Türkiye'de şike operasyonu
23-01-2012, 12:46,
RE: Türkiye'de şike operasyonu
Son günlerde ortalıkta dolaşan 58.madde değişsede değişmesede şu anda Giresunspor ile ilgili idda edilen maçlar ve eylemler kanıtlanırsa Giresunspor herhalükarda küme düşecek;

58. Madde değişmezse isnat edilen suçlar kanıtlanırsa, direk şikeden düşeceğiz.

58. Madde değişirse isnat edilen suçlar kanıtlanırsa, bu seferde puan kesimi cezası bu sezon uygulanacağı için ve enaz 12 puan kesileceğinden,şu anki tabloda en yakın rakibe bu puan farkını atamayacağımıza göre,yine düşeceğiz.

Sonuçta aklanamazsak mahkeme sürecinde kaçarı yok küme düşeceğiz.
Reply
23-01-2012, 14:35,
Bizim için artık en ideali mevcut kanunun harfiyen uygulanmasıdır. Varsın ihtimal dahilinde ne kadar takım varsa düşsün, bu kadar basit.
Reply
23-01-2012, 23:33,
şike olarak en kortuğum maç kartal maçı inşallah bişey çıkmaz diyarbakır maçıyla ilgili bişey çıkacağını sanmam mersin i.y. maçıda o zaman biz 4 te 4 gidiyoduk ki mersinden sonra denizliyide yenmiştik mersin ise neymiş rakiplerimiz güngören ve akhisar ı yenmiş maçı bize verin olurmu böyle saçmalık rakibini yendim diyon giresun maçından 1 hafta önce giresunun rakibi Altaya evinde yeniliyon hem ayrıca biz tüm rakiplerimizi d.bakır saymıyom altay akhisar güngören i yenmiştik zaten bizim şikeli tek maçımız kartal maçından biraz korkuyom ama o maçtada mehmet ali penaltı kurtarmıştı...
Reply
24-01-2012, 11:27, (This post was last modified: 24-01-2012, 11:31 by faruk28.)
Ben geçen seneki maçların şike ile kanıtlanacağına inanmıyorum. Kartal maçında madem şike yaptık iddianame'de ben Kartal maçıyla ilgili bir şey okumadım ayrıca Kartal tarafından neden kimse sorguya dahi alınmadı.
Bizim valinin dediği gibi Fenerbahçe ve Trabzonspor'a bir şey yapılmadığı sürece kimse bize de bir şey yapmaz. Ancak puan kesilmesiyle küme düşebiliriz ben de o endişe var sadece. İnşALLAH kalan maçlarda 40 puan toplarız. Sad Sad
Reply
26-01-2012, 16:18,
Genel Kurul'da ortalık karıştı. Altay başkanı konuşmasında Ömer Ülkü'nü Kartal maçı sonrasında biriyle yaptığı telefon konuşmasından alıntı yaptı.
Reply
26-01-2012, 21:58,
http://www.spor28.com/haber.aspx?idx=6823&tur=h

Arkadaşlar bir zahmet şunu tribün dergi'de birisi paylaşabilir mi? Bize şikeci diyip yanıt verdiğim de atılmıştım.
Reply
27-01-2012, 00:10,
sonay kale müthiş konuşmuş 58 madde değişmesin demiş TFF oyuna gelmeyin demiş iddanamede ciddi anlamda suçlandığımız şu günlerde yönetim müthiş açıklma yapmış ulusal basında bunları görmeli helal olsun yönetime...
Reply
27-01-2012, 09:49,
Sonay Kale'nin konuşmasının paylaşalım arkadaşlar hatta td başlık bile açalım. 3 gündür onurum gururum kırıldı her şeye bolulusu altaylısı ankaragüçlüsü hep şikeci dediler sinirlendim atıldım o siteden ama yaftayı vuranlar hala yazmaya devam ediyor.

Reply
27-01-2012, 22:37,
Sonay Kale'nin konuşma metni tamamen konunun hukuki durumu üzerine kuruluydu. Bu tip bir konuda genel kurul oturumunun yapılmasının yanlışlığından bahsetti, süreç başlamışken kanun değiştirmenin etik dışılığına vurgu yaptı, suçun ne olması gerektiğinin suçlananlara sorulması gibi bir abukluğun altını çizdi. Hepsi gayet doğru; ancak bundan sonra ne olacak, kulübün bu süreçle ilgili savunduğu argüman nedir-ne olacaktır onunla ilgili hiçbir şey söylenmedi. Aksine, biz düşmeye razıyız gibilerinden şeyler duyduk. Ve Etik Kurul'un ilk raporu ortada, Giresunspor da dahil birkaç tane kulüp şike yapmış denilmiş. Şimdi bu bilinmekteyken, kanun değişmesin diyen bizim yönetim öbür taraftan da kümede kalalım diye bir yandan transfer yapıyor. Bazı şeyler izaha muhtaç.

Fener normal mahkeme sonucunu bekleyelim moduna girmiş. Bundan sonra kulüpler arasında bu konuda çok sert bir tartışma başlar çünkü mahkemeyi bekleyelim demek, Avrupa'dan şutlanalım demekle eş değer.
Reply
28-01-2012, 12:38,
Altay başkanı heryerde Ömer Ülkünün tapelerini konuşmaya devam ediyor.
Yolun sonunda ışık değil duvar görünüyor.

Olayları genel olarak değerlendirmek gerekirse , en saçma öneri mahkemenin bitmesini bekleme önerisi.Böyle bir durumda türk futbolu en az 5 yılını kaybeder.Büyük ihtimal bu olayların sonucunda avrupa kupalarından men de söz konusu.
Türk futbolunu mafyalardan kurtaramadılar gitti.Kenan Yaralı, Ali Koç son örnekler.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)