08-02-2015, 22:09,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: 19.Hafta Adana Demirspor - GİRESUNSPOR
(08-02-2015, 21:58)sokakbaşımeyhane Wrote: Ziya 11 yapsın adem golde hatası vardı ama yinede oynar eray oynadıkça daha iyi olacaktır...eseri yollasınlar
ergüne sarmaktan herkese sarmaya başladık nerde hatası var golde ademin kademeye girmeyen
cihan can yüzünden yedik golü üstelik adem eliyle oyuncuyu al dedi cihan malına adem kademelere girmese idi özgürcan hatrick yapmıştı bugün keza attığımız golde kademeye girdi topu kesti sonra berkana topu attı golü hazırladı adem biz dört dörtlük futbolcu arıyoruz Türkiyede yok öyle birşey GS Semih en iyi stoper diyorlar birebirde yıkılıyor ağır FB Bekir öyle Neymar peşine takıyor öyle dört dörtlük futbolcu aramayın biz hemen herkesi asıp kesiyoruz ziyayı şu maça kadar herkes yerden yere vuruyordu şimdi haftaya 11 başlasın deniyor keza alaattin bu ligin iyi orta sahalarından onada sallıyoruz herkese ergün gibi bakmaya gerek yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
08-02-2015, 22:09,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Samsun maçının ertesinde bu puan bize çok iyi gelecek, kafa olarak rahatlamış olacağız biraz, haftaya Buca'ya çakalım önümüze bakalım.
Adem Onur'dan iyidir, ön libero Birol monte edilmeli, Rıdvan her maç oynamalı hem mücadele ediyor hem de takımda orta saha göbekde ki en teknik isim, forvette de Ziya oynamalı en azından onbir yapınca neler yapabliiyor görmek lazım.
|
|
08-02-2015, 22:10,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
bizim için en iyi sonuç bu olur diyoduk ve dediğimiz oldu deplasmanda yenilgisiz tek takımız bu önemli bir başarı golü yedikten sonra kendi kendime sordum acaba çıkarırmıyız diye belki dedim kendi kendime çok sevindim bu puana böyle formda takım cezalımız çoktu onlarında fiyakasını biraz bozmuş olduk...
|
|
08-02-2015, 22:30,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
bence maçta tek pozisyon verdik cihanın hatasıydı adamı bomboş bıraktı takımın as da yedekte bence en iyi defansı örnek deplasmanda yenilmeyen tek takımız ziya iyi hertürlü oynar vedat veya ziya ile başlaya biliriz ergün kardeşim sonra girsede olur  ama bu takım takım oyununda bu ligin en iyisi tartışmasız
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
08-02-2015, 22:35,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Bu takim geri dusse de atiyor arkadas. Gecen hafta da cevirecektik ama ergun hayvani ve akabinde eser sigirinin etkisiyle gitti mac.
Neyse bisey dicem beyler aklima geldi de. İlk yarida denizli macini izlerken biri samed kartalin ayrilmasinin nedeninin ergunle yasadigi problem oldugunu ve baskanin ergunden yana tavir aldigini soylemisti. O zamanlar pek sallamamistim ama dun baskanin aciklamalarindan sonra kafamda soru isareti olustu. Acaba dogru mudur, bu konuda bilgisi olan var mi?
|
|
08-02-2015, 22:52,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
|
|
allahtan takım iyi gidiyor yoksa bu forumda tüm takımı benzin döker yakarız değil mi?
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
08-02-2015, 23:04,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
(08-02-2015, 22:35)kral1234 Wrote: Bu takim geri dusse de atiyor arkadas. Gecen hafta da cevirecektik ama ergun hayvani ve akabinde eser sigirinin etkisiyle gitti mac.
