, bize adam akıllı topçu getirsin işimize bakalım
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)