Neyse bisey dicem beyler aklima geldi de. İlk yarida denizli macini izlerken biri samed kartalin ayrilmasinin nedeninin ergunle yasadigi problem oldugunu ve baskanin ergunden yana tavir aldigini soylemisti. O zamanlar pek sallamamistim ama dun baskanin aciklamalarindan sonra kafamda soru isareti olustu. Acaba dogru mudur, bu konuda bilgisi olan var mi?
Sanmıyorum öyle bi durum olsun.Zaten öyle birşey olsa samete teklif yapılmazdı ki samette kendisine teklif edilen paranın neredeyse 2 katına göztepeye gitti.
Genç Çotanaklar
|
|
09-02-2015, 00:34,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
|
|
Böyle yara bere içindeyken aldığımız 1 puanı ben 3 puan olarak görüyorum açıkcası. Takımın motivasyonu ve toparlanması açısından da çok iyi oldu bu. Bir de şu rakip takımları çok büyütmeyelim gözümüzde arkadaşlar, görüyorsunuz işte sırasıyla hepsiyle oynadık oynuyoruz uçan, kaçan, zıplayan, tank gibi olan bişey görmedim ben hiçbirinde. Tamam isim olarak iyi transferler yapıyorlar ama birde o adamların geldikleri takımdan niye geldiğine bakmak lazım. Adam süper ligden 1. lige transfer oluyor gerek kulüp gerekse camia çok büyük sansasyon ambians yaratıyor ama kimse bu adam bu kadariyiydi de niye geldiği takımda tutunamadı diye sormuyor. Çok çok iyi olan oyuncuyu zaten göndermez kimse kulübe para kazandırmıyorsa satışı eğer. Bu yüzden de bu ligde hiçbir takım için 3 atar 5 atar diye yorum yapmaya gerek yok, herşey ortada işte. Çıkıyorsun topunu oynuyorsun mücadele edip puan alıyorsun ya da galip geliyorsun. Bunu en iyi yapan takımda sanırım bu ligde biziz. Takım halinde mücadele edip ekip olarak inanmak sonuca odaklanmak başarıyıda getiriyor.
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
09-02-2015, 01:20,
|
|
(08-02-2015, 22:09)heyulaanil28 Wrote: (08-02-2015, 21:58)sokakbaşımeyhane Wrote: Ziya 11 yapsın adem golde hatası vardı ama yinede oynar eray oynadıkça daha iyi olacaktır...eseri yollasınlar
ergüne sarmaktan herkese sarmaya başladık nerde hatası var golde ademin kademeye girmeyen
cihan can yüzünden yedik golü üstelik adem eliyle oyuncuyu al dedi cihan malına adem kademelere girmese idi özgürcan hatrick yapmıştı bugün keza attığımız golde kademeye girdi topu kesti sonra berkana topu attı golü hazırladı adem biz dört dörtlük futbolcu arıyoruz Türkiyede yok öyle birşey GS Semih en iyi stoper diyorlar birebirde yıkılıyor ağır FB Bekir öyle Neymar peşine takıyor öyle dört dörtlük futbolcu aramayın biz hemen herkesi asıp kesiyoruz ziyayı şu maça kadar herkes yerden yere vuruyordu şimdi haftaya 11 başlasın deniyor keza alaattin bu ligin iyi orta sahalarından onada sallıyoruz herkese ergün gibi bakmaya gerek yok.
Heyulani kardeşim özgürcana ortayı yaptıran adem mi cihancanmı cihancansa adem kusursuz oynadı diyebiliriz ayrıca bu allaattin sevdasınıda anlamış değilim ortasahada maestroda biz mi bilmiyoruz gerçi bugün geçen maçlara nazaran ayağında top tutabildi ayrıca ziya ile adem dışındakiler kolay kolay oynayamaz demiştim sırf gol attığı için demiyorum o yüzden bu lafı üzerime almıyorum
Derelili çotanak
|
|
09-02-2015, 01:40,
|
|
Rıdvan sağlam ile adem sağlam KArdeş mi
Derelili çotanak
|
|
